Bir söz vardır bayan;
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında kalması. Ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması.
Beni doğuran annemdir, onun yerini kimse dolduramaz. Öbürü benim babamdır, dağ gibi adamdır...
Diğeri ise gönlümü verdiğim kadındır. Belkide birdaha onun gibisini bulamayacağım, çocuklarımın anası olacak kadındır.
En güzeli hepsini çok sevdiğini söyleyip kaderine terk etmek bayan. Ve ömür boyu o anı düşünerek yaşamaktır belkide en güzeli.
Birini kurtarsam diğerini özleyeceğim. Diğerini kurtarsam öbürünü. Kadınımı seçsem ailem bile bile atar kendini o uçurumdan bana hak vererek. Son kez mutluluklar diler. Annemi seçsem diğerleri atar uçurumdan kendini.
Hepsini kurtaramıyorsam değer verdiğim insanların, belkide hiç birini kurtarmamak en güzelidir...
Saçma gelebilir ancak şu an böyle düşünüyorum. Biraz anlayış lütfen.
https://i.hizliresim.com/rdrZJa.jpg2013 Yorumla
Soran+1 yıleic o zaman
- +1 yıl
Teşekkürler bayan.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
İyi geceler. @DarkeR - +1 yıl
vaybe helal olsun sana
En İyi Cevaplar
toy olunca şıklarda bukadr kısa oluyor oğlum var benim oğlumu kurtarırsdım ne sevgilisi ya yarın gidip başkasını seviyorum diyecek toyluk bunlar 10 sne sonra o şıklarda sevgili olmayacak ana baba kızım oğlum olacak :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbu 10 sene öncesi işte napalım bizde ortam beyle
Soran+1 yılsanki kötü bişey dedim ey allahım
Soran+1 yılşaka yapmıştım
Benim en kötü huyum bu işte seçim yapamam. Yani sevdiğim insanlar arasında taraf seçemem.. Gerçekten bu durumum ne olcak bilmiyorum. Ama seçenekler aralarında kardeşim olsa kardeşim ağır basardı. Kardeşim herkesten önce gelir benim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim olmadığı için o şıkkı eklemek aklıma gelmedii
Sorulması bile hata bence anne diyoruzz baska bisey degil kim annesiyle sevgilisini kıyaslıyacak kadar düser
12 Yorumla
Soran+1 yılkıyaslayanlar var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılTabikide ANnem.
Annemin Sacının Tek Telini Bile Dunyalara Değişmem.
Sevgilisiz bir hayat düşünebilrim.
Babasız bir hayatta düşünebilirim. Hatta 10 Yıldır Yaşıyorum.
ama Asla Annesiz Bir Hayat düşünemiyorum...00 YorumlaBayanların zayıf olma yönleri empoze edilip erkek her zaman dik durmalı düşünceleri empoze edildiği sürece bu sonuç hep anne çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılanneler kutsaldır ondan olabilir
hepsini tutardım birlikte düşerdik :D
yani siz ölümü gösterip kansere razı getiriyorsunuz milleti bu olmadı :P01 Yorumla
Soran+1 yılhahahhahah :D
- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılUcurumun kenarindaysak yukseklik korkum var once ben bayilip duserdim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılkıyamaaam :D
- +1 yıl
Bende sana :))
Soran+1 yıl:*:*:*
+1 yılAnnem için sevgilim de fahil tüm sülalesini gelmişini geçmişini tüm dünyayı iterim o uçurumdan CENNET ANNELERIN AYAKLARI ALTINDADIR
20 Yorumla
+1 yılSevgilisini kurtarmak isteyen kızın suratına tükürmek istedim bir an.
31 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
ne annemi isaretliye biliyom nede babami isaretlesem bile uzulcem iksinide kurtaramazsam bende öleyim ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılölme bee
Soran+1 yılağlardım. s. s.. s. s
babamı kurtarırdım babam annemi kurtarırdı annem sevgilimi :D
02 Yorumla
Soran+1 yıloo 3lü kombo :D
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilimi kurtarırdım çünkü annem ve ya babam birbirlerinin yokluğuna alışamazlar birinin yokluğu diğerine acı verir ama ben buna alışabilirim belki
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki annemi. Söz konusu anne olunca, diğer herkes dış kapının mandalı ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal;)
bu kurtarma ve kurtulma anlayışına göre değişir ;) hepsinin ruhunu özgürlüğüne kavuşmasını sağlardım ;)
00 Yorumla
+1 yılburada asıl soru şu;
üçü birden ne b*k yiyor o uçurumun kenarında?016 Yorumla
Soran+1 yılkişinin ailesi evladının sevgilisiyle olmasını istemiyolarmış sevgilisini dağa kaldırmışlar tam kavga ederken bir uçurumun kenarında buluvermişler kendilerini ajskdhsjakdh
- +1 yıl
saflşdsk hayal gücüne hayran kaldım yalnız dfdlmksgsd hepsini orada bırakıp onlardan evvel ben uçuruma atlarım :D
Soran+1 yılsen atlamaa dayanamaaam :D:Dd
- +1 yıl
yapmıcaktın bunu :DD:D:Dd
aklıma getirrtttin zabahlar olmasın...
