Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin zevkin bu yönde ise konu tartışmaya kapalıdır. Üzerine tartışılmayacak tek konu zevkler ve renklerdir. Bu konuda eleştiri alacağını düşünmüyorum, çünkü vereceğin cevap zaten “diğer filmler ilgimi çekmiyor” olacaktır. Ki zaten burada da belirtmişsin ilgini çekmediğini. Gönlün ve keyfin ne istiyorsa onu yapmakta özgürsün 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu da sizin zevkiniz… Zevksizlik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu sadece bir aşağılama sıfatı, uydurma… Kime göre, neye göre zevksizlik sonuçta? Kim karar veriyor buna? Beni zevksiz bulanı, ben de zevksiz bulursam, hangimiz gerçekten zevksiz olacağız?
Neresinden tutsam elimde kalacak, saçma sapan bir yaklaşım bu. İnsanlar, kendi zevki, kendi beğenisi dışında her şeyi, zevksizlik olarak adlandırabiliyor. Bi kendilerinin doğrusu doğru çünkü. Tüm farklı görüşler, taşlanmalı veya aşağılanmalı sanki…
Bir şeyi alçaltıp yerin dibine sokmadan, başka bir şeyi övüp yüceltemiyoruz sanki…
Saçmalıklar saçmalıklar…00 Yorumla
+1 yılSen tam bensin. Amerikan yapımı çok izledim ama Kore dizilerine başladığımdan beri diğerlerini kenara attım desem yeridir. Şu ülke gündeminde beni mutlu eden, yüzümün biraz tebessüm etmesini sağlayan varsa o da Kore dizileridir. Oradaki gerçek sevgi, dostluk, değer vermenin üstüne tanımam. Hasret kaldığımız duygular bunlar.
Tavsiyen var mı peki? Özellikle şunu izlemelisin dediğin?
Benim tavsiyelerim eğer izlemediysen; I * not a Robot, Start-up, Crash Landing on You ve favorim Reply 1988 şimdilik aklıma gelenler13 Yorumla- +1 yıl
@Hemşerim1 filmlerini de izledim Tavsiye ederim dizilerini de
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
49Cevap
Asyalilar bana sevimli geliyorlar. Yuzleri Avrupa ırkı ve siyah irka gore daha bebeksi ve masum. Yaşlarını gösteremiyorlar mesela çoğu. Ben mesela Kore dizilerini çok seviyorum çünkü adamlar dramdan iyi anlıyorlar. Gercekten insanin içine işliyor çünkü en klişe dram konularını bile öyle bir işliyorlar ki adamin cigerini sokuyorlar. Aglamaktan öluyorum. Türklerin dizileri gibi bir dizi en azindan 3 saat dizi sürmüyor ve dizinin yarisi bakismayla geçmiyor ve diziyi uzatalim diye saçmalayip durmuyorlar ucu açık olrak bitse de suyunu çıkaracak sekilde dizileri uzatmıyorlar ortalama 20 bölüm filan sürüyor donem dizlileri daha uzun sürüyor o kadar.
11 Yorumla
+1 yılAbi cidden kore dizilerini kotüleyenleri anlamıyorum. Yani o kadar çok kaliteli ve güzel kore dizisi var ki neden böyle diyorlar anlamıyorum. Teknik olarak ben seviyorum. Hem zaten herkesin zevki farklıdır. Ben kimseye zorla kore dizisi sevdirtmem ama izleyene de zevksiz diyenlere karşıyım. Üstelik şu sıralar squid game var kore dizisi bomba oldu. Bence ondan daha güzel kore dizileri vardı ama bu da güzeldi bence. Yani ben sana şunu söyleyim sen izlemeyi seviyorsan izle. Ayrıca ben sana zevklisin diyorum😊
20 Yorumlahayal dunyalari cok genis.. mesela gecmise yolculuk, erkegin kadin, kadinin erkek kiligina girmesi ama bisekilde kimsenin anlamamasi.. anime karakterlere robotlara asik olmak gibi vs vs.. bide dizide mutlaka bas roller ne hikmetse uzun zaman once tanismis oluyorlar.. ya cocukken ya da okul senelerinde... en onemlisi bunlarin hepsi hakkinda bilgim olmasi.. napcezz :D
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Hayır. İzlemesi keyifli birçok Kore dizisi var. İnsanlarda bir önyargı oluşmuş kötü yapımlar göre göre. En azından hint dizisi değil.
