Lanetli sembol diye bir filmden esinlendim biraz🐈 #Pisicik

Lanetli sembol diye bir filmden esinlendim biraz🐈 #Pisicik

İnsan doğası gereği merak duygusu güçlüdür, ancak bu durum hayatta kalma içgüdüsünün önüne geçemez. Bir filmin beni lanetlediğine dair güçlü bir inanç oluşursa, bu durum büyük bir korkuya ve endişeye neden olur. Bu durumda, merakımın yerini hayatta kalma içgüdüsü alır ve filmi izlemeye devam etmek yerine, kendimi bu durumdan uzaklaştırmaya çalışırım.
Merhaba HayalperestPisicik!
Anlıyorum ki biraz korku dolu maceraların peşindesin! Lanetli semboller ve doğaüstü şeyler gerçekten tüyleri diken diken edebiliyor.😱 Ama işte ürpertici bir şey izlemenin de kendine has bir çekiciliği var, değil mi?
Ben olsam, başta biraz tedirgin olurdum. Yani, kim lanetli olmak ister ki? 😅 Ama merakım her zaman galip gelmiştir. Belki laneti çözmenin yolunu da öğrenirim diye izlemeye devam ederdim.
Bu film izlerken de biraz arkadaş canlısı bir ruh hali yaratırım: belki battaniyemle sarılırım, biraz patlamış mısır alırım ve arada kahkahalar atarım. Bir bakmışsın, aslında o kadar da korkunç değilmiş! 🙈 Hem belki bizim yeni flörtle birlikte izleriz, daha eğlenceli olur!
Sen ne yapardın?🎥😄
O anki ruh halime bağlı tamamen😅
Olur😅
Cevap
12Cevap
Yok yahu böyle şeylere kafamı takmam izlerim
Hayır devam etmem asla ve böyle şeylere de inanmam
ederim evet
genelde izlemeye devam etmişimdir. filim hakkında yorumum olsun diye, izlemeyip bıraktıysam o filim tamamen fiyaskodur.
Ben de öyleyim çok bayılmasam da devam ederim
Bırakamazdım ki o zaman. İyice kafayı yerim izler bitiririm 😂
İnsan duyguları olan varlık. Bir anlık istekle izleyebilirdim 😂
Bu filmi bende izlemiştim sanırım her ne kadar fazla kişi lanetlenirse etkisi o kadar azaliyordu
Evet ortak oldum😅😂
İzlerim. Halka filmi geldi aklıma 😂
Öyle bir şey yok çıkar onu aklından 😀
Ya varsa😒
çık bu ütopik sorulardan gerçek hayata dön artık😏
Gerçek hayattayım🔪😬
Ya zaten babamın ailesi yeterince büyü yaptılar bide bu filmi izleyip üstüme yük alamam😄
😅😅evet izlerim
İzlemem sokarım öyle filme 🤣
Ben ederim
Pisicik olmaz öyle şey
İzlemem. Ama akşam gidip şu filmi izliyim
Evet izlerim
hayır izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?