Aile & Toplum Kimler petekleri yaktı? Fatoşİst Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor valla ben yaktım, kesin zam da gelmiştir eylülle birlikte ama hava buz buz. sanırım sonbaharı es geçtik, kışa girdik. Güncellemeler+1 yıl İstanbul'da'yım arkadaşlar Kimler petekleri yaktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl İgdaşı zengin etmek için erken, battaniyem sağolsun. 1 2 Yorumla Fatoşİst +1 yıl bir şekilde alacakları o parayı 😂 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Zaten alıyorlar alacaklarını. O parayı ‘da’ alacaklar diyecektin galiba 😂 Yorumla
_RcG_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Klimasız boğuluyoruz daha Antalyada ne petek yakması 1 1 Yorumla Fatoşİst +1 yıl biz yaktık valla bugün, donuyoruz. hava 20 küsür görünüyor ama sanki buz gibi 🥶 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bnde elektrikliyi yaktım çok aşırı soğuk değil ondan yarım saatligne yaktım kapattm 1 4 Yorumla Fatoşİst +1 yıl ev ısınsın kapatırım belki ben de Yorumla seyda028 +1 yıl Petekler 2 saatte ısınmaz die elektrikliyi açtım kapattm ama şu an kapı pencere kapalı hirkayla oturuyorum eylüle bi girdik hava aniden buzz oldu Yorumla Fatoşİst +1 yıl biz burda donuyoruz güney kesimdekiler yanıyormuş. enteresan şeyler oluyor. havanın soğumasını anlarım da bu kadar soğuması şaşırtıcı. Yorumla seyda028 +1 yıl Evet değişik. Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Net 2 ay var soğuklar için (Antalya)şu an hala klimalar açık yoksa durulmaz 😅🤣 1 1 Yorumla Fatoşİst +1 yıl siz klima açın biz petek 😀 ayrı kıtalar sanki Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl yani hangi şehirde yaşıyorsun ki o kadar mı soğuk 1 4 Yorumla Fatoşİst +1 yıl istanbuldayım Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl O kadar soğudu mu ya Yorumla Fatoşİst +1 yıl evet ana güven olmaz buranın havasına Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Offf desene faturalar bu yıl erken kabarık gelecek Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Daha bizim burada yakmaya 2 ay var Sen nerede yaşıyorsun 1 4 Yorumla Fatoşİst +1 yıl İstanbul Yorumla -_öcüüüü_- +1 yıl Kış erken gelmiş oraya burası daha 38 derece Yorumla Fatoşİst +1 yıl ohoo 38 nedir ya. neresi ora Yorumla -_öcüüüü_- +1 yıl Urfa birecik Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Amma çok üşüyorsun o zaman 1 1 Yorumla Fatoşİst +1 yıl sorun bende değil havada Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne peteği hala klima çalışıyor 1 2 Yorumla Fatoşİst +1 yıl ayrı mevsimleri yaşıyoruz sanırım 🥶 Yorumla kaancan_7 +1 yıl Aynen Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Şort atlet oturuyorum, ve hava sıcak 1 2 Yorumla Fatoşİst +1 yıl Güney bölgedesin herhalde Yorumla Richardgör +1 yıl İstanbul anadolu yakası Yorumla
ForzaHakan58 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl erken yakmışsın nerde yaşıyorsun ki 1 1 Yorumla Fatoşİst +1 yıl istanbuldayım Yorumla
zziyan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Daha neler bu yana gel daha yaz bitmedi 1 10 Yorumla Fatoşİst +1 yıl muğlaydı dimi, güney sıcaktır kesin. ama aşırı sıcaklar da iyi değil bu kadar soğuk da 🥶 Yorumla zziyan +1 yıl Asiri dedigimi hatirlamiyorum 🤣 ama soylediklerimin duymazdan anlamamazdan gelindigini hatirliyorum 🙈😅 Yorumla Fatoşİst +1 yıl sır gibi konuşuyorsun, bazne anlamıyorum 😂 Yorumla zziyan +1 yıl @Fatoşİst hicde oyle oldugunu dusunmuyorum kadin 😅 Yorumla Fatoşİst +1 yıl benim yerime nasıl karar verdin ya :d Yorumla zziyan +1 yıl Senin yerine karar vermedim ki dusuncemi paylastim sadece ve biliyorum dahasi da var Yorumla Fatoşİst +1 yıl bence biraz daha açık