https://www.youtube.com/watch?v=fpxXNkm4GBA
Soran+1 yılgidip aşk acısı çekeyim bariiii
- +1 yıl
olmayan aşkın ızdırabını çektirtiyon sdsdgdf evladını kartal kapmış fatma girik moduna sokturttun beni, zaplayalım bu şarkıyı dsgsdhsfh https://www.youtube.com/watch?v=6AKiLPH7lRw ahahahaah anaam :D
Soran+1 yılyaa hahahhah gel kız buraya :D:DD: moddan moda soktun beni bir yandan ağlarken bir yandan gülmeye başladım :D:Dasjkdhsjad
- +1 yıl
ahahaha haykırdım dafldsgdg
www.yelizindunyasi.com/.../
bak bak moda işte lksmsdgsd :D
Soran+1 yılbu espiri beni öldürdü tüm insanlığımı kaybettim üstüne atlayıp seni öldürebilirim :D:DD:
içlerine sütyen giymemişler bizimla degiller ajshdjskahd- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=l_3F1OkejH0 :DD:D:D:D:Dddd
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=T98jzOOiJ6Y nostaljii asfdsfsdf
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=0ApxxU7cSrw aahahahah :DDDDDD ya :D
Soran+1 yılyalnız kapağı çok güzelmiş yaa kapak olsun ahahhahahahahahahahahahhahahha
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=X_KPdBtG63Y
efsane :(( ağlattı :(((
Soran+1 yılbana bunu yapmaaa :(:(:(
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=lnCMlHYEFnY
ismail hakkı :(
Babam ile aram bozuk olmasina karsin babami kurtarirdim o zaten anneme sadakatinden dolayi onu da birakmaz alirdi. Sevgilime gelince yapcak bir sey yok maalesef ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılelveda sevgili diyosun yanii :D
Sevgilimi hiç düşünmezdim bile.
Baba - anne çok zor seçim ama ben annemi alırdım03 Yorumla
Soran+1 yılkimsede babasını kurtarmıyo ya yazık babalara
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılOha hayatta maksimum değer verebileceğim 3 kişi uçurumun kenarından düşmek üzere... Kabus gibi, galiba seni atardım gizli ^.^
08 Yorumla
Soran+1 yılama bana yazık değil miiii :D
- +1 yıl
O zaman hepsini atar seni alırım ki bende ^.^
Soran+1 yılay benim için hepsinden vazgeçtiiii, çok romantik
- +1 yıl
Yanlız bir dakika paradoks oluştu o halde dolaylı olarak sevgilimi mi seçmiş oluyorum yoksa benim 2 tane sevgilim var ve birini diğerleri ile atıp seninle ömrümün sonuna kadar mutlu mu oluyorum? Nasıl hikaye yazdım ama be :)) Çok romantiğimdir ^.^
Soran+1 yılişte aradığım erkek beeehh
- +1 yıl
Dimi ama nasılda güven veriyorum bütün sevdiklerimi bir saniye içinde ölüme terk ederek :P Kadınım!
^.^
Soran+1 yılhahhayt :DD: adam gibi adamsın beeh
- +1 yıl
Eyvallah kadın! İçimdeki öküzde çıkı veriyor hemen ama o kadar olur ya ^.^
+1 yılKimseye eşit davranmak mümkün değil tabiki annemi kurtarırım o beni 9 az karnında taşıdı yetmedi büyüyene kadar yedirdi içirdi korudu büyüttü adam etti ben nasıl anneme kıyabilirim. Sadece annem. <3
00 Yorumla
+1 yılUçurumun kenarında ne arıyoruz biz :D annem vefat etti babamla görüşmüyorum bu yüzden sevgilim dedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşın sağolsun..
Annem babamı tutsun bende annemi çekeyim 2'li kombo.
