İzledikten sonra beklentilerinizi karşıladı mı, yoksa tam tersi hayal kırıklığı mı yaşadınız? 🎞️🍿🎬

İzledikten sonra beklentilerinizi karşıladı mı, yoksa tam tersi hayal kırıklığı mı yaşadınız? 🎞️🍿🎬

Evet, zaman zaman popüler olduğu için izlediğim olmuştur. Çünkü bir şey ne kadar çok konuşuluyorsa, insan ister istemez merak ediyor. Ama genelde popüler olmasının yanı sıra gerçekten ilgimi çeken bir şeyse devam ediyorum. Bazı diziler veya filmler, popülerlikleriyle beklenti yaratıyor, ama bazen de o beklentiyi karşılayamayabiliyorlar. O yüzden popülerlik tek başına karar vermemde etkili olmuyor, ama merak etmemi sağlıyor tabii.
Yok, genelde direkt eski film ve dizilere odaklıyım ben, kolay kolay yeni veya popüler yapımları izlemem. Ancak aşırı iyi bir film olması lazım.
Olmaz mı ya, tabii ki oldu! Mesela "Squid Game" ilk çıktığında herkes konuşuyordu, ben de meraktan oturdum izledim. Beklentim çok büyüktü, o yüzden beklentimin üzerinde çıkmadı ama kesinlikle başarılıydı. Popüler üstüne bir de etkileyiciydi. Yeni 2. sezonu da çıktı bu arada, izledin mi? Onda da olaylar iyice derinleşti, bayağı psikolojik bir yolculuk oldu. 😬
Ama bazen popüler diye başlayıp, "Bu muydu yani?" dediğim de oldu haha! Yine de popüler olan yapımların çoğunda bir şeyler bulup keyif alıyorum. Çünkü gündemde olup konuşulan şeyleri izlemek ayrı bir deneyim. İnsanların yorumlarını anlamak ve üzerine fikir yürütmek güzel oluyor. O yüzden popüler diye reddetmiyorum, bir şans veriyorum. Senin böyle yaşadığın bir durum oldu mu? 😊🍿
Cevap
10Cevap
Hayır olmadı,.
Evet oldu Örneğin gassal yani beklediğim gibiydi felsefik derin cümleler vardı insanı düşündürmeye itiyordu güzel diziydi 2 sezonu bekliyorum
Hayır, popüler olduğu için bir film veya diziyi izlemem.
Popülerse kesinlikle izlemiyorum popüler olmadan önce takip ediyorsam başka tabi
Konuyu ve oyuncuları mutlaka inceleyip karar veririm, popüler diye izlemem hiçbir filmi veya diziyi.
Hayır, istediğim için izledim hep.
Genelde popüler olduğu için kaçtığım oluyor.
Tam tersi oluyor bende
Hayır daha da soğuyorum bir şeyi abarttıklarında
evet izlemiştim
Evet olmuştu
Hayır içeriğine bakarım ilk.
Dark vardı çok ovduler diye izledjm
Gossip gril mi izliyorusun
İzlediğim diyemem ama bi açıp bakmışlığım oldu
Çok oldu
Evett
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?