#SelammGençlikk 🍀 En az sonucu kadar süreci de önemli. İnadına izlerim. İzlerim ve analiz ederim. Sonra da spoiler tuzağını bana kuran veya eşşek şakasına beni maruz bırakan arkadaşımı arar konuşurum, son sözünü sorarım veya kefaletle serbest bırakırım😂 #TubaSueda 🍀
Ben izlerim yine de. Bişeyler izlerken bile biri varsa acaba ne olacak diye darlarım hatta yanımdakini 😬 sabrım gelmiyor beklemeye sürpriz sonu sevmiyorum, illa biliyor olmam lazım izlerken de sjsj
Hollywood yapımlarında spoiler yemeye gerek yokki, fragmanı izlesem yetiyor. Adamların en ufak estetik veya sanat kaygısı yok. Tüketilsin yeter. Fakat Avrupa ya da uzak doğu filmlerinde spoiler olsa bile film tahminlerin ötesinde olabiliyor.
Tabiiki, mesela: ben anime hastasıyım😌 Ve şu an izlediğim animenin gelecek bolumlerde olacak nerdeyse her onemli seyini biliyorum, bi youtube girdimmmi , bilmem hangi karakterin olum sahnesi, bilmem kimin ozel yeteneklerinin acildigi sahneler, hele bazilari baslikta hamgi bolum olduginu falanda yaziyo baya baya kiziyorum, ama napailm. Yinede benim icin izlemesi cok zevkli🥰