The Walking Dead'i sürekli duyuyordum önyargım olmasına rağmen başladım biraz yavaş geçiyor fakat iyi gibi yani ben izliyorum peki ya siz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
The Walking Dead'i sürekli duyuyordum önyargım olmasına rağmen başladım biraz yavaş geçiyor fakat iyi gibi yani ben izliyorum peki ya siz?
Hayır ben sırf popüler olduğu için izlemem. gerçekten seviyorsam konusu ilgimi çekiyorsa izlerim tabi ki de. bu yüzden de konusu ilgimi çekiyorsa popüler olursa merak eder bakarım sadece. yani bunların dışında izlemem
The walking dead efsanedir. Bana göre ilk 2 sezon muhteşem. Daha sonra 8. sezon çok çok iyi, ilerleyip gidiyor işte zaten 🙂 popüler diye izlemem, sarıyorsa izlerim. Twd popüler evet ama aynı zamanda güzel bir dizi de. Ben mesela 1-2 popüler dizi açtım 1-2 bölüm izledim sıkıcı geldi devam edemedim. Twd net izlenir bence.
Bir şey çok popüler olarak bahsediliyorsa ben onu izlemeyi istemiyorum ya.. İlgimi çekmiyor öyle..
Kendim görüp beğenmeliyim. Herkesin bahsettiği şeyleri sevemiyorum :D
Cevap
15Cevap
İlk 6 sezon mükemmel ilerliyor. 7. sezondan sonra bayıyor ama izlenir güzel dizidir. 3-4. sezonlar en popüler sezonlarıdır diyebiliriz
denerim ama izleyemem mesela kore yapımı dizi vardı ya squid game ona on dk bile tahammül edemedim mesela
İzlerim çok fazla konusuluyorsa vardır sebebi. Ama keyıfsızse yarım bırakırım başladm diye bitrmem
İnsan da bir merak uyandırır ama bir yandan da of yeter yaa dedirttir. Kısaca izlerim ya da izlemem...
Hayır popüler olup izlemediğim bir çok dizi var.
Aşığım bu diziye çok küçükken izlerdim hâlâ da izliyorum.
İzlemem, beğeni çok subjektif ve özbel bir konu.
İzlemem.
Örnek ; Squid Game, hiç izlemedim.
Squid Game izlemedim mesela izleyeceğimi de zannetmiyorum
Vala 8-9 sezona kadar güzel ama sonrası yok yaa bozmuşlar kacıncı sezondasın be nerden izliypsun
İlk imi sezon guzel sonra biraz kptulesiyor sonra 7. Sezon biraz iyilesiyor ama sonra sakin bosa vakit harcama tam çöp
Hayır hatta çok popülerse konusunun çok ilgimi çekmesi gerekiyor ki izleyeyeyim
Bazen abartildigi icin sogudugum bile oluyo.
Bir kaç sezon izleyip bıraktım spn gibi gereksiz uzatılmış bir dizi
popülerse özellilkle izlemiyorum
Hayır dizilerden nefret ederim
Hayir izlemem
izlemiyorum
Bir iki bölüm bakarım, sarmazsa vedalaşırız.
Çok güzel dizi ben izliyorum
Evet çünkü izletiyor hakkını veriyor
Çok iyi dizi devam edin
İlk 2 sezon iyi sonrası sıkıyor
Hayır, konusuna bakarım ben.
İlk bölümler iyiydi de sonradan sarmıyor
Aksine bende antipati oluşturuyor.
Evet izlerim.
hayr izlemedim
Bende izliyorum efsane ilerliyor 10. Sezondayim
Izlemem
İzlemem