olmalısın :) Yorumla zziyan +1 yıl Beni takip edermisin rica etsem Yorumla Fatoşİst +1 yıl peki Yorumla zziyan +1 yıl Mesaj alınmıştır teşekkür ederim 👍 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. şu an kapı pencere açık 😂 1 1 Yorumla Fatoşİst +1 yıl orası başka herhalde :d Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İstanbul'da ne rüzgar var üşüdüm☹️ 1 2 Yorumla Fatoşİst +1 yıl evet özellikle dün çok fenaydı, bugün de esiyor gerçi ama güzel ya. sıcaktan yanmaktan iyidir. tek problem faturalar :D Yorumla Hairmafya +1 yıl Aynen doğalgaz çok pahalı 😁 Yorumla
Ahmetbey1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl direk kışa kafa attık 2 9 Yorumla Fatoşİst +1 yıl sonbaharı unuttu havalar galiba 🥶 Yorumla Ahmetbey1905 +1 yıl bu sene es geçelim dediler Yorumla Ahmetbey1905 +1 yıl yemin ederim 2 tane battaniye dizime kadar çorap hala donuyorum Yorumla Fatoşİst +1 yıl yak valla petekleri, hasta olacağız böyle. daha geçen haftalarda ne kadar sıcaktı, bu hafta bir anda soğudu. mevsimler bitti, "kafasına göre" mevsimi geldi galiba. Yorumla Ahmetbey1905 +1 yıl İstanbul'da yaşıyosan İstanbul için çok normal bi günü bi gününe tutmuyor Yorumla Fatoşİst +1 yıl aynen öyle Yorumla Ahmetbey1905 +1 yıl çorap giy çorap donuyoğ Yorumla Fatoşİst +1 yıl an itibariyle yorganın altındayım 🙂 Yorumla Ahmetbey1905 +1 yıl hadi bakalım Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok daha neler 1 4 Yorumla Fatoşİst +1 yıl gelin de siz de görün :d Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Yok kalsın karadeniz den memnunum 😂 Yorumla Fatoşİst +1 yıl sizin ora daha soğuktur Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Orta karadeniz değil şimdilik. Soğuk olan doğu karadeniz Yorumla
MersinErkeği__ Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 91% +1 yıl Yanıyor burası daha 1 6 Yorumla Fatoşİst +1 yıl biz kışa geçtik 🥶 Yorumla MersinErkeği__ +1 yıl Neresi🙄 Yorumla MersinErkeği__ +1 yıl İstanbul Yorumla Fatoşİst +1 yıl istanbuldakı herkes donuyor, sne nasıl iş :d ben de istanbuldayım Yorumla MersinErkeği__ +1 yıl Senin kullanıcı adından İstanbul olduğunu anladım ondan İstanbul sana dedim😅 ben Mersin Yorumla Fatoşİst +1 yıl ahaha pardon ya yanlış anladım. 🙂 Yorumla
dm-bekliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Güneydoğu cehennem siz neredesiniz ki 1 5 Yorumla Fatoşİst +1 yıl ben İstanbul , siz de kaç derece ki Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl şu an 31 Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Sıcaktan yatilmiyor Yorumla Fatoşİst +1 yıl bizde de 21 filan ama enteresandır sanki 14 15 derece gibi soğuk. şiddetli rüzgardan herhalde Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Ya Allah yardımcınız olsun :( Yorumla
clitorisci Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Biz hala yanıyoruz 1 2 Yorumla Fatoşİst +1 yıl Güney kesimdesnz herhalde Yorumla clitorisci +1 yıl Aynen öyle 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İgdaşı zengin etmek için erken, battaniyem sağolsun.
bir şekilde alacakları o parayı 😂
Zaten alıyorlar alacaklarını. O parayı ‘da’ alacaklar diyecektin galiba 😂
Klimasız boğuluyoruz daha Antalyada ne petek yakması
biz yaktık valla bugün, donuyoruz. hava 20 küsür görünüyor ama sanki buz gibi 🥶
Bnde elektrikliyi yaktım çok aşırı soğuk değil ondan yarım saatligne yaktım kapattm
ev ısınsın kapatırım belki ben de
Petekler 2 saatte ısınmaz die elektrikliyi açtım kapattm ama şu an kapı pencere kapalı hirkayla oturuyorum eylüle bi girdik hava aniden buzz oldu
biz burda donuyoruz güney kesimdekiler yanıyormuş. enteresan şeyler oluyor. havanın soğumasını anlarım da bu kadar soğuması şaşırtıcı.
