İzlemek istediğiniz bir filmden veya halihazırda izlediğiniz bir diziden spoiler alsanız bile aynı heyecanla izleyebilir misiniz?Ben spoiler almamayı tercih ederim tabii ki. Alınca da gerçekten çok sinirleniyorum ama aldığım spoiler kilit noktaya bağlı olmayan büyük bir spoiler değilse yine de heyecanla izleyebilirim. Aynı heyecan olur mu bilemem tabii.
How I Met Your Mother'ın bir bölümünde Ted bir söz söylüyordu: "Sonunu biliyor olman yolculuğun keyifli olmayacağı anlamına gelmez"
Spoiler aldığın bir film veya diziyi yine de heyecanla izleyebilir misin?
Dizide herhangi bir olaysa sahnenin ne zaman geleceğini tahmin etmeye ve onun geleceği zamanı beklemeye odaklanırım, ufak bir challenge oluyor benim için ama eğer ki filmin ya da dizinin etrafında döndüğü olayı bam diye söylemişse...
Merhabalar 🎈Spoiler aldığım bir dizi ya da film heyecanla yine izlerim. Gözlerimle görüp izlemek daha başka bana göre, yine oturup hiç spoiler duymamış gibi keyifle ve heyecanla izlerim. Zaten genelde spoiler almamaya çalışıyorum. Alırsam da çabuk unutuyorum.
Kötü bir durum ama olayın nasıl yaşanacağını merak ediyorum diyelim. Bazen birinin öldüğünü falan okuduğumda belki yalandır falan diyerek kendimi kandırıyorum. :D