Diziler & Filmler Kore dizisi izlemeyi seven kaç kişiyiz? dene00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Young lady and gentleman izleyen var mı 🤔 Bayılırım O da ne? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Kore dizisi izlemeyi seven kaç kişiyiz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Seviyorum bende :) 1 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl dizileri fazla surmuyir ve enteresan ama yinede cok izlemem 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tek sevmeyen kız ben mişim soruya gelenlerden. 0 1 Yorumla dene00 +1 yıl Tercih meselesi ☺️ Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Yasasin kore dizileri izledim 1 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Çok kötü bnce 0 2 Yorumla dene00 +1 yıl Tercih meselesi saygı duyarım Yorumla Hepyek42 +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
DamarYolu33 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ergen işi 0 1 Yorumla dene00 +1 yıl O zaman Amerikan veya farklı tarz izlemek normal mi ergen işi diyip kafandan savamazsın o dizileri ve filmleri de insanlar çekiyor zevk meselesi zevkime uymuyor desen anlarım nedir bu kafanıza uymayan şeyleri hep ergen işi diyip bırakıyorsunuz 😑 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seviyorum bende :)
dizileri fazla surmuyir ve enteresan ama yinede cok izlemem
Tek sevmeyen kız ben mişim soruya gelenlerden.
Tercih meselesi ☺️
Yasasin kore dizileri izledim
İzlemedim
Evet 🙂
Evet konuyu uzatmıyorlar ve akıcı
Cok iyi bence
Çok kötü bnce
Tercih meselesi saygı duyarım
🙏🙏
İzliyorum 😻
Ergen işi
O zaman Amerikan veya farklı tarz izlemek normal mi ergen işi diyip kafandan savamazsın o dizileri ve filmleri de insanlar çekiyor zevk meselesi zevkime uymuyor desen anlarım nedir bu kafanıza uymayan şeyleri hep ergen işi diyip bırakıyorsunuz 😑