Zeka fışkırıyorum daha fazla saçmalama dan yatmalıyım.01 Yorumla
Soran+1 yılhahahha tebrikler güzel fikir
hiçbirini alamazdım heralde kendim de atlardım onun şokuyla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence o sevgilisini kurtarmak icin degilde acaba kac kisi sevgili dedi diye bakmak icin onu seciyor :)
012 Yorumla
Soran+1 yılhahahhah:D başka birini seçse onu yine görür zaten :D
Cevap sahibi+1 yılEminim o amacli secende vardir :) sen kimi secerdin
Soran+1 yılbabamı hiç sevmem o düşsün, sevgilimi ne kadar çok sevsemde annemi kurtarırdım annem herşeyim
Cevap sahibi+1 yılneden sevmiyorsun babanı baba sevilmez mi
Soran+1 yılbabamla pek görüşmüyorum arayıp sormaz
Cevap sahibi+1 yılBnmki de arayip sormaz bn ararim konusurum babam sonucta
Soran+1 yılben onu yeterince aradım ben 2 kere üniversite sınavına girdim bir kere arayıp nasıl geçti sonuç nasıl diye sormadı, 1 kere doğum günümü kutlamadı o yüzden sevmem
Cevap sahibi+1 yılBunlar cok kucuk seyler inanki bn yurtta kalmaya basladim liseden beri ne yerlestirdi ne bisey yapti saglik sigortasindan dahi yararlanamiyorum yinede babamdir.. Gel diyorum benimle bir yere yerles bir ev tutalim uniyi orda okuyum ona dahi yanasmiyor ama hissediyorum sevdigini babalar gosteremez sevgisini
Soran+1 yılbabalar sevdiğini gösteremez ama bende diğer insanlar gibi babamla gezip eğlenip bişeyler yapmak hep derler babaları kızlarının ilk aşkıdır diye ama ben bunu hiç yaşayamadım benim babama dair hiç bir anım yok. inan ki babamla 1 tane bile fotoğrafım yok ne bebeklik ne büyüklük
Cevap sahibi+1 yılbenim babamla annemde ayri annemle gorusmeme bile izin vermezdi gezip tozmak yok konusmuyoruz sohbet bile edemiyoruz tatlim bunlari yazarsam cok sey var yinede sevmiyorum deme saygi duyman gereken kisidir o
Soran+1 yılbenimde annemle babam ayrı, neyse senin adınada üzüldüm bir yere kadar saygı duyarım ama ona karşı bir sevgim bir bağlılığım yok
Cevap sahibi+1 yılAnladim canim bosver be :)
Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. En düşünen biri olarak D hepsi diyorum :) buda benim farkım olsun ;)
00 Yorumla
+1 yılhepsiyle beraber atlardım annem babama ben sevgilime
01 Yorumla
Soran+1 yılhaahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle bir durumda anne ve baba zaten kendini feda etmek ister çünkü göreceklerini gördüklerini düşünürler zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili değilde eşin mi diye sorsaydın eşim derdim heleki çocuklarımız varsa eşim derdim mantık çerçevesinde çünkü çocuğum babasına daha çok muhtaç ben annem ve babama o kadar değilim ama sevgili diye sorduğunuz için annem dedim
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgili bir bakımada eş yani o an düşünemedim öyle yazmayı
Cevap sahibi+1 yılsevgili dediğin şey gelip geçicidir annemi babamı tercih ederim tabiki ama eşi kast ettiysen eş derim
Soran+1 yılgayet mantıklı
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayal dünyanızı daha güzel şeylerde kullanmanız hem size hemde sevdiklerinize daha faydalı olacaktır..
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir soru gerçek değil sonuçta
- +1 yıl
Düşünmeden soramazsın öyle değil mi?
Soran+1 yılhayal dünyam geniş ki düşündüm sordum, yanıtları merak ettim bunda bişey yok
+1 yılbabam yok.. sevgilim yok... annem kalıyo geriye =)
12 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm...
- +1 yıl
kader...
sacmalik bu ayrimcilik yapmam ben ucunude atarim aşağı :-D ( not: ciddiye almayin bu tamemen hayal ürünüdür)
00 YorumlaBir Elimle Hemen Annemi Bir Elimle de Babamı ÇEkmeye Çalışırıdm
Sağ Ayağımı da Sevgilime Tutsun diye verirdim Sonra 4 ümüz de Kahramanca Geberiridik =/00 Yorumla
+1 yılannemi diğerlerinin benim için bir önemi yok annemin yanında aynı kefeye bile koymam
10 Yorumla
+1 yılOyle bir anda yapacagm tek sey kendimide asagi atmak olur çünkü 1 yanimi kurtarip 2 sevdgm insani yine birakmis olacam uzucu bir olay
00 YorumlaElbette Anne <3
2. seçenek ise Baba olur
Sevgili en son seçeneğim olur...02 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliyede yazııık
Babi kurtaririm zaten annemi sevdigimi soyleyemem sevgilide dussun ne yapalim nasil birisi bilmiyorum bile bir sekilde sevgilim olmus :D
00 Yorumlaanami kurtaririm atlarim
sorar sen niye atladin.
