Benim kafamda birkaç film var meselâ "Serçelerin Şarkısı" "Kaplumbağalar da uçar", "Benim adım Sam", "Her çocuk özeldir" gibi.
Peki çocukların ruhsal gelişimi için faydalı, mutlaka izlemeri gereken filmler, sizce hangileridir?

İnanki çocuklar konusunda hem anne baba hemde ülke olarak çok gerideyiz unutmayalım ki çocuklar bu ülkenin geleceği.
Eyvallah 👍
Hz Tayyarın adaleti..
Bu arada imkan varsa filmini izlemeyip kitabını okusunlar derim..
Aamir khan’ın yerdeki yıldızlar adlı filmi çok iyiydi bence izlenmeli
Hiç bir film izlememeleri daha iyi bence.
Cevap
3Cevap
İran filmleri var
"Cennetin çocukları"
"Cennetin rengi" harika filmler. Özellikle de cennetin çocukları kardeşler arasında sevginin, saygının ve fakirliğe rağmen mutlu kalmanın göstericisi. Bence mutlaka izlesinler
Bir de tabi ki "Şeker portakalı" filmi güzeldi
Thira yegenime tavsiye etmeyi dusunuyorum. Cocuk ticareti bu Dunya' nin acisi belki erken ama gerceklerle buyumeli bence.
pepe izlesinler...
. cocugum yok.. bilmiyorum film.
Trt Cocuk kanali var bildigim. Kucuk cocugum yok. O yuzden cok fikir sahibi degilim bu konuda.
Konu hakkinda bilgim inanin yok. Pedagogtan destek almak en doğrusu.
Bilemedim. Çünkü onun minicik, masum, güzel ve temiz dünyası var. Bilincinin bulanmasını istemem.
Babane yaa ebeveyn olanlar yazsın😒
Sanmiyorum
Bu filmi büyükler küçükler ile birlikte oturup seyretmeli..
Anne babayı izlesinler bence onları doğru bir şekilde izlesinler ki yanilmasinlar onlara karşı gelmesinler
"Bu carpik sistem ve sınıf ayrımı olan dünyadan umudumuz, kaplumbağaları gökyüzünde görmek gibi."
Kaplumbağalar da ucar filmi bir harika.
anne baba internet 3 lüsünde kendi yolunu bulur haliyle
Trt çocuk
Eğer wrgenlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar