Ya vallahi GS bilerek oynamadı FB maçında, bu söylediğim yenilgiyi hazmedememe durumu da değil, katılıyor musunuz?

Galatasaray - Fenerbahçe maçının gerçek bir karşılaşma olduğuna inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum...(Ya Allah aşkına ben takımımın oynadığı oyunu çok iyi biliyorum adamlar bildiğin pres bile yapmadılar zaten yüzleri de asıktı) Futboldan gerçekten anlayan hiçkimse inanmaz. Bu, yenilgiyi kabullenememe durumu da değil. Düşünsenize formdasınız, Şampiyonlar Ligi kadrosuna sahipsiniz, şampiyonluk maçına çıkacaksınız alacağınız beraberlik bile şampiyonluğunuz için yetecek, kendi sahanızdasınız, bu maçın bitimiyle birlikte tüm taraftarların tüm ülkenin sizden şampiyonluk beklentisi var bunun da farkındasınız, ezeli rakibinizle karşılaşacaksınız, tarihi bir rekora da ulaşmış olacaksınız bu maçtan alacağınız galibiyetle, üstelik rakip kırmızı görüp 10 kişi kalıyor tüm bunlara rağmen şampiyon takım olmanıza rağmen gol atmayı bırakın ceza sahası içine top bile gönderemeyeceksiniz ve isabetli şutunuz tüm bunlara rağmen olmayacak ve ciddiyetiniz sıfır olacak... Böyle birtakım olamaz. Böyle bir takim şampiyonluğa oynayan birtakım hiç olamaz. Zaten Okan Buruk da maç sonu açıklamasında zerre kadar üzgünlük belirtisi yoktu yüzünde, yaw sen herkesin heyecanla beklediği bu maçta zerre kadar top oynayamamışsın nasıl olur da zerre kadar üzgünlük belirtisi olmaz yüzünde. Bir de kalkıp hiçbir şey olmamış gibi geçmişten örnek veriyor. Bu psikolojiden de anlaşıldığı üzere takım gerçekten de bilerek oynamamış. Bu izlediğimiz Fenerbahçe nin 4 kupayı da kaybetmiş olmasının ve bu başarısızlığın örtülmesi adına Fener e yapılan bir kıyaktır ve ortaya konulmuş bir TİYATRO dan ibaret olduğunu düşünüyorum.
İşin içinde neler dönüyor bilmiyorum ama hiç umulmadık ittifaklar da olabilir her şey olabilir.
Haklısın bence
Yanılıyorsun bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Galatasaray ın Bayern Münih e karşı Manchester United e karşı Kopenhag a karşı Rams Park ta oynadığı oyunu herkes biliyor. O muhteşem oyunu bir Türkiye takımına mı uygulayamayacaktı. Biraz mantıklı olun. Zaten Kadıköy deki FB 0-0 GS maçı da çok şüpheli değil miydi? Top oyun alanında sadece 45 dakika durabilmiş düşünsenize. Futbol u bilen insan için bunları anlamak çok da zor değil. Zaten birçok kişi de şüphelendiğini söylüyor bundan şüphe edenler az değil.
Ya vallahi GS bilerek oynamadı FB maçında, bu söylediğim yenilgiyi hazmedememe durumu da değil, katılıyor musunuz?