Haftalık minimum 1000 dolar kazanıyorum ama sabit değil tabi geleceğin mesleği mi sizce ya da ilerler mi ya da ne bileyim vs vs
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benimkiler niye satılmıyor ya kafayı yedircekler hangi platformda satıyorsun
Opensea rarible foundation ve nasıl satıyorsun
Satmak için izlediğin yol ne nereden satıyorsun gas ücreti ödedin mi vs
bende opensea da satıyorum ben gas ücreti ödemedim ama satışım oldu ama ayda 1000 dolar gibi bir şey değil
Etherium ağından satmazsan zor kazanırsın polygon çok çok düşük ihtimal
hmm polygon agından dolayı az satışım var yani bende diyorum bu tasarımlardan daha kötü olanları iş yaparken benimkiler niye iş yapmıyor :D sağol bilgilendirme için
Twitterdan satıyorsun demi yoksa zor ayrıca şöyle bir şey var etherium ağından yapmalısın yoksa zor satarsın
yooo direk upload ediyorum hiç bir yerde yayınlamıyorum gören alıyor twiterda nasıl pazarlıycakmışım anlatsana biraz
Twitter da nft sayfaları var paylaşacaksın orada tanıtacaksın
Bana aşırı saçma geliyor, fazla bilgim olmadığı için olabilir.
Yanı bana da hala saçma geliyor eser alınmaz ama satılır
3-5 kere free mint yapar kazanırsın.
Sonrası boş.
Finansal yönetimi bilmediğin her para çok zaman geçmeden çöp olmaya mahkum
Haklisin kesinlikle ama ayda bazen 3 4 eth satıyorum bazen çok az bazen çok yüksek ama devamlılık yok o kötü sadece
Kazanıyorsan çok güzel ancak sürekli olmayacak maalesef. Hype olduğu dönemler olur sonra birkaç yıl oradan bir şey çıkmaz.
Yarısını reel birşeye dönüştür diğer yarısını STETH veya Avax stake yap gitsin.
Peki bir şey soracağım şu an düşüşte ama bazıları aylar sonra artar diyor bazıları hiç artmaz diyor daha da düşer diyorlar eth sizce ne olur benim foundation opensea rarible hesaplarım full eth ağırlıklı gidiyorum ama kestiremitoruz ne olur
2016’dan bu yana piyasadayım ve tamamen bu piyasadan kazanç elde ediyorum.
İlk Btc çatallanmasından bu yana herkes her şeyi söyledi. Yani Btc 500$ İken bile..
Piyasada konuşanların “yüksek takipçili hesaplar bile” çoğu boş konuşuyor.
Şu an savaş ortamı var, dünyada enerji ve gıda krizi var o yüzden piyasayı okumak imkansız.
Amazon, netflix bile yerlere çakıldı ona göre hesap et.
Birileri sallar bazılarınınki tutar bazılarınınki tutmaz herkes şanstan yürütüyor gemisini emin ol. Sen en iyi bildiğin şeyi yap free mint kovala gitsin. Ama kazanç varsa bunu piyasa boğaya döner diye sakın bekletme mutlaka yarısını reele dönüştür.
Diğer yarısı da kriptoda kalacaksa yılda %10-20 arasında getiri sağlayacak şekilde Avax stake et veya Evmos, Juno, Eth gibi şeyleri stake et bari elindekilerin sayısı çoğalsın ve AirDrop’lardan faydalan.
Anladım teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur çünkü iyi bilen kişilere denk gelmek zor bende satıştan elde ettiğimi direk çekiyorum yatırım yapmıyorum öyle
Hiç yapma gerek yok.
Ben evimi de arabamı da ve geleceğimi de bu piyasa ile kurdum.
İyi bildiğimi iddia etmem ancak portföy yönetimi konusunda da birçoğu elime su dökemez.
Çünkü hayalci değil reel olarak yaklaşırım olaya.
2018 ayı piyasasında herşeyimizi kaybetmiştik, sen kaybetme 😁
şu an işte ayı piyasası dedikleri aydayız o yüzden satışlar biraz arttı ama düşükten satılıyor fakat eser üretme satma pazarlama kısmı zor koleksiyoncular da atm değil tabiki o bakıma zorluyor insanı
Mesaj attım bakar mısın
Nft saçma geliyir bana direk kazım yapmak daha mantıklı
Napiyorsun ki bana da ogret
Sanat eseri yapıp satıyorum ingilizce bilmek gerekli sadece
Ve sanatçı olmak
Ikisi de yok :(
Üzüldüm
Hala devam ediyor musun bir kaç sorum var
ileri seviye ponzi.