Güncellemeler
+1 yıl
Galatasaray ın Bayern Münih e karşı Manchester United e karşı Kopenhag a karşı Rams Park ta oynadığı oyunu herkes biliyor. O muhteşem oyunu bir Türkiye takımına mı uygulayamayacaktı. Biraz mantıklı olun. Zaten Kadıköy deki FB 0-0 GS maçı da çok şüpheli değil miydi? Top oyun alanında sadece 45 dakika durabilmiş düşünsenize. Futbol u bilen insan için bunları anlamak çok da zor değil. Zaten birçok kişi de şüphelendiğini söylüyor bundan şüphe edenler az değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklısın bence
Kesinlikle haklısın idaa bayisi olan bir arkadaşım müthiş bir şike döndüğünü söyledi maçta. Kendisi yıllardır bu işin içinde Galatasaray'a hala doluyum yıllardır Galatasarayliyim böyle rezalet oyun ilk kez gördüm
Vallahi öyle, GS oyuncuları bilerek boş boş pas yaptılar ceza sahası içerisine girmek için net bir çaba göstermediler. Bilerek oynamadı lar, eğer yanılıyorsam ş*rf.. xsiz evladıyım ben. O derece eminim yani. Bak küfrü kendime yönlendirecek kadar eminim.
Bende eminim birader Allah ede şampiyon olamasinlar bizimkiler bu camia onları yer yer şike he hepsinin @mina koyarlar
Ali Koç maçı kazanmasına rağmen sinirliydi. Düşünsene Ali koç sahaya geliyor stada girip olay çıkarıyor ama ne hikmetse koskoca Galatasaray sahasının görevlileri hiçbir şey yapmıyor ve Ali Koç çıkıp gittikten sonra Dursun Özbek yalandan çıkıp televizyona bomboş bir meydan okuma yapıyor. Ulan daha biraz önce senin sahanda idi bu adam ordayken bir şey yapmadın da adam çıkıp gittikten sonra mı birşeyler yapıyorsun? Dursun Özbek de bu işin içinde Ali koç da hepsi işbirliği yapmış. Bildiğin milletle alay ediyorlar. Bizim cahil GS FB taraftarları da olayları gerçek sanıyor ya en çok ona hayret ediyorum. Gerçi aralarından bazıları mantıklı insanlar çıkıyor da anlamışlar benim gibi. Ama yine de çoğu yedi sazan gibi yutuyor bu oynanan komployu ve oyunu. Düşünsenize adamlar keyif kahvesi içip milletle dalga geçiyorlar miş enayi diye diye 😂😂
Tam olarak öyle oluyor ve Fenerbahçe şampiyon olacak gibi
Müthiş pis bir tiyatro dönüyor
Ben bu tiyatro yu gördükten sonra artık takım falan pek üstünde durmam. Artık fanatiklik yok
Takip etmeyi de bırakıyorum GS yi. Cehenneme kadar yolları var
Bakalım yarın ne olacak
GS kazanacak muhtemelen. galatasaray - Fenerbahçe maçını tiyatro ya çevirdiler bence artık maça müdahale etmezler. Çünkü çok dikkat çeker konya nin GS yi yenmesi. Bu yüzden maçın normal şekilde oynanmasına izin verecekler. E tabi GS çok güçlü olduğu için de kupayı alacaktır
Katılıyorum kesinlikle ben de öyle düşündüm.
Çok izler misin?