Ben en çok Tom Holland'ın canlandırdığı Örümcek Adam'ı sevdim. Çok eğlenceli bir karakterdi. Tom da müthiş canlandırmış. <3
Tobey Maguire
Andrew Garfield
Tom Holland
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Stan Lee, bu karakteri yarattığı zamanı anlattığı bir röportaj da şöyle bişey demişti. Bu süper kahraman aramızdan biri olmalıydı, herkes gibi onun da sıradan, zorlu bir hayatı olmalıydı tarzında açıklamıştı. Bu karakteri tam anlamıyla yaratılış sebebi de dahil en iyi yansıtan Tobey Maguire'dır. Hem Peter Parker, hem de Örümcek Adam'ı en iyi şekilde canlandıran tartışmasız net Tobey'dir.
Andrew Garfield harika bir oyuncu fakat şöyle bir gerçek var ki The Amazing Spiderman serisi en kötü Spiderman serisidir ve özellikle 2. filmi tam bir çöptür. Mantık hatalarının dolu olduğu saçma bir iş olmuş. Öncelikle Peter Parker karakteri Andrew'in canlandırdığı gibi havalı bir insan değildir. Peter Parker, geçim sıkıntısı çeken, okul da işinde bitmek bilmeyen problemleri olmasıyla oluşturulan bir karakterdir. Garfield, Peter'ı hiç öyle canlandırmamış, tamamen farklı yeni bir karakter canlandırmış ki tek benzeyen yanı ismi olmuş.
Tom Holland'lı spiderman serisini başarılı buluyorum. Tom'da harika işler çıkarıyor. Diğerlerine göre çok daha genç bir Spiderman'i izliyoruz ve Tom'un Spiderman'in başına çok kötü şeyler gelmemişti ki 2 filminden sonra nihayet son filmde gerçekleşiyor. Kaybı, herkesin kendisini unutması, en yakın arkadaşı ile sevgilisinden uzaklaşmış olması yani tek başına kalmış işine, okuluna ve kahramanlık işine bakacak olmasını sağlayan son aldığı kararlar, onu örümcek çocuktan örümcek adam olmasını sağlamıştır.
Kısacası bu role en çok hakkını verenler;
🗑️ Andrew Garfield 🗑️
Ama bu 3lü arasında nasıl ayrım yapabiliriz ki. Teker teker bahsedeyim bari de içim rahat etsin. İlk Spiderman olarak Tobey Maguire yeri bir başka. İlk olarak onunla izledik. Andrew Garfield ise Spiderman'i başka bir tarza taşıdı, daha cool bir imaj çizdi. Genelde ilkin yerini hiçbir şey tutmaz derken herkes onu da çok sevdi. Tom Holland ise tatlılığı ve komik replikleri ile akıllara kazındı, herkes onu çok sevdi. Benim favorim Tom Holland arkadaşlar çünkü kendisinden biraz hoşlanıyorum. :D
Ya Spider-Man filmlerinin hepsini izledim ve tüm canlandıran oyuncular da bence harikaydı. Hepsinin keyfi ayrıydı yani ama üzerinden kaç yıl geçerse geçsin kalbimdeki kazanan her zaman Tobey Maguire olarak kalacak.🤩
Cevap
9Cevap
En ama en iyisi Tobey Maguire. Örümcek adamı onunla sevdik. Diğerleri de iyidi ama Tobey Maguire tek geçer.
tobey. andrew da iyiydi ama tom holland'ı hiç sevemedim spiderman'a yakıştıramadım o yüzden izlemicem
Andrew değil o kesin de. Tipi bi kere gitmemiş adamın
En iyi Peter Parker: Tobey
En iyi örümcek adam: Andrew
İkisinin Ortası :Tom
Kesinlikle Tobey karakterin evrilmesini çok güzel oynamıştı hayranlıkla izledim...
üçü bir araya geliyor son filmde zaman yolculuğu yapıyolar
Tobey ilk göz ağrımız iyiydi ya o
Daima Andrew Garfield 🔥💕
En sonu seçenlere mermi atıyorum 😏
Tobey.
Andrewwww
Tobey Maguire...
andrew bence..
İsmail Böceli
Tobey Maguire
Tobey Maguire
Tom Holland