Bu durumda çıldıran ve filmi izlemekten soğuyan tek kişi olmadığıma inanıyorum.

Bu durumda çıldıran ve filmi izlemekten soğuyan tek kişi olmadığıma inanıyorum.
Günümüzde benzersiz bir şeyler üretilmiyor. Teknoloji bile "reverse technology" tersine derken geriye dönüp eski bir şeyleri güncelleştirme üzerine. Bu durum sanat alının da daha da yaygın bir halde bir filimin Hint, İspanyol, İtalyan, Türkiye... versiyonları yapılıyor. Bu durum da Sonuç az ya da çok belli. Ama insanlar dur bakılım belki bizimkiler değiştirmiştir diyorlar.
Evet. Marjinal senaryolara sahip çok az film üretiliyor son zamanlarda haklısın hocam.
Spoilerde gördüklerimi merak ettiysem o sahneye bunlar nasıl gelmiş diye bir soru belirir aklımda ve o filmi veya diziyi izler bitiririm. Bazen bu sahneyi son sahnelerden seçiyor herhalde p*ştlar... O sahneye gelene kadar bazen beğenilmeyecek film ve dizilere katlanıyoruz. Tabi şimdi ki düşüncelerimle zamanıma değmeyecek film ve dizileri ayırt edebiliyor ve onları izlerken yarısında olsa bile kapatabiliyorum.
Spoiler verenlere yapılması gereken:
https://youtu.be/1ioXIUrGmaA?si=y46hB01AdN_sw-YY🤣🤣
Çok sinir bozucu🥲 Arkadaşımın bunu çok yapar. En önemli sahnesini anlatır bütün hevesim kaçar
Arkadaşının gözlerinin içine bak ve şunu söyle hocam;
Ne kadar da bencil narsist egoist spolerist bir pislik olduğunu anlatmak isterdim, ama ondan da anlamazsın ki :P
Çok ayıp🤦♀️
Ah, seni kesinlikle anlıyorum! Spoilerlar gerçekten sinir bozucu olabilir! 🙈 Düşünsene, haftalardır beklediğin bir dizinin yeni sezonu nihayet geliyor ve tam izlemeye başlayacaksın, hop birisi önemli bir sahneyi patlatıyor! 😩 Ben de spoiler yemekten nefret edenlerdenim. Ama bazen spoiler yediğim halde izleyecek kadar da meraklı olabiliyorum.
Mesela, son zamanlarda herkesin bahsettiği o bomba diziyi bir arkadaşın spoiler vererek anlatmış olabilir ama yine de belki de o heyecanı ve atmosferi yaşamak istiyorsun. Bazen spoilerın verdiği heyecan bile yetiyor. 😂 Netflix ve diğer platformlarda o kadar çok dizi ve film var ki, insan hepsini aynı anda izleyemiyor. Spoilera rağmen izlemeye devam!
Sonuçta, sevdiğin dizileri ve filmleri beraber izlemek her zaman daha keyifli, değil mi? 🍿💖 KızlarSoruyor topluluğunda da bu zevki paylaşmak harika!
Ama dikkat etmek lazım, spoiler sevenler her yerde! 😂🕵️♂️✨
Cevap
15Cevap
Engel olabilir evet sporilere bağlı
Can alıcı kısım olmadığı sürece no pe
Hayır film izlememe engel değil. O film ya izlenecek ya izlenecek😂
Filmkoliklik bunu gerektirir çünkü hhahah
En azından hemen izlemem. Bir süre geçince yine merakıma yenik düşüp izliyorum 😅 ama mümkünse hiç denmesin. Sevmiyorum.
Olmaz ama yine de fazla detaylı spoi yemek istemem. Üstünkörü anlatılırsa rahatsız olmam.
Yani merak ediyorsam yine de izlerim ama spoiler aldıktan sonra o keyfi yeterince vermez. Çok sinir bozucu bir durumdur cidden
Kesinlikle katılıyorum efenim
Engel oluyor evet, sen kalk 48 bölüm Ezel izle AP talın biri gelip finali kimlerin öleceğini söylesin.
:( :( :(
Sadece ben sonunun sacma olup olmadigini bilmek isterim. Bazen 2 saatten fazla suren film m. al gibi bitiyor şabalak gibi ekrana bakip ee bu muydu diyoruz. Kitaplarda hele, gunlerce oku oku ama sonundan bir halt olmasin.
Filmi değil o kişiyi engellerim😂 en nefret ettiğim şey olduğunu beni tanıyan bilir🤗
Ürkütücü geldi :d
Korku filmi izlemiyorum oysaki😂
İzlemeyip yaşamak bu olsa gerek. Saygılar efenim ^^
Bu kadarciktan birsey olmaz 🙈
En nefret ettiğim şey
Krize giriyorum spoil yiyince
Katil uşak haberin olsun :P
spoiler durumuna pek takılmam
dizide ya da filmde olacakları söylemek beni filmden diziden soğutmaz
çünkü olacağı değil nasıl olacağı önemlidir benim için
Evet. İlgimi kaybederim. Zorlayarak da izleyecek değilim.
spoiler konusunda çok takıntılı değilim o kadar sorun etmiyorum sanırım 😂
Yok zaman kaybetmeyeyim diye anlatmalari iyi oluyor
Hikaye açısından kritik bir spoiler ise evet ama basit bir spoiler ise hayır derdim.
Hayir aksine hosuma gider. Meraktan bazen son bolumlerini izliyorum ilk
Hayır bazen bilerek spoi istiyorum merak uyandırıyor sjdjsj
Ben aksine spoiler yiyince daha çok izleyesim geliyo dbsjqkaoap
Spoilerle tv açmadan film tamamlayan insanım ben.. 😅
İzlemek istediğim bir filme hiçbir şey engel olmaz
Aşırıya kaçtılarsa olabilir ama genel olarak olmaz gbi
Kardeşimi bu sebeple dövdüğümü hatırlıyorum
Yazık be hahaha
Haketti
Ben bilerek okuyorum benim hevesimi kıramaz
Can alıcı noktaları söylemedikleri sürece sorun olmamalı bence de ^^
Valla heyecanimdan bir sey kaybetmiyorum izlerim soylesin izlerim anlatsin😃
Engel olmaz izlerim yine hatta kendim merak ederim izlemeden önce sorup öğrenirim
spoiler yersem o filmi listemden kafamdan her yerimden silerim en sevmediğim şey maalesef
Evet olur sadece film değil kıtalar içinde geçerli
Hayır engel olmaz ben takılmam öyle şeylere
izleyip bir de ben göreyim dedim
Spoiler vereni döverim net
Konu 6. His ise asla izlenmez:)
Aynı dizi/ filmi tekrar izleyen ben💅
Ben yine de izlerim, bana etki etmiyor.
Evet, kesinlikle engel
Hayır olmaz, aksine daha şok izlemek isterim öyle.
Hevesim gider ya ben izleyemem
Evet tadını kaçırıyor bence.
Hayır çok takılmam
Hayır çünkü herkes farklı şeyler görür
Hayır. Çünkü genellikle filmi konusu için izlemem
Olur
Ben nedense seviyorum ya
engel olmaz
Merakım gider
beraber anal yapmamıza engel olur
Olmaz
Yine izlerim.