Gündüz kuşağında 5 gelin her gün birinin evine konuk olup salon mutfak yatak odasını sergilediği çeyizlerini ve ikramlarını sundukları yemek masalarının eleştirildiği düğün nişan kına videolarının izlenip gün sonunda puan verilmesi ve görgüsüz gibi altınlarını takıp takıştırıp gelmeleri sizce bu program saçma değil mi? ben asla yatak odamı sergilemem. ve ihtiyacı olmayan insanların gösteriş için katılmalarına ne diyorsunuz?
tamamen kurgu olduğuna inanıyorum oradaki pek çok kavganın.. gözgöre göre hangi koca eşini , kendi annesiyle kavga etsin diye o programa yollar.. veya hangi gelin kaynana milyonların gözü önünde birbirine bağırır çağırır ve 10 dakika sonra hiç bir şey yokmuş gibi can ciğer kuzu sarması olur.. tamamen kolpa...
Gelin ve kaynana uzerine evlenme uzerine yemek uzerine olan yarismalarin hepsi sacma Cunku hepsi gercek olmayan sahte senaryolar ve de hani ne izledim ben diosun gorunce Ve de turk aile yapisinida zedeliyor gelin kaynana cekismesi die die iyice abartiolar izleyenlerde evdekilere 1 yapiosa artik 2 yapar oluo
Benim bildigim bizde kiz alinir bak gelin alinir degil eve bir kiz cocugu alinir yani kendi cocugun olur artik o da el kizi degildir
gelin evi sahte senaryo yok sadece gelinler katılıyor ve evini puanlıyorlar ve gerçek evlilikler sosyal medyaları da var fakat program aşırı saçma neden bir başkası benim evimi zevkimi puanlasın ki..
Ya evin zevkin imkanin yetisme tarzin hersey farkli
Bunlar bir yaris icinde ve ortak bir guzel yasam varmista onu saglayamayan kotuymus gibi gosteriolar Ben 2 koltuk ve yer minderleriyle mutlu olan minimal yasayan mutlu olanlarda biliyorum hayvanlariyla
Ve tek basarilari sanki kocaya gitmekmis gibi bisi olmus ben evlendim bole dugunum oldu benim bole evim oldu bole dosedim bole yemek yaptim
Ne yani cidden ovuncek baska seyiniz yok mu ya cidden bunlarla mi ovunuosunuz die ekrana haykirasim gelio
Aslına bakarsan normalde yeni gelin evi gezmesi var ev kadınların da tam öyle tek farkı tvde yayınlanıyor birde reyting amaçlı bir program gündüz kuşağında yer alan bir çok program ev hanımlarına yönelik
Düşünsene kendi zevkin için ev tasarlıyor, kendi zevkine göre düğün yapıyor veya yapmıyorsun. Ama biri gelip diyor ki "Ayyy eşyalara bak ne kadar lüks/rüküş" sanane ya onun zevki. Çeyizi var yok kime ne. Tamamen görgüsüzlük, tamamen saçmalık
Oraya hiç girmiyorum bile. Bizde adettir, misafir salonda ağırlanır ve yatak odasına genelde kayınvalideler bile pek girmez, çünkü orası özeldir... Neresinden bakarsan bak elinde kalıyor
İnstagram keşfetime dusuyor bazen hangi zevksiz arkadaşlarım ilgileniyorki goruyorum diye dusunuyorum.. tek amaci esya tabak canak almak olan moron bir kesim oturup iki kelam tartisamazsin mesela
Oldukça saçma bir kere evde valide izlerken denk geldim. Kanali değiştirmezse tüm kanalları silecegimi söyledim glsmgs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlilik saçma evlenen erkek dolandırma ihanet iftira nafaka tazminat yıkım ve başkasın dan çıkan çocuktan başka ne görmüş zaten evlilikler artık 2 hafta sürüyor kadınlar nafaka tazminat ve altınları alıp boşanıyorlar
Kesinlikle gereksiz ve uygun değil bizim kültürümüze
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet yatak odasına kadar girmeleri banada çok saçma geliyor ayrıca bu kadında sadece gösterişe gelmiş aşırı iticiydi param var diye kendinden geçti ama izliyorum yani komik geliyo 😂
bencede çok saçma.. gösteriş şatafat görgüsüzlük birde yaşça küçük evlilikler bu programa katılanlar.. okumaları gereken yaşta evlenip bu programa katılıyorlar