Adeta bir fenomen'e dönüşen dizinin her karakteri ayrı sevildi, izleyiciyle ayrı bir bağ kurdu.
Sizin en sevdiğiniz karakter kimdi?
Hangi favori karakter sizi soyguna dahil ediyordu?
#FloraSoruyor 🌺

Aslında tek bir kişinin ismini söyleyemiyorum. Çünkü dizinin ilk sezonu yayınlandığı andan itibaren oyuncu kadrosu çok hoşuma gitti ve karakterler tam anlamıyla müthiş seçilmişti. Palermo'yu ayrıca severim ama. Verdiği tepkiler ve liderlik ruhunu çok sevdim.
Final sezonuna kadar Profesör diyordum. Sonra Tokyo Drift, Ursula reisin askerleriyiz :d tamam her şey güzeldi hoştu da çok gereksiz sahneler yok muydu sizce de? Spoiler vermek istemem o yüzden sahneleri söylemicem ama izlerken bir ara öff diyip atlamalara geçtim. Özellikle final sezonunda bunlar olmamalı. Sürekli Flashback sahneleri baydı beni. Tamam elbette bu soygunun filizleri nasıl atıldı bilmek gerek ama her bölümde de geçmişe gidildi. Neyse yine de çok güzel bir diziydi bir efsane bitti. Olan Tokyo'ya oldu :d. Bu arada artık Favori karakterim Binbaşı Sagata mıydı neydi o ahah
Berlin o kadar güzel ve etkisi var ki anlatamam. 😊
Tabi ki her erkek gibi benim de gözde aşkım Tokyo 😅
Kadın çok iyi 😏
Bugün öğlen başladım ve akşama kadar izledim, bitirdim.
Son bölümler olduğu için introları bile atlamadım.
Ciddi çok iyiydi çok güzeldi.
Duygusal olarak da çok şey kattı. Resmen onlarla iç içe gibiydim. 😊
Marsilya karakteri tam güvenilecek adam tipi arka planda ama dağ gibi adam
Cevap
25Cevap
Kesinlikle Berlin karakteri <3 Sırf Berlin için izledim desem yalan olmaz
Berlin öldükten sonra pek tadı tuzu kalmadı.
Tokyo üzümlü kekim son 5 bölümde seni görememek :) benide soyguna dahil eden varlık 😀😀
Yani diziyi hiç izlemedim de bizim memlekette o çapta bi soygun yapmaya kalksan bankadan kaldırdığınin çoğu masrafa gider e o kadar kişi paylaşınca da elde kalan parayla yakalansan hapisten çıkana kadar icerde harcamaya yetmez elindeki para ac kalırsın 🤣🤣🤣
Hem duygusal, hem de güçlü bir kadın olmasından dolayı Nairobi favori karakterimdi ❤️ ölünce çok üzüldüm..
Arkadaşlar izlerken bir kaç kere denkngeldim ama izledim.
Dizi sevmiyorum, sinema izlemeyi tercih ediyorum
Ah be unutursak kalbimiz kurusun 😊
Berlin elbette. Ama iki sezon sonrası zaten çok zorlama olmuştu sırf bitirmek için izledim, izlicem.
Berlin harika bir karakterdi nedense diğerlerinden çok daha sevdim onun
Diziyi hiç izlemedim. 🙄
Diziyi iki kere sırf 5. sezonun sabirsizligi yüzünden tekrar izledim... Beni Rio denen kardeşim Tokyo ya asilmasiyla çekmiştir ve benim için Tokyo hayranlığı tavan yapmıştır.. Úrsula Corberó!!!
1 sezon izledikten sonra, bir daha yanina yaklasmadigim facia dizu. İspanyollar dizi yapmasin
Berliiiin tabii kii
Ama en tahrik edici karakterler ise Tokyo ve Raquel mor. di
Profesör'e aşığım ❤
Hiç izlemedim efendim maalesef
Hiç izlemedim bilmiyorum maalesef
Tabiki en hırslısı en mükemmel İ Berlin ❤️
Finali bence harika olacak🌺💭💫👼
Severdik ama final geliyor
İzlemedim ki hiç 😀😀
ezelde ki kumarhane soygunu en güzeli
Diziye simdi başlayacağım bitti ya başlamanın tam vakti
Stockholm çok seksı hatun ya bakmaya doyamıyorum o romantık yüzü seksı vücudu😙😌