Bolu nun Kartalkaya kayak merkezi konumun da yer alan Grand kartal otel de yangın çıktı rüzgarın etkisiyle daha da etkisini gösteren yangın 238 kişinin konakladığı 79 kişi can verdi kimisi camlardan atladı kendini kurtarmak için onlar da yüksek sonucu öldüler yaşayanlar tedavisi sürüyor çok acı üzücü Rabbim yakınlarına sabır versin burada suçlu yönetim den kesinlikle düzgün denetim yok yangın merdiveni olmadığı ortaya çıktı bu nasıl şeref yoksunluğu en ağır cezaları alması gerekiyor otelin sahibinin
Bolu Kartalkaya Grand kartal otel de yangın çıktı sizce burada suçlu kim nasıl çıktığını düşünüyorsunuz?
Yangın restoran katında çıkmış diyorlar, yangın nasıl çıkarsa çıksın sonrasında yaşanan kayıpların sebebi ihmalsizliktir yangın merdiveni yok yangın alarmı yok insanların çıkış yolları dumanla kaplı durumu erken farkedenler kurtulabildiler sadece diğerleri ise ya mahsur kaldı ağır yaralandı ya da cansız bedenleri çıktı dışarı.
10 gun sonra suçluyu açıklayacaklarını okumuştum bir yerde... yani çok garip... yönetmelik var kim denetleyip kimin ruhsat verdiğini açık açık yazıyorlar ama nedense 10gun sonra aciklayacaklar... CHP belediyesinde suç olsa canlı yayınla tutuklarlardi hem de ışık hızında... demek ki durum karışık... mevzuat yönetmelik değişmişti... yapı ruhsatı veren belediyeyse de otel akp döneminde ruhsatlandi.. bakanliktays abakanlik hep akp... CHP belediye başkanı bizim bize gelen bir bizi denetleyin isteği olmadıkça denetleyemiyoruz yetkimiz yok bakanlik da diyor ortada isminde otelin ismi geçmeyen bir yangın ruhsat belgesi dolanıyor... garip yanı... karman corman
Evet otel sahibi suçlu ama olaya şu yönden bakmak lazım zaten o ölenlerin ecel vakitleri gelmişti ve bu yangında bahaneleri oldu yapacak bişey yok Allah rahmet eylesin 🖤