32 Yorumla- +1 yıl
Hint dizilerini bilmem ama hint filmlerine ön yargıyla yaklaşmayın. Şu ana kadar belki 50-60 tane hint filmi izledim. Ya bu iğrenç olmuş, hiç beğenmedim, zaman kaybı dediğim 3-4 film olmuştur sadece. Özellikle romantik filmlerde, suç filmlerinde ve komedide başarılılar.
- +1 yıl
Buarada hint filmleri aşırı kaliteli önerebilirim ama dizileri kesinlikle saçma ötesi
+1 yılKusura bakma, seni üzmek istemem ama yapar. Ben çok yönlü bir insanım mesela. Sinema kültürüm geniştir. Şarkı kültürüm geniştir. He türden kaliteli müzik dinlerim. Entelektüel seviyeni, genel kültürünü geliştirmek istiyorsan farklı şeyler denemelisin.
11 Yorumla
+1 yılhayır bebeğim sen takma milletin ne dediğini
herkesin zevki farklıdır
insanız her konuda birbirimizden ayrılıyoruz
tabi ki sevdiğimiz türlerde farklı olacak
sırf farklısın diye onlardan farklı tarz seviyorsun diye sana zevksiz falan diyen olursa sende onlara de
sonuçta sende onların sevdiği tarzı sevmiyorsun öyle değil mi?00 YorumlaKonusunu beğendiğim birkaç kdramayı izlemiştim, Alice misal. Ondan sonra daha fazlasını önermeye başladı ben de izledim zaman geçsin falan fistan. Bir süreden sonra koydukları romantizm bayıyor. Bilim kurgularında bile romantizmin dozunu kaçırmışlar. Hinduların o absürt efektleri gibi gelmeye basladi. Efsane kurguları var ama romantizm anlayışları bozuyor.
Tamamen tercihine kalmış, sadece sorduğun için söyleyeceğim- evet eğer birkaç kere izlemene rağmen hala istekliysen zevksizsin. Hayranlık gözünü kör etmiş derdim. :d00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapmaz.
Herkes aynı şeyi sevecek diye bir kural yok.
Zevk meselesi.
Mesela herkes stand up sevebilir ama ben sevmem. Önemli olan buna saygı duymaktır.40 Yorumla
+1 yılKore dizileri izlemen seni asla zevksiz yapmaz ama sadece kore dizileri izlemen üzgünüm ama yapar. Goblin, The Legend of the Blue Sea, Squid Game, W gibi kaliteli kore dizilerini izlemeyi ben de çok severim ama sadece onlarla sınırlı kalmam.
00 YorumlaNeye kime göre zevk değerlendirmesi sonucunda zevksiz çıkabilirsin? Ben de izleyemiyorum romantik filmlerini hatta bu türü komple izleyemiyorum ama izleyen benim açımdan dahi zevksiz değildir. Polisiye türünde oldukça başarılılar ama.
00 YorumlaAy bende öyleyim bayılıyorum Özellikle running man gibi variety showları amerikan stand up larından bile komik Adamlar yaratıcı ve küfür, kötü alışkanlık içermeyen içerikler üretiyorlar Bence bizi izlerken üzmeyen akıllı tercihler yapıyoruz:)
00 Yorumla
+1 yılHayır bu seni sevksiz yapmaz. Dizi ve film zevki çoook kişiseldir. İnsanlar kendilerince bir standart belirlemişler. Kendileri gibi düşünmeyeni zevksiz ilan ediyorlar. Sen de romantik Kore dizilerini seviyorsun. Ne olmuş yani.
00 Yorumla
+1 yılBanada diyolar boş ver.. türk dizilerinin birçoğunun kdrama kopyası olduğunu hepimiz biliyoruz..
40 Yorumla
+1 yılNE ALAKA DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ hatta önderi yapabilirim çok güzel kdramalar var aklımda kimsenin ne dediğine aldırma istediğini izle yap be kore dizisi izliyorsun diye ezik olmazsın çoğu kişi bayılır korelilere zaten bende hehe istersen sana kdrama önerebilirim 🤗🤗
00 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki kendine hayatimda kore dizisi izlemedim (squat game haric) ama kore dizisi izleyenlere acimasizca yorum yapiyorlar hatta bu yuzden bir kiz intihar etmisti
00 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler her zaman farklıdır. Ve kişiden kişiye göre değişir. Bu yüzden sadece kore dizisi sevilmesi, zevksiz biri yapmaz. Kimi sevebilir, kimi sevmeyebilir. İnsan sevmediği türde dizileri de zorla izleyecek değil. Bu yüzden çok fazla takmıyorum zevksizsin diyen insanları..
