Karısıni tehdit ediyorlarmiş yazik ya kadin eşini kaybetmiş halen kadini tehdit edilior ülkenin haline bak..
2 ay
İnce hesaplar yapıp, Bahçeli'nin yerine kim geçmek istiyorsa ol öldürtmüş olabilir.
Şimdi biraz düşünelim.
Sinan Ateş öldürüldüğünde en çok kim ağladı. Meral Akşener.
Meral Akşener'in kurucu olduğu parti, seçim döneminde hangi yönü ile çok eleştiri alıyordu? Fetöcülerin dümen suyuna girdiği için.
Fetöcüler kimdir? Uğur Mumcu, Necip Hablemitoğlu, Ahmet Taner Kışlalı, Hrant Dink, Andrey Karluv (Rus Büyükelçisi) gibi cinayetleri gizli veya açık olarak işleyen ve halka kendisini masum, mazlum gibi göstermeye çalışan, ABD güdümündeki bir terör örgütü.
Fetö terör örgütü bu cinayetleri nasıl işledi? Uzun vadeli hesaplar ile örgütün önünü açmak için, doğrudan veya dolaylı yoldan ABD'nin "profesyonel" desteğini alarak.
Son yerel seçimlerden sonra Meral Akşener ne yaptı? Kurucusu olduğu partiden istifa ederek R. T. Erdoğan'a yanaştı.
Meral Akşener, neden R. T. Erdoğan'a yanaştı? MHP de Devlet Bahçeli'nin fazla bir ömrünün kalmadığını görüp, onun desteği ile MHP'nin başına geçmek için.
Sinan Ateş'in MHP'nin liderliğini alma ihtimali varken, böyle uzun hesaplar yapan bir devlet (ABD) ve bir terör örgütü (Fetö) işbirliği ile öldürülmesinden sonra MHP nin başına geçme niyetinde biri ortaya çıkıyorsa...
Sinan Ateşi, kim öldürmüş olabilir?
Not: Meral Akşener öldürttü demiyorum. Belki haberi bile yok. Ama onun önünü açmak isteyen o sihirli el...
Cevap
14Cevap
yeraltı dünyasının meclisteki deki ayağı öldürttü
Cinayet şebekesi bir parti var. O olabnilir mi acaba?
İç hesaplaşma Eski MHP biri bile öldürmüş olabilir veya başka bir amaçla öldürülmüş olabilir
Türk siyaseti daima alternatifsiz ilerler ezberini kabul ettikten sonra hiçbir şey gizemli gelmiyor.
MHP içinde katiller
Adalet yok ülkede
bence biri öldürmüştür
Ülkenin başındaki kişi.
Eski yol arkadaşları
Ben değilim o :)
Erlik izle
Allah rahmet eylesin
Bahceli
belli her şey zaten
İç hesaplaşma tamamen
Valla ben öldürmedim