Evet değişik.
Net 2 ay var soğuklar için (Antalya)
şu an hala klimalar açık yoksa durulmaz 😅🤣
siz klima açın biz petek 😀 ayrı kıtalar sanki
Nasıl yani hangi şehirde yaşıyorsun ki o kadar mı soğuk
istanbuldayım
O kadar soğudu mu ya
evet ana güven olmaz buranın havasına
Offf desene faturalar bu yıl erken kabarık gelecek
Daha bizim burada yakmaya 2 ay var
Sen nerede yaşıyorsun
İstanbul
Kış erken gelmiş oraya burası daha 38 derece
ohoo 38 nedir ya. neresi ora
Urfa birecik
Amma çok üşüyorsun o zaman
sorun bende değil havada
Ne peteği hala klima çalışıyor
ayrı mevsimleri yaşıyoruz sanırım 🥶
Aynen
Şort atlet oturuyorum, ve hava sıcak
Güney bölgedesin herhalde
İstanbul anadolu yakası
erken yakmışsın nerde yaşıyorsun ki
istanbuldayım
Daha neler bu yana gel daha yaz bitmedi
muğlaydı dimi, güney sıcaktır kesin. ama aşırı sıcaklar da iyi değil bu kadar soğuk da 🥶
Asiri dedigimi hatirlamiyorum 🤣 ama soylediklerimin duymazdan anlamamazdan gelindigini hatirliyorum 🙈😅
sır gibi konuşuyorsun, bazne anlamıyorum 😂
@Fatoşİst hicde oyle oldugunu dusunmuyorum kadin 😅
benim yerime nasıl karar verdin ya :d
Senin yerine karar vermedim ki dusuncemi paylastim sadece ve biliyorum dahasi da var
bence biraz daha açık olmalısın :)
Beni takip edermisin rica etsem
peki
Mesaj alınmıştır teşekkür ederim 👍
şu an kapı pencere açık 😂
orası başka herhalde :d
İstanbul'da ne rüzgar var üşüdüm☹️
evet özellikle dün çok fenaydı, bugün de esiyor gerçi ama güzel ya. sıcaktan yanmaktan iyidir. tek problem faturalar :D
Aynen doğalgaz çok pahalı 😁
direk kışa kafa attık
sonbaharı unuttu havalar galiba 🥶
bu sene es geçelim dediler
yemin ederim 2 tane battaniye dizime kadar çorap hala donuyorum
yak valla petekleri, hasta olacağız böyle. daha geçen haftalarda ne kadar sıcaktı, bu hafta bir anda soğudu. mevsimler bitti, "kafasına göre" mevsimi geldi galiba.
İstanbul'da yaşıyosan İstanbul için çok normal bi günü bi gününe tutmuyor
aynen öyle
çorap giy çorap donuyoğ
an itibariyle yorganın altındayım 🙂
hadi bakalım
Yok daha neler
gelin de siz de görün :d
Yok kalsın karadeniz den memnunum 😂
sizin ora daha soğuktur
Orta karadeniz değil şimdilik. Soğuk olan doğu karadeniz
Yanıyor burası daha
biz kışa geçtik 🥶
Neresi🙄
İstanbul
istanbuldakı herkes donuyor, sne nasıl iş :d ben de istanbuldayım
Senin kullanıcı adından İstanbul olduğunu anladım ondan İstanbul sana dedim😅 ben Mersin
ahaha pardon ya yanlış anladım. 🙂
Güneydoğu cehennem siz neredesiniz ki
ben İstanbul , siz de kaç derece ki
şu an 31
Sıcaktan yatilmiyor
bizde de 21 filan ama enteresandır sanki 14 15 derece gibi soğuk. şiddetli rüzgardan herhalde
Ya Allah yardımcınız olsun :(
Yooo bizim buralar yaniyoreeeee
Soğudu bayağı
Biz hala yanıyoruz
Güney kesimdesnz herhalde
Aynen öyle 😊