00 Yorumla
+1 yılSadece Sen de bir kora filminden uyarlama ve defalarca izlemiştim, türkçe dublaj kore film ve dizi izleyebileceğimiz bir yer önerebilir misin?
11 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki kendıne ben mesela asla romantik vs izlemem. Ya korku, gerılım ya da aksıyon olacak aksı halde gözlerimi yoramam😹
10 Yorumla
+1 yılGeçenlerde hometown cha cha cha izledim. İçim bayıldı😃😃
Olan bir sey yok. Sürekli vıç vıc sevgi ilişki10 YorumlaÖnyargılı yaklaşmak istemiyorum fakat bir insan hür iradesiyle nasıl böyle bir tercih yapabilir kshdfjsfhgsfsjk
10 YorumlaYok romantik duygusal ne varsa izlenir ben genelde öfkelenmek içimi dökmek için izliyordum yönetmene birde kötü karakterlere ne sövdüm bee
10 YorumlaHerkesin kendi zevki, ben Kore Dizilerini acayip Cringe ve saçma buluyorum mesela. Dediğim gibi herkesin kendi zevki ^^!
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de 👏🏻
+1 yılMaalesef yapar. Sadece romantik kore dizilerine odaklanırsan bir süre sonra bayar yani. Hep aynı içerikler tekrarlanıp duruyor ve bir insan onca farklı şey varken sadece bu basit konulara ve dizilere odaklanmışsa gerçekten zevkinden şüphe ederim.
00 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin zevkiniz o yönde ise sizi ilgilendirir sadece.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin zevkine kimse karışamaz istediğini izleyebilirsin bence 😂 Flash 7deki Hint dizilerinin reyting rekoru kırdığı bir ülkede yaşıyoruz
00 YorumlaBen hala egoist Amerikan film dizilerine takılı haldeyim hepsi çok yapay gibi gerçeklikle alakası yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2014 yılından beri kore dizisi izliyorum ve Romantik konulu kore dizilerinde pek güzel konu çıkmıyor hep aşk odaklı olunca, yok eskiden arkadaş ya da ilk aşkın olması yıllar sonra tekrardan karşılaşmaları klişe en iyisi aksiyon kore dizileri
00 Yorumla
+1 yılolabilir gayet doğal fakat çok etkilenmemeye çalış (bazıları kültürün çok etkisinde kalıp saçma hareketlerde bulunabiliyor)
00 YorumlaBen sırf kore yapımı diye o malum diziyi izlemedim bırak romantik olanları devam dünyayı senin benim gibi kore yapımı sevmeyenler kurtaracak
09 Yorumla- +1 yıl
koreli senden zeki
- +1 yıl
beni görmedin ki
- +1 yıl
korenin deka ortalaması 110 buranınsa 90 yani ölçüldü
- +1 yıl
gerek var mı sonuç olarak zeka ortalaması senden yüksek hepsinin
- +1 yıl
kaldı ki gelişmiş yer
+1 yılİnsanları Kore dizilerinden soğutmak adına mücadele veriyorum 😅 Sizi yüzünüzden Korelilere soğudum 🥺
00 Yorumla
+1 yılYani. Türk dizilerinden çok da farklı değiller bence. 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Entrika bence boş iş. 😞
Çok iyi yapımlar var.. Onca popüler olan dizilere on basar.
