İnsanların sevdiği şeyleri yapması/izlemesi ne zamandan beri özentilik olmuş, o zaman o ona amerikan dizisi izledi diye laf atsın öbürü buna kore dizisi izledi diye laf atsın, diğeri şuradakine türk dizisi izledi diye öyle uzasın gitsin, çıkın artık şu saçma kafalardan
Ben de seviyorum ama özentiden degil. Sadece adamlar dram ve romantizmden anlıyorlar. Konulari izleyicinin yüreğine dokunduracak sekilde isliyorlar. Ben çoğu dizisini izlerken ağlamışımdir mesela. Ayrica cinsellik çok ön planda degil romantik dizilerinde. Cinsellik degil romantizm odakli.
Amerikan filmleri izleyenlere de aynı şeyi sorun o zaman. Ne özentiliği ya. Sevdiğimiz şeyi izleriz size ne! Amerikan filmlerinde de sürekli bir seks merakı var bence Amerikalılar aşkın anlamını bilmiyor. Kabul edin Amerikan filmlerini p*rno niyetiyle izliyorsunuz. Kdrama izleyenler ise doğru dürüst aşk, dram, komedi, fantastik, müzikal, aksiyon konuları izlemek için izliyorlar ve eğleniyorlar. En azından durum benim için böyle. En sevdiğim kdramalar: Dream High, Dream High 2, Moon Lovers, Hotel del Luna, You are the best Lee Soon Shin, My Mister, The Producers, Persona, Pretty Man, Salamander Guru and the Gang, You're Beautiful, To the Beautiful You, Love Rain, Hi! School: Love On, The Best Hit, Empress Ki, Secret Garden, Boys Over Flowers, Kill Me Heal Me.. daha çok var 😪
Bi ara bi kore dizisine başlamışım abi ilk dizi ha film bile açıp izlemedim neyse ben açtım böyle 5 bölum kadr izledim birden kız adamın içine kaçtı adam kızın kzkzjsjs anlatamadım pek ama o zmn dedim ki hay giden zamanıma...
Secret Garden mı? En sevdiğim dizilerdendir. Yazgılarıyla tekrar karşılaşan iki insan sihirli içkiler sayesinde bedenleriyle ruhları değişmiş bir şekilde uyanıyorlardı.
Z kuşağı türk dizilerindeki saçmalıkların ve sürekli aynı senoryonun dönüp durduğunun farkında. Bu yüzden farklı şeyler her zaman daha dikkat çekiyor. Sadece z kuşağıda değil benim annem bile kore dizisi izler.
Şahsen ben kore dizilerinden cok anime izliyorum biraz cringe geliyo bana k-drama. Ayrica herkes o dizilerdeki gibi bi iliskisi olsun ister tabi buna ozenir ozentilik kotu bisey degil ki
18 yaşındayım ve izliyorum sonsuza dek de izlicem insanların zevklerine ergen muammelesi yapamazsın düzelirler de diyemezsin. Bu düzelmesi gereken kötü bir şey değil. Ve benim gibi bir sürü insan da var. Ben hala Mucize Uğurböceği ve anime de izliyorum bunlara laf etme gibi bir hakkın da yok.
Evet sen gidip hepsi birbirinin aynı senoryaya sahip Türk yaz ve kış dizilerini izleyebilirsin. d aaa doğru ya bi de komik olduğu sanılan Ege dizileri vardı.
Ya dostum boş yapmayı keser misin? Tamam anladık sen seviyorsun diye bizde sevmek zorunda değiliz! Yorumuma yorum yapmayıda bırakır mısın? rahatsız oluyorum.
Allah'ım ya delireceğim😂 işin gücün yok mu ya senin tek derdin Kore dizisi mi ayol? Neyse tamam seninle daha fazla münakaşaya giremeyeceğim... hediyem olsun🧠
Hediyeni kendin kullan belli ki sende eksik ya da yok. Bu bir dert değil burası sosyal bir platform ve düşüncelerimi özgürce ifade edebilirim. Hoş gerçek hayattaki konuşma olsa da istediğim gibi düşüncelerimi söyleme hakkına sahibim. Kimseye bir zararım yok.