Ya abi aşırı saçma yani ya gerçekten böyle misiniz yoksa ben kore filmleri izliyordum zaten diyen tiplerden misiniz
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
dc, marvel ve tüm hollywood'u yalayıp yuttuktan sonra geriye izlenecek ne kalıyor? japon animeleri ve kore dizileri. e en güzel yapımları izlemek için internette research yapmak gerekiyor.
yaz başı "aşk mantık intikam" diye dizi çıktı. konusu ilgimi çekti hemen gidip orijinalini izledim, cunning single lady. ilk izlediğim kore dizisiydi. sonra doctor prisoner gözüme çarptı onu da izledim. koreliler cidden sağlam iş çıkarıyorlarmış bunu öğrendim. lakin şu an japon animeleri varken kore'ye vakit kalmıyor, başka bahara artık kdjfhg
Cevap
5Cevap
Kore filmleri şu aralar başarılı bir ivmede. Ama bunu izlemedim tabii ki. Normalde gerilim türünde kore filmi izliyorum.
Konusu ilgimi çektiği için izledim diziyi zaten benzer konulu filmleri izlemiştim diziye de bi şans verdim
Popüler bir dizi ve göz önüne gelince izlemeye başlıyorsun beğeniyorsun. Ne var bunda
İyi siz izlemeye devam edin bence öğk 🤮👎
Ok.
Ben kimse izlemeden izledim sanırım diye düşunüyorum, izleyip bitirdim 3 4 gun sonra herkesin dilinde oldu okadar abartılcak kadar değil
Bence de
ilk defs squid game izledim harika bi film zaten bu filmi izleyip anlamak için beyin gerekli sen boş ver
Ben izlemedim ama çok karşıma çikiyor izlemelimiyim?
Popüler değil iyi bir dizi olduğu için izliyoruz genelde.
Sus lan kdrama forever sjsjsj
Sen sus lan 🤨
Sus ya
Susmuyorum burası benim mıntıkam hoşuna gitmiyorsa bb
Sjsjjsjs
Aslaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?