Tartışmasız en iyisi Tobey Maguire ve en kötüsü de Tom Holand. Çok fazla çocuksu ve abartılı bir Spiderman filmiyle Örümcek adam imajını fazlasıyla rezil rüsva etti. Tabi bu seçimi yapanların suçuydu. Avengers filmi çok güzeldi. Ancak keşke Tom'lu bir örümcek adam oynatmak yerine filme hiç dahil etmeseydi. Üçünün tek bir filmde oynaması o kadar da cezbedici olmaz. Ki zaten Tobey bunu zirvede bırakmak isterken olağanüstü abartılara karşı filmlerini zirve de bıraktı.
En iyi örümcek adam "Nicholas Hammond" ilk örümcek adam. Sadece oy vermek için c dedim.. ama ucu içersinde çizgi romana en yakın yine Tom Holland.. c şıkı.. diğerleri hele a şıkkı en kötü örümcek adam çizgi romandan en uzak olan...
Öncelikle spoiler var no way home filmini sinema ya da internetten izlemediyse yorumu okuma geç hakikaten oldu 3 örümcek adam bir film de oldu ama tobey biraz tuhaf tı andrew ve tobey resmen aşk yaşıyor gibiydiler kardeş gibiydiler efsaneler di.
bir de tobey diyorum tobey en sevdiğim örümcek adam ve samimi bir de normal insan iken milletin kötü davranması üzüyor beni andrew'in örümcek adamı da havalı ve biraz duygusal karakter tom'un örümcek adamı da havalı sayılır ama yalan yok en iyi kostüm tom'un kostümü tony' starkın yaptığı 2 kostüm çok iyi ve kaliteliydi biri demirli falan dı bir de no way home filmin de olan siyah portallı kosütm ve farklı bir kostüm vardı o çok güzel di