şimdi sizle beni etkileyen olayı paylaşmak istiyorum ben 1-6 yaşlarında falan evden sürekli kaçarmışım fırsat bulduğumda gezinir kaybolurmuşum bulurlarmış ama 1 kere dışında hiç ağlarken bulmamışlar korkmuyormuşum pek neyse 7 yaşına basıcakken mahallede arkadaş ortamında hayalet bile diyince korkan bir arkadaşımız vardı onla baya dalga geçerdik sonra o 1 gün geldi sanki olgun biriymiş gibi artık ben korkmuyorum dediği gün onun korkusu bana geçmişti tek başıma asla kalamazdım baya etkisi sürdü tabi bunun 15-16 yaşına kadar tek duramazdım gündüz bile bu yaşlardan sonra gündüz durabilmeye başladım ama akşamları asla sokakta bile tek yürüyemezdim 21-22 yaşında korkumu yendim ama hep tereddüt içindeydim karanlıkta arkamda biri mi var falan baya dönüp varsan görün aw oğlu falan diyorum ama korku eskisi gibi yok ama hep tereddüt şeklinde kaldı hayatımda ilk defa 2 gün önce 1 korku filmi izledim biraz sardı efsunlu büyü filmini izledim bugünde dabbeyi izledim baya güzel sarmaya başladı bildiğiniz güzel korku filmleri varsa en korku dolu olanı onu hem zevkle izlemek hemde kendimi denemek istiyorum etkilicek mi diye paylaşın lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
açıklama tam benle ilgili ve konuyla alakalıdır
Korku filmi izlemeyi seviyor musunuz bana en korku dolu filmi önerir misiniz?
listemden bi kac parca vereyim sizlere bende 200 falan filmvar karisik listeleemdim halen Witches of Dumpling Farm Seytan Ucgeni 2009 Paralel Evren (Coherence) lanetli gizyasalari lanetli ev 2009 Berlin Sendromu Silence 2019 Overlord Operasyonu Altinci hiss The Sixth Sense Ev Hapsi - Housebound - 2014 SEYTANIN GUNU DEVIL’S DUE olum-alfabesi-2-kotulugun-baslangici OLUM ALFABESI – OUIJA 2014 8 millimetr 39 Dosya - Case 39 1408 angels demons kino bizi kotuden koru blair cadisi BOS ODA 1 CEHENNEME BIR afiyet olsun izle kocum.
Bir ara ben de cok izlerdim. Gecelər de uyuyamazdım. Deli gibi korkardım hep. Nerdeyse 15,16 yasim olurdu. Gece gozlerimi kapatinca birinin beni izledigini zannederdim hep. Bir keresinde gözüme bir seyler de gorunmusdu. Belki de korkudan beynim yaratmiş öyle şeyi😄. Sonra izlemeyi birakdim. Korkularım da azaldı. Evde yalniz kala biliyorum artık 😄Ama öneri olarak siccini ve dabbeyi tavsiye ederim.