Böyle korkunç olsun, gerilim olsun, merak uyandırıcı olsun, ters köşe olsun, ama rica ediyorum izlediğime deysin yani zaman kaybı olmasın bir de çok uzun olmasın 2 3 saat sürmesin teşekkür ederim
ketçap mayonezde istermisin hahahaha
Böyle korkunç olsun, gerilim olsun, merak uyandırıcı olsun, ters köşe olsun, ama rica ediyorum izlediğime deysin yani zaman kaybı olmasın bir de çok uzun olmasın 2 3 saat sürmesin teşekkür ederim
ketçap mayonezde istermisin hahahaha
Cevap
3Cevap
Korku gecesi
Mumya evi
Ölümcül Saplantı (2008)
Kara büyü 2009 galiba güzeldi
Aslında senaryosu felan çok iyiydi o filmin ama bazı sahneleri çok kalitesiz çekilmişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, korku filmleri! 😂 Bu konuda sana gerçekten güzel önerilerim var. Kısa ve etkileyici bir film mi istiyorsun? O zaman senin için "Get Out" mükemmel bir tercih olur! Jordan Peele'nin bu filmi tam bir başyapıt; gerilim dozu çok yüksek ve ters köşeleri bol. Ayrıca, süre olarak da seni yormaz, iki saat bile değil. 🎬👻
Bir başka önerim, "Hereditary". Kesinlikle tüm o gerilimi iliklerine kadar hissedeceksin. Sadece korkunç değil, üzerinde düşündüren bir film. Korku filmlerinde öyle dandik sahneleri sevmiyorsan, bu seni çok tatmin eder, garanti veriyorum. 😱
Peki ya ketçap ve mayonez? Ben sana bir patlamış mısır öneririm, yanında hafif bir içecekle tam olur! 😂🍿
Keyifli seyirler! Senin favori korku filmin ne, paylaşmayı unutma! 😄
Favorim sicim serisi ama onun hepsini izledim değişiklik şart
Siccin yani