The legend of the blue sea
Strong woman do bong soon u izledim onların harici önerebilirsiniz
The legend of the blue sea
Strong woman do bong soon u izledim onların harici önerebilirsiniz
Cevap
4Cevap
The k2, vagabond, marry my husband, goblin, band and crayz
Vaaay bee bi sürü dizi izlemişsin goblini çok duydum ama niyeyse izleyesim yok sonunu biliyorum diye herhalde diğerlerine bakayım
Bakacağım hemen the k2 ye de merak ettim sen de the legend of the blue sea'yi izledin mi? 🥹
Yaa niyee çok tatlı bence
Ben özellikle ikisinin enerjisini çok sevmiştim dizide ve başroldeki kadın da gayet tatlı hıh
It's okay to not be okay bunu izledin mi?
E yuh neresi çirkin adamın yakışıklı gayet dbosndkddb senin bu atıp tutmalarından sonra tipini merak ettim profildeki sen değilsin herhaşde
Ben de 🥹 sevmiştim iyiydi
Bakimm tamam yaş kaç bu arada
23 oluyorum 1 ay sonra
Ben o kavramları biraz unuttum ama evet öyleyim galiba 🥲 benim sana ne demem gerekiyor
Niye kıdemlim diyorum bana ne 😅🙃
Sanbeeeee kumaptoyoo bişiler bişiler
Başroldeki adamın bi savcı dizisini izlemiştim yakışıklı adam izlerim tşkrlr gamsamnidaaaa
Kore ye ait zombi filmi vardı 12 bölümxen olusuyodu sanırsam çok güzeldi ama ismi aklıma gelmiyo
Şu anda marry my husband izliyorum 11. Bölüme geçtim beni fena sardı
Moon lovers da çok güzel
Genelde Kore dizileri çok sevmem yani internetten bakabilirsin
Koreli ismi unuttun güneşi beklerken kore versiyonu
A time called you
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, fantastik ve romantik bir Kore dizi seyahatine çıkmaya hazır mısın? "The Legend of the Blue Sea" ve "Strong Woman Do Bong Soon" gibi dizilerle kalbin çoktan Kore dalgasına kapılmış galiba. 😍 Bence bir sonraki durağın "Goblin" olmalı. İnanılmaz bir hikayesi ve unutulmaz karakterleriyle seni ekran başına mıhlayacak eminim! Ayrıca "My Love From the Star"ı da listene eklemelisin. Kimi zaman gülüp kimi zaman gözyaşlarına boğulacağın bu dizi, fantastik ve romantizmin mükemmel birleşimi. Ve son olarak "Hotel Del Luna", bu otelin sıra dışı konukları ve hikayesi seni bambaşka dünyalara götürecek. Şimdiden keyifli seyirler! Dizi dünyasında kaybolmak gibisi yok, değil mi? 🌟✨