10 YorumlaBende izliyorum kore dizilerini seviyorum da iyi yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılhayır ya eskiden bende çok severdim cok izlerdim şimdi onlarda bozdu 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo bende sadece onlari izliyorum ama bazen artik cidden kusasim geliyor sacmalikdan yani
izlenmeye değer ve aşkdan mide bulandirmayan romantik kore dizisi varsa önerilerinizi bekliyorum00 Yorumla
+1 yılboş ver onlari, bende japon dizilerini izlerken diyorlardi aynisini zevksiz diye.. salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılHayır aslında zevk sahibi yapar. İzlediğin tür belli çünkü. 😃
00 YorumlaAman nolacak bi ara hepimiz Brezilya pembe dizileriyle büyüdük. Şimdiki moda da bu yani normal.
00 Yorumlabende seviyorum çokta gizrl diziler yani bakmayan yorum yapıyor işte 🙂
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarına zevk aldığın hiç bir şey anlatılmaz bu altın kuraldır. Arkadaşlar keklenmek içindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı Kore olsun Hint olsun Asya yapımları Avrupa, Amerika, Türk yapımlarından bin kat daha iyi ama milletin ağzına bir laf sakız olmuş yok babaanneler izler, ergneler izlre. bilmiyorlar ki Türkiyede yayınlanan çoğu dizi kore uyarlaması. Beğendiğin şeyler seni zevksiz yapmaz, aksine sırf hawli olmak için Amerika dizileri izlemek yerine kendin beğendiğin için yapımları izlemen seni zevkli ve özgün yapar
00 Yorumlaarkadaşlarını bılmem , ama şunu biliyorum ki zevkler tartışılmaz.
00 YorumlaTürk dizilerini izleyip kendini kültürlü sanan ülkemin insanın dan ne beklenirki malum ülkemizde aşk dizileri revaçta ama bir crash landing on you tadında dizimiz var mı yok o yüzden sen fazla takılma zevkler kültürler diziyle filan olacak iş değil
10 Yorumla
+1 yılKendileri çok mu zevkli? Herkesin zevki aynı olmak zorunda mı?
Buradaki erkeklere, Rus kızları ve kültürü hakkında soru sorsak hepsi över de över. Gelmişler bir de okuduğum kadarıyla sana zevksiz demişler. 😂😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yaaa bende romantik komedi falan seviyorum Kore dizisi olarak. hatta bana önerirsen sevinirim bende sana yumi's cells i öneriyorum 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tam tersi bende çok severim ve bazen İzlerim.
00 YorumlaKendi izlediğin şey kendini ilgilendiriyor bazıları izlediğin şeyi sever bazıları sevmez bu onun ifadesi ama toplumumuzun çoğu aptal insanı bunu anlamıyor. Sırf bir şey izledin diye zevksiz olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılHayır asla. Bu aralar pek izlemiyorum ama ben de çok severim Kore dizilerini. Ayrıca zamanında Kore dizilerine laf atan insanların şimdi Squid Game dizisine hayran olmaları iticiliği :D
00 Yorumla
+1 yıltam tersine kore dizilerinde aşk fantastik macerayı çok seviyorum ben bence o senin arkadaşlarının bilmeden konuştukları bişey izlemeye devam etmelisin eğer seviyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevkler değişir herkes aynı seyi sevmez. bu da senin zevkin yani
00 YorumlaYoo asya dramaya bende bayılırım ama daha çok saraylı neli olanlar hoşuma gidiyor o bi tane vardı hala aklımda ama adını hatırlamıyorum çok güzeldi
10 Yorumla
+1 yılBende bi dönem baya izliyordum ama yenileri artık hiç tat vermiyor bana o yüzden bıraktım :) ayrıca zevkler de tartışılır unutma ;)
00 YorumlaKim book jooo💞 kore dizisi izlemek bir ayrıcalıktır beybisi. Bana biri sırf kore dizileri izlediğim için zevksiz dese ağzının ustune çakarım bir tane
00 YorumlaKişisel zevklerin dini dili ırkı kültürü olmaz. Kişisel zevklerine müdahale edilmesine izin verme ve izlediğin dizilerin tadını çıkar :)
00 Yorumla
+1 yılEvet yapar biraz vizyonlu olun ya mesela hint dram dizileri cok iyi onlara bak
11 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsj
Alakası yok.. ama onların hepsi aynı kapıya çıkan birer kurmaca
10 Yorumlabunu diyen kesin discordda thomas shalby ppsi yapmıştır
00 Yorumla
+1 yılhiç de yapmaz... OKS anneleri denen diziyi gördü bu ülke, bir de kalkıp korelilere mi laf atacak? :)
00 Yorumla
+1 yılRomantik olmakla ne ilgisi varki ben yabancı seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBende sadece Kore dizileri izliyorum. Şimdiki türk dizilerine bin basar.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Sadece romantik Kore dizilerini izlemem beni zevksiz mi yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım