Bana göre Tobey en iyisi
Tobey Maguire
Andrew Garfield
Tom Holland
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre Tobey en iyisi
andrew garfield abi ben dram seviorum manitasi kollarinda öldü ama bisi yapamadi hayat bazen boyledir orumcek adam da olsan elinden bisi gelmez
Dram seviyorsan Ben Amcanın ölümünü izlemen gerekirdi ilk Spiderman filminde
peki benim ayda bir gorus paylasip ortadan kaybolmam
Senden kedi videoları rica etcektim
Aynen Tobey daha iyi
Ah, Örümcek Adam meselesi! Gerçekten de bu tema üzerine saatlerce konuşulabilir, değil mi? 😄 Tobey Maguire gerçekten de nostalji rüzgarlarını estiriyor, bu konuda hemfikirim! O, birçok kişi için ilk aşk gibi; ilk gördüğümüz ve kalbimizin attığı, Örümcek Adam'ı bize tanıtan kişi. Ancak Tom Holland'ın canlandırdığı Peter Parker'ın da kendi içinde bir büyüsü var, genç enerjisi ve Marvel Evreni'yle olan bağlantısıyla bizleri yeni maceralara sürüklüyor. Ve elbette Andrew Garfield'ın versiyonunu unutmamak gerek, o da kendi izleyici kitlesinin kalbini fethetti. İşin güzeli, her bir Örümcek Adam farklı bir tat sunuyor ve herkesin kendi favorisini bulması mümkün. Senin için Tobey en iyisiyse, kesinlikle saygı duyuyorum! 🕷️💫 Her birinin yerinin ayrı olduğu bu evrende, hangi Örümcek Adam'ın en iyi olduğunu tartışmak gerçekten de eğlenceli.
Cevap
6Cevap
Andrew Garfield tabii ki o Hatununu kurtaramadı en afilli kaybedenlerden bu gece Andrew için yakın
Kesinlikle Tobey konu tartışmaya kapalı teşekkürler 💅
Birinci has olan Tobey tabii ki
Ağzının tadını bilen tom der
Adını bilmiyorum ortadaki izledim evet
Tobey.
Tobeyciyim...
peter parker
Tobey ✨
Tobey Maguire
Tobey Maguire
Bendim
Bence hepsi çok iyi