e olursekte beraber demedikmi
sarilarak sahadet getiririz artik:)00 YorumlaAslında babama çok düşkünümdür. Ama annemi kurtarırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılneden baban değil
+1 yılİki kurtarabilirsin iki elin var ya da iki ayağın duruma göre
06 Yorumla
Soran+1 yılayak ya da ele göre bişey yok sadece bir kişiyi kurtarman gerekiyo
- +1 yıl
Üçü de aynı uçurumun kenarında benim iki elim var o yüzden anne babamı kurtarırdım gebersin or.. :D
Soran+1 yılyazık kızaaaaaaa
- +1 yıl
Benim dediğim gibi düşün sen kimi bırakırdın
Soran+1 yılannemi kurtarırdım
- +1 yıl
Vay be.9 ay karnında taşı büyüt :D
zor bir soru sevgiliyi kastetmiyorum anne baba ikisinede çok bağlıyım ikiside benim kanatlarım
00 YorumlaBen onların yerinde olsam beni kurtaracak olan annem olurdu :) bende onu kurtaririm tabi
00 Yorumla
+1 yılKendimi uçurumdan aşağı atardım. Böyle saçma bir şey düşünmezdim.
04 Yorumla
Soran+1 yılatlamazdın
- +1 yıl
Nereden biliyorsun?
Soran+1 yıliçime doğdu
- +1 yıl
Atlarım ben, en sevdiğim şey uçurum kenarında ayakları sallamak, aşağı sarkmak.
sevgili ne la biri gider biri gelır ana baba ayrı bisi ayırt edilmez cok salaksın ksr bkma
16 Yorumla
Soran+1 yılevlenceğin kişi olabilir sevgili yerine
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyooo
bu sorudan sonra bu site kapatılır * soruya bak :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılcanım sıkıldı aklıma bu soru geldi :Dd
Soran+1 yılbugün bende doldurdum soru hakkımı bu sondu bunuda doldurmak için sordum zaten :D
Soran+1 yılhahahha üzgünüm düşünemedim bunu bilseydim senin soru hakkının olmadığını seninkini sorardım :D:D
bu ne ya oylamadım bile nankörlük olmasın diyeee :)
00 Yorumlaen genç olacağı için sevgilimi orda küçük bir çocuk olsaydıda onu kurtarırdım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılemin misiiinnnn
buraya sevgilim cevabını veren hangi ruh saglıgı bozuk insanlar acaba merak ettim
11 Yorumla
Soran+1 yılbende merak ediyorum
+1 yılAnnem-babam-Michael rodriquez'i diğerleri kalsın :D
00 YorumlaBöyle bir seçenek varsa hiçbirini kurtarmam ben de atlarım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsonra sana ağlıcaklaar
biri kalacaksa o iş olmaz bende onlarla beraber atlarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Annemi
10 YorumlaSen Kimi kurtarirdin? Birde senin tercihini bilelim.
00 Yorumlahangisini taşıyabilirsem :D
13 Yorumla- +1 yıl
Efsane :D :D
Soran+1 yılbu iyiydi :D
Para babadan geliyor yapacak bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı :D
Annemi. Bu benim görevim
02 Yorumla
Soran+1 yılya annen kurtulmaz istemezse
vayy be ne trajedi ama ://
03 Yorumla
Soran+1 yıldimi ama
Soran+1 yılteşekkürler efeniimm
Kendimi de atardım o uçurumdan :D
00 Yorumla
+1 yılBirtanecik annemi :* :)
10 Yorumla
+1 yılkendimi kurtarsam yeter. d
02 Yorumla
Soran+1 yılvicdansııızz
- +1 yıl
Eyv. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç birini kurtarmam. Eşit olmak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılhepsi ölsün diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılEvet, biri görür biri bakar kıyamet ondan kopar.
+1 yılAnnem olurdu sanırım.
00 Yorumla
+1 yılHep birlikte olelim diyecektim
00 YorumlaHepsi icin kendimi feda etsem?
01 Yorumla
Soran+1 yılolmazzz
Birini alsam diğer ikisinin gönlü kalacak
02 Yorumla
Soran+1 yılaynenn asjkhda
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem