Joaquin Phoenix'e Oscar ödülünü getiren harika bir performans.. Müthiş bir hikaye.. Bir toplumun sıradan bir insanı nasıl bir ruh hastasına çevirebileceğinin en büyük kanıtı.. İçinde harika mesajlar barındıran baş yapıt diyebilirim.

Joker filmini izledim evet. Filmi bu kadar başarılı yapan şey, başrol oyuncusunun harika performansının yanında verilmek istenen mesajın herkesin hayatından bir parça içermesi bence. Hepimiz toplumda cezasız kaldığını düşündüğümüz bir çok adaletsiz durumla karşı karşıya kalıyoruz. Bu filmde aslında anlatılmak istenen şey "Sessiz kalabalıkların çığlığı" Aynı tema La Casa de Papel dizisini de başarıya götürdü.
Izledim ve evet gercekten cok guzel bir filmdi. Ölmeden once izlenmesi gereken filmler diye yaptigimiz listenin baslarinda yer almasi gerekiyor. Izlerken cok gerilmistim sanki mideme yumruk yemisim hissi vardi. Hem basrolun oyunculugu hem filmin verdigi mesajlar insani empati yapmaya hayati sorgulamaya itiyor. Joaquin phoenix oyle muhtesem oynamis ki ondan baskasi bu rolu kaldirabilirmiydi bilemiyorum. Izlemeyenler mutlaka izlemeli ✌🏼
Bazı sahnelerini gördüm. Psikolojik bir film. Ilginç.
Bu filmi başarılı yapan şey seyircinin empati duygusu kullandigi icin. Herkesin icinde bir joker var.
Evet izledim efsane bir film.. Joker sanırım bana eskiden beri çekici gelen kötü karakterlerden biri.. Keyifli akşamlar..
Cevap
13Cevap
İzledim. Güzel bir bence de yazmıştım. Gerçekten dolu dolu bir film ve altında bıraktığı mesajlar ise mükemmel.
Yüzüne Bir Gülücük Bırak: Joker
Çok güzel bir film
Sonunda az bile yaptı bebeğim demiştim
Buram buram çaresizliği hissettirdiler
Merhaba ben jokerin sevgilisi Harley Quinn bizzat filmde rol aldım doğal olarak.
Hayir izlemedim sinemaya patronu yolladık ben daha hala izlicem 😂
Toplum olarak insanları dışlamamak lazım düşüncesi geliyor aklıma bu filmi gördükçe.
Uzun zaman önce izlemiştim.
Favori filmim izlemem mi 🃏🃏
Evet izledim
Jokeri bi sevemedim gitti yaa
İzledim yine yeniden izleyeceğim filmler arasında.
İzledim ama Jokerin tanrısı Heat Ledgerdir
İzledim ama tarzım değil
Yüoo izlemedim, ilgimi çekmiyor.
Iki üç kere filan izledim.
Heath Ledger’in yerini hiçbiri tutamaz 🌹
Hayır ama istiyorum ((
İzledim
Hayır izlemedim
Evet ortalama bir film
İzledim
İzledim iyiydi
Elbette