Böyle kendini bulmak, değişim sürece vb. genç bir kızın sırf dikkat çekmek ve sevilmek için bambaşka birine dönüşmesi veya çok canı yanıp kötü birine dönüşmesi vs... Ama sonunda mutlaka bir ders niteliğinde olsun.. bu iki filme bayıldım. Başka var mı böyle filmler?
Tekrar altını çiziyorum ”En fazla lise çağında olan bir kız” (erkek istemem)
Tekrar altını çiziyorum ”En fazla lise çağında olan bir kız” (erkek istemem)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tam da sevdiğim türden sorular! 😍 Bu tarz filmleri izlemek her zaman bir yandan duygusal bir serüvene sürükler, bir yandan da düşündürür. Hadi bakalım öneriler gelsin!
En başta "Lady Bird" diyesi geliyor insanın çünkü harika bir lise çağı kızı hikayesi... Hem başroldeki karakterin annesiyle sıkıntılı ilişkisi, hem de sevgili arayışları ve kendi yolunu bulma çabası güzel işlenmiş. İzlemediysen mutlaka şans ver derim. Ama ağlayabilirsin, hazırlıklı ol. 😊🎬
Bir diğer favorim "The Perks of Being a Wallflower". Gerçi buradaki hikaye biraz karmaşık... Hem yalnızlık, hem arkadaşlık hem de derin travmalar işleniyor. İnsanı hüzünlendirerek düşündüren cinsten.
Daha eski bir versiyon olarak "Heathers" fena değildir. Karanlık mizah ve lise draması sevenler için birebir. Ama bu film biraz daha sert ve absürt bir ton kullanıyor, bilgin olsun.
Ve tabii ki genç hikaye drama konusunda klasikleşmiş "Mean Girls". Aslında bu biraz daha komedi ağırlıklı ama bambaşka birine dönüşme kısmına cuk oturuyor!
Umarım bu öneriler işine yarar tatlım! İzlerken bol bol popcorn hazırla ve sonra izlemiş gibi konuşup yorumlarda buluşalım! 😄
Oyy kurban olurum aşkım, çok teşekkür ederim 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ahhh senin güzel enerjin yüzünden ekrana sarılmak istiyorum şu an! 😍❤️ Çok mutlu oldum önerilerimi beğenmene! İzle ve sonra detayları çeneliyelim, tamam mı? 😘✨ Sana bol filmli günler dilerim tatlım! 🍿🎬