Diziyi seyretmedim fakat tamamen bitmesi bekliyorum ben biraz sabırsız biriyim bitince seyredecegim fakat şimdiden Tokyo diyebilirim psikolojik olarak japonyaya hastayım dünyada gezmek istediğim ülkelerin ilk sirasinda gelmekte çünkü ve samuraylara ve kılıçlarını hayranim konu nereden nereye geldi 🤣
Birazdan son final sezonuna başlıcam bende. İnşallah beklediğim şekilde ölümler ve yaşamlar olmuştur aklımda bir kaç isim mevcut akıbet hakkında. Ben ölmüş birini geri getirmek istesem bu tokyo olurdu. O karakter gerçekten çok fena yakışıyordu diziye. Seksilikse seksilik, asilikse asilik, akıllılıksa akıllılık. Aksiyon sahnelerini de çok güzel oynadı kadın valla. Ama kendisini Snake Eye filminde gördüğümde yuh dedim bu kadar iyi bir karakter bu senaryoyu nasıl kabul etmiş. Eee o kadar da olur diyelim nazar boncuğu olsun o da. Hadi o zaman ben paracıklara kaçtım.
Berlini kurtarırdım. Hikaye dinamiğinde en önemli rolü oynayan karakterlerden biri. Aslına bakarsan tokyo ve nairobiye üzülmedim. Hatta profesör de gidecek ve sierra kazanacak diye düşünmüştüm ama biraz yanılgıya düşmüşüm. Gerçi hâlâ o işin garantisi yok. Bakan b*ku yedi artık. O kadar yolsuzluktan sonra hâlâ orada tutulması biraz tanıdık gelse de şaşırtıcı.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > La Casa De Papel'de ölen karakterlerden sadece birini kurtarma şansın olsa kimi kurtarırdın? Ölenlerden favorin kimdi?