"Studio Ghibli"ye ait filmlerinin çoğunu önerebilirim. Animasyon bazlı filmler genelde. Baya filmleri olduğu için konusuna bakarak seçin diyebilirim :) .
Yıl başı ve hediye olduğu için özellikle bu filmi seçtim, çocukların ve yetişkinlerin çok seveceğinden eminim. Film anlaşılacağı üzere Noel Baba, hediye dağıtma vs. Konularını ele alan güzel bir yapım izlerken keyif verecektir.
Horton
Bu cidden muazzam bir yapım. Hem çocuklar severek eğlenerek izlerken yetişkinlerde, daha derin düşünebilir yaşanılan olaylar hakkında. Ana düşünce kendi doğrularına inanmak ve mücadele, ayrıca çok fazla tatlı karakterler olduğu için çocuklarında çok fazla dikkatini çekecektir.
WALL·E
Çocuk/Macera kategorisinin en büyük yıldızını önermezsem çok büyük ayıp etmiş olurdum. Bu filmin senaryosu dünyanın bence Ölü Gelinden sonra en büyük senaryosu, izlerken keyif vermeme gibi bir durum söz konusu değil çünkü, masum saf bir karakter ve akıllı zeki bir karakter yan yana oynuyor. Bir nevi eski kültürlerimizden Karagöz ve Hacivat vari bir yapım ama tabi ki sadece ana karakter figürü olarak benzemekte ve Karagöz karakterinin ufak bir törpülenmiş hali.
Hepsinin konusu çok güzel, özellikle de Horton fimi gerçekten çok muazzam bir konusu var, çok da tatlı görünüyor🤩, çocuklarla izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum😊. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle.. Filmlerini pek izleme fırsatım olmadı, ama çocuklarla bir tek Dangal filmi var Amir Khan'ın onu izledik. Öneriniz için teşekkür ederim 😊
Madagaskar en sevdiği filmleri diye bilirim, tekrar tekrar izliyorlar😄. Buz devri de öyle. Geçenlerde Rafadan Tayfa Göbekli tepe vardı onu kaçırmadı izledi.. ama diğerlerini izlemediler. Öneriler için teşekkür ederim 😊