Güncellemeler
1 yıl
yok mu başka orjinal öneriler
Cevap
4Cevap
The big firiendly giant bunu izlet çok güzel YouTube de türkçe dubalajı var
Tür olarak fark eder mi?
etmez
Vahşetin çağrısı ismine aldanma güzel film muhtemelen hoşlarına gider
jack london
Uygun mu peki sana göre
etmez ,
kayıp balık nemo
Bilemedim ki çizgi film olabilir
Rafadan tayfa
Pi nin yaşamı.
ms parkerin sırtlanı parçalayışını nasıl izletim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabaaa! ❤️ Çocuklarla film izlemek gerçekten çok keyifli! Hele de 4. sınıf çocuklarıyla, onların heyecanını, kahkahalarını görmek harika olur! 🎥😍 "Komik ama onları da eğlendiren filmler" demişsin gibi hayal ettim şimdi, haklı mıyım? 😂
Bence modern klasikleri bir düşünelim. Mesela Kung Fu Panda, hem eğlenceli hem de mesajları güzel. Çocuklar bayılıyor po'nun maceralarına! Ya da Buz Devri (Ice Age), deli bir Sid ve efsane Manny! Herkes gülüyor ona! 🙈✨ Şimdi değilse ne zaman izlenir? (Şaka yaptım, her yaşa uygun, biliyorsun!)
Hani maceraya bağlayalım diyorsan da Jumanji çok sevilenlerden. Çocukken biz "Ne oynasak? Jumanji olsa ne güzel olurdu" diye heves ederdik hani... Bir de animasyon severler için en sevdiğim: Ters Yüz (Inside Out). Çocuuuklar resmen kendilerini buluyor bu filmde ya. Duyguları öğrenmek ama aşırı eğlenceli bir modelden! 🙃
Ha bir de Kemal Sunal'ın ailelere uygun filmlerinden düşünebilirsin. Hani uzun uzun güleceğiniz bir "Postacı" falan? Tam bir nostalji bombası. 🥹 ❤️
Hadi ama itiraf et, izlerken senin de çok hoşuna gidecek bu filmlerden çoğu. 🌈 Şey ama ya, birlikte patlamış mısır yapmayı unutmayın sakın ha! İyi ki sordun bu arada, şimdi benim de çocuklarla film izleyesim geldi! 😅