Aralarında nadir birkaç güzel şey çıkıyor, öyle izliyorum. Yoksa pek tercih etmem. Siz severek izleyebiliyor musunuz?

Aralarında nadir birkaç güzel şey çıkıyor, öyle izliyorum. Yoksa pek tercih etmem. Siz severek izleyebiliyor musunuz?

Film/dizi izleyemiyorum ya sarmıyor beni sıkılıyorum ama böyle çok boş zamanım olur konusu beni cezbeden bir bakarım başı sararsa devam ederim yoksa bırakırım. Dizileri konu itibariyle beğensem bile genelde hep yarım bırakıyorum.
Hiç izlemedim ama Türk dizilerinin bunlardan uyarlama olduğunu biliyorum. Ben Türk dizilerini de özellikle yaz dizilerini hiç izlemem. O yüzden Kore yapımlarını da izlemiyorum. Çünkü aynı resmen.
Güney Kore'den nadiren güzel diziler çıkabiliyor. Onlara denk gelirsem izliyorum ama genel olarak pek tercih ettiğim söylenemez..
İzliyorum. Bence güzel yapımları da az değil 😑
Sen sus 🤨
Eyleme hayır asdf
Ben sana şiddet mi uyguluyorum asdf
Kimsenin yardım etmesine müsaade etmem. Beter ol asdf
Benim uyguladığım şiddetten ne olur sanki asdf
Sende vur dedik öldürdün. Ne istiyorsun benden ya. Resmen düşmanın belledin beni asdf
Sen mi mahzun bir insansın? Güldürme beni, sinsi asdf
Yoo hiç de çirkinleşmedim. Senin nasıl biri olduğunu söyledim işte asdf
Ben? Hiç sinsi biri değilimdir asdf
Ne sinsiliğimi gördün be asdf
Bilemiyorum artık asdf
Sen söyle bende bileyim asdf
Senin hislerini ben asdd
Kurban ol sen benim Türkçe'me asdf
Gider misiniz lütfen asdf
😄
Cevap
24Cevap
Hayatımda sadece 2 ya da 3 tane Kore dizisi izlemişimdir. Bence güzel oluyorlar ya konuları diğer dizilere göre daha enteresan olabiliyor. Şimdi de 3 4 tane dizi kaydettim uzun bir aradan sonra izlemek istiyorum.
Severek izlerim ama hepsini değil
Hayır severek izlemiyorum.. ulan hepsi birbirine benziyor zaten kim ne yapıyor anlama ki zaten kafam karışır
Benzer oldukları için mi kafan karışıyor yoksa senaryoları mı karışık oluyor? :))
Benzer oldukları için karışık oluyor. Düşünsene birisiyle sevgili bi bakıyorsun diğerinin yanına gidiyor , başkasıyla öpüşüyor başkasıyla eğleniyor hepsini yapan bi kişi gibi gelince senaryo b.. a sarıyor 🤦🏻♂️
Ahaha çekikler gerçekten böyle bir karmaşa yaratıyor, bende bir ara çok karıştırıyordum :))
İyi puanı varsa izliyorum ve arkadaşlarıma tavsiye edebiliyorum :)
Valla birkaç tane izledim çok güzeldi. Mouse ve Voice efsaneydi mesela. Şimdi Black Knight izliyorum. Kaliteli ve kendini keyifle izletiyor çoğu.
Cunning single lady dizisini izledim sadece güzeldi
Evet izliyorum ve Kore dizilerini seviyorum da
Evet, çok severek izliyorum. Fantastik türünden çok güzel dizileri var bana göre.
Çok nadir izliyorum. Dillerinden ötürü adapte olamıyorum 😐
Benim kore yapımı filmler hoşuma gidiyor açıkcası. Parasite de bunlardan biri
Tr dizilerinden bin kat iyi olduklari kesin. Bunlara laf edenlerin cogu her hafta siddetten ve tacizden baska bi sey icermeyen tr dizilerini heyecanla bekliyolar. Uzucu mu komik mi bilemiyorum
Aşığım. Galiba izlemediğim bir dizi kalmadı. Ben çok başarılı buluyorum yapımlarını. Bir de kulağa hoş gelmiyorsa bu tarz asya yapımları izlenmiyor ya. O yüzden bişey diyemiyorum sevmeyenlere
Eskiden çok kore dizisi izlerdim fakat yavaşça soğuyup belli bir yerden sonra bıraktım, şimdi ise ayda yılda bir ilgimi çeken olursa izlerim
Çok izlemişliğim var, senaryoları şaşırta biliyordu, genelde Güney Kore dizilerini kaliteli buluyorum.
Ben sadece Squid Game izledim, onun dışı hep anime ile geçti Komi Can't Communicate en sevdiğim çizgi dizi 😂
İzleyebiliyorum, kurguları gerçekten çekici oluyor. Ama oyuncuları anlamakta zorluk çekiyorum hepsi birbirine benziyor ;-;
Bir iki yapım izledim alt yazı fantastik sevdiğim için onlarda bolca mevcut ama bazen sarıyorum ileriye 🤷♀️
Şu zamana kadar hiç izlemedim ama çok fazla karışıma çıkıyor..
Evet çok severim
Ben çok seviyorum ya çok tatlılar çekik çekik alt yazı haricinde çok seviyorum 😅
Severek izliyorum. Gerçekten başarılılar bu sektörde.
Durağan filmleri dizileri sevmiyorum o yüzden ilgimi çekmiyor
severim tipleri de güzel olunca daha zevk veriyor izlerken
Evet, Kore dizi ve filmlerini epey seviyorum. Bence baya başarılılar.
Hayır sevmiyorum izlemiyorum
Pek izlemiyorum. Ama iyi olanlarıda var tabii :)
Mafya konulu filmler güzel oluyor
Sanırım taxi driver vardı güzel olan
Hiç sevemedim. Hiç izlemedim.
Evet kesinlikle izlerim
Valla benim kiz arkadasim koreli olunca mecbyr izkiyorum 😄
Hayır cok izlemedim ama iyidir
abarti tepkiler fazla yapmaciklar
Çok kötü şahsen katlanamıyorum
Boş vakitkerimde tercih ettiğim tür
Gerilim ve aksiyon olanlari izliyorum
Evrt çoğusunu oradan izliyorum
Tam tersi Güney kore sineması iyidir