4N1K ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Bence güzel bir gençlik dizisiydi. Çocuklar zengindi ama yine de tatlılardı. Yaprak biraz zorlamaydı, kabulum ama diğer tiplemeler çok tatlıydı.

Ben team Barış'çı olduğum için Barış'ın yeri bende farklı. Sırıkın içinde tatlı, kimsesiz, yalnız bir çocuk var. Yaprak'ta zaten onun bu yönünü seviyor. Hatta ilk aşk'ta 'keşke seninle de 5 yaşındayken tanışsaydım' demişti 😍

Ali, Yaprak'ı yıllarca içten içe sevdi. Barış ortaya çıkınca onu kaybetme korkusu ile delirecek gibi oldu. Çok naif bir kalbi var... Çok fedakar, içten biri. Yaprak'ın gamzelisi. d

Oğuz... 3P PİZZA PİJAMA PİSLİK! Bu çocuk olmasaydı dizi eksik olurdu. Çok ciddiyim. Şakaları insanı diziye bağlıyor. d

Gökhan... Gökkuş! Kıskanç şey :) Merve'yi giydiği kıyafetten bile kıskanan ama bize komik dakikalar yaşatan bir arkadaş daha. Çete ona arıza diyor genelde..

Sinan. Çapkın çocuk. Sinan da olmasaydı olmazdı. Onun şakacı, çapkın tavrı ve başına gelenler ekrana kilitletiyor.

Hiçbir karekter olmasaydı olmazdı. Bu diziyi seviyorum. Aşırı zeki Tuna, Gökhan'dan ayrıldığını unutup tekrar ayrılan Merve, Tatlı Ece, Anlayışlı Ela hoca, Yaprak'ın çilekeş annesi :) Bence güzel kadroydu... Harcandı :)