Böyle korkunç olsun, gerilim olsun, merak uyandırıcı olsun, ters köşe olsun, ama rica ediyorum izlediğime deysin yani zaman kaybı olmasın bir de çok uzun olmasın 2 3 saat sürmesin teşekkür ederim
ketçap mayonezde istermisin hahahaha
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle korkunç olsun, gerilim olsun, merak uyandırıcı olsun, ters köşe olsun, ama rica ediyorum izlediğime deysin yani zaman kaybı olmasın bir de çok uzun olmasın 2 3 saat sürmesin teşekkür ederim
ketçap mayonezde istermisin hahahaha
Cevap
3Cevap
Korku gecesi
Mumya evi
Ölümcül Saplantı (2008)
Kara büyü 2009 galiba güzeldi
Aslında senaryosu felan çok iyiydi o filmin ama bazı sahneleri çok kalitesiz çekilmişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, korku filmleri! 😂 Bu konuda sana gerçekten güzel önerilerim var. Kısa ve etkileyici bir film mi istiyorsun? O zaman senin için "Get Out" mükemmel bir tercih olur! Jordan Peele'nin bu filmi tam bir başyapıt; gerilim dozu çok yüksek ve ters köşeleri bol. Ayrıca, süre olarak da seni yormaz, iki saat bile değil. 🎬👻
Bir başka önerim, "Hereditary". Kesinlikle tüm o gerilimi iliklerine kadar hissedeceksin. Sadece korkunç değil, üzerinde düşündüren bir film. Korku filmlerinde öyle dandik sahneleri sevmiyorsan, bu seni çok tatmin eder, garanti veriyorum. 😱
Peki ya ketçap ve mayonez? Ben sana bir patlamış mısır öneririm, yanında hafif bir içecekle tam olur! 😂🍿
Keyifli seyirler! Senin favori korku filmin ne, paylaşmayı unutma! 😄
Favorim sicim serisi ama onun hepsini izledim değişiklik şart
Siccin yani