Evimizin saçma yönetim şekli?

Arkadaşlar size küçüklüğümden beri süregelen bir durumdan bahsedeceğim , annemin sabit geliri var babamın da işi var fakat babam annemin maaş kartını ele geçirmiş durumda, ve anneme bildiğimiz harçlık veriyor üstelik maaşının 10 da biri bile değil annem ise o harçlığı bize harçlık olarak verince haliyle ona hiçbir şey kalmıyor ki bize de kalmıyor çok cüzi miktarlar veriyor , maddi anlamda zerre sıkıntımız yok ama asgari ücretle çalışan arkadaşlarımın ailelerinin telefonları imkanları harçlıkları bizden kat ve kat daha fazlayken ne hikmetse biz varlık içinde yokluk çekiyoruz, dışarda haftanın bir günü yemek bile yiyemem o kadar, bana hiç telefon alınmadı mesela senelerce eskileri kullandım , bu yokluğu bir tek babam çekmiyor bu arada , üstelik anneme verdiği miktarı fazla bulunca kadının maaşıyla ona kem küm bile ediyor , sırf huzursuzluk çıkmasın diye 5 kuruş fazla para istemiyorum otobus parası dışında , para olmasa asla sözüm yok ama ben yokluk çekmekten fenalık geçiricem , düşünsenize ailenizdeki herkes kuruşların hesabını yapıyor bir kişi de sefasını sürüyor , bi kıyafet alalı sene bile olmuş olabilir ruhum sıkıldı ne olacak bu iş? tekrar altını çiziyorum sorun maddi sıkıntı değil gerçekten ailem iyi kazanıyor
Evimizin saçma yönetim şekli?