@AfiliYlnzlık öncelikle insanların 1+0 evi duymamış olması beni çok üzdü bunu söylemek isterim dngkdkgkf ama şöyle bir mantıklı düşününce de 1+0 ev yani tek bir odası var bu kadar mutfak ile oda birleşik ayrıca tuvaleti hangi evde odadan sayıyoruz üstün zekalı arkadaşım 😂
Bu yorum da saçma. Şöyle ki mevcut durumda karı koca mühendis bile 1+1 ev tutma zorunluluğu hissediyor. Güney Kore de keza öyle yıllardır. Kapitalizm insanların yeni normalini tayin etmeye çalışıyor. Çok çalış çok para kazan ama az yaşa minimumla yetin.
Cevap sahibi
1 yıl
İstersen 7 artı 2 daire de yasa bi deprem olup enkazında kalınca saçmalığı anlarsın
Ne alaka ki. Depreme dayanıklı olması için 1+1 şeklinde mi odalardan mi oluşması lazım yapının. Depreme dayanıklı olsun insan onuruna yakışır büyüklükte olsun ikisi bir arada olamıyor mu
Sefil style diyorsun. Depremde 1+1 evin göcüğünde kalmak çok farkedecekmis gibi... Saçma düşünüyorsun ya
Cevap sahibi
1 yıl
Benim anlatmak istediğim şey şu depremde evin yıkılır 3 5 gün göçük altında beklerin çıkınca 2 sene konteyner da yasarsan o zama! Anlarsın o 1arr1 evin kıymetini
Ama o mücbir sebep ki. Ben onu demiyorum depreme dayanıklı belli bir metrekarelik altında olmamak şartıyla evler yapılsa en iyisi olmaz mı. Hatta çoğunlukla müstakil? Apartman çok evler çok ama fiyatlar yine pahalı yine pahalı. Bunun çözülmesi lazım iyice çığırından çıkıyor. Hadi benim tuzum kuru ama bu düzen insanlara reva değil. 1+1 sisteminin rantlasmayi ve yozlaşmayi tetiklemesi de çabası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
3+1 ini sen yap 1+1 fiyatına satışa çıkar madem çok saçmaysa. Mecburiyeti olan kalıyor yani
Projelerim var beklemede kalın dncbdbxjd
Boş boş konukmaksa kendini rezil etme
Tek yaşayan ve yaşamak isteyenler için ideal bence
Senin anlamaya kapasiten yetmez git özgür beyle yat Erdoğanı kötüle muhalefet trolü
Ya ne alaka iktidarla muhalefetle aklımdan bile geçmedi iktidarı kötülemek
Para yokkkk paraaa 😂😂
"Küpek kulübe"sine yetiyor anca diyosun
Yok benim oraya da yetmiyor be canım valla 😂😂
Bedava ki zaten olması ben göndereyim bir tane
Ney bedava 1-1 mi? Nasıl bedava oluyor 😃
Köpek kulübesi. Mecaz değildi sondaki
Tamam sana göre okdr ucuzsa 1+1 parası yolla ozaman bana fazla 😂 buda mecazi değil
Köpek kulübesi de pahaliymis zaten simdi baktım.
Ahahah noldu zengin gibi atıp tuttun bi an 🤣
Asla zengin gibi atıp tutmadım yanlışın var
Fakir gibi mi yazdın 😃
Orta karar gibi yazdim
Orta karar mı peki? Ne az ne çok normal mi? :)
Ayy hayır ben çok seviyorum
Çok saçma evet
Tek kişi için gayet yeterli.
Tek yaşayanlar için makul
Fiyatlar böyle olunca yakında 1+0 çıkarsa şaşırmam
Zaten evler küçük apartman daireleri çekilmez bir hal
1+0 evin olmadığı düşünmen şaşırtıcı fkvkfkkvkf
Odalar ne olacak Salon mutfak banyo mu
@Mechulkız_ vayy bee oda mı çıktı 😨
@terziayca oda olurda yani orada salon ve oda sayıları belirtiliyor tuvalet banyo mutfak değil
Bizim yeni tokilere bir odada bir adam uyanamıyormuş bile
1+0 da kalıyorum blflblfkvkf
@Mechulkız_ 😂😂
@Mechulkız_ nereye sçıyyosun kız 🤣🤣
@AfiliYlnzlık dışarıya yapıyoruz kanka 😂
Tuvalet var heralde demi 🤣l
@AfiliYlnzlık ya ayıp ediyorsun glbltkvkfk
Ee 1+0 dedin ama? 😂
@AfiliYlnzlık öncelikle insanların 1+0 evi duymamış olması beni çok üzdü bunu söylemek isterim dngkdkgkf ama şöyle bir mantıklı düşününce de 1+0 ev yani tek bir odası var bu kadar mutfak ile oda birleşik ayrıca tuvaleti hangi evde odadan sayıyoruz üstün zekalı arkadaşım 😂
Yoo 1+0 ı duydum makara yapıyorum dağda yaşamıyoruz anasını satayım nasıl duymayalım 😂 tuvalet olayını da ciddi almışsın senle hiç makara gırgır yapılmaz 🤣
Niye saçma olsun durumu iyi olmayanlar var
Apartman daireleri çok saçma ha 1+1 ha 5+1.
Çok dar, hiç bana göre değil
Mecbur kalırsan saçma ki değilmi anlarsın
Bu yorum da saçma. Şöyle ki mevcut durumda karı koca mühendis bile 1+1 ev tutma zorunluluğu hissediyor. Güney Kore de keza öyle yıllardır. Kapitalizm insanların yeni normalini tayin etmeye çalışıyor. Çok çalış çok para kazan ama az yaşa minimumla yetin.
İstersen 7 artı 2 daire de yasa bi deprem olup enkazında kalınca saçmalığı anlarsın
Ne alaka ki. Depreme dayanıklı olması için 1+1 şeklinde mi odalardan mi oluşması lazım yapının. Depreme dayanıklı olsun insan onuruna yakışır büyüklükte olsun ikisi bir arada olamıyor mu
Anlamak istemediğin belli neyse
Sefil style diyorsun. Depremde 1+1 evin göcüğünde kalmak çok farkedecekmis gibi... Saçma düşünüyorsun ya
Benim anlatmak istediğim şey şu depremde evin yıkılır 3 5 gün göçük altında beklerin çıkınca 2 sene konteyner da yasarsan o zama! Anlarsın o 1arr1 evin kıymetini
Ama o mücbir sebep ki. Ben onu demiyorum depreme dayanıklı belli bir metrekarelik altında olmamak şartıyla evler yapılsa en iyisi olmaz mı. Hatta çoğunlukla müstakil? Apartman çok evler çok ama fiyatlar yine pahalı yine pahalı. Bunun çözülmesi lazım iyice çığırından çıkıyor. Hadi benim tuzum kuru ama bu düzen insanlara reva değil. 1+1 sisteminin rantlasmayi ve yozlaşmayi tetiklemesi de çabası
İhtiyacı olan için makul
Evet neden
Mecbur olan kaliyor
Evet 4 yıla yakın süredir kalıyorum ve cidden öyle
Ne oluyor o birler
Mk bi sus ne anlarsın
değil
Mecbur tutuyorum ben