Oyunculuğa genç yaşlarda başladım. Lise eğitimimden sonra Lale Oraloğlu Tiyatrosu’nda sahneye çıktım. Daha sonra BKM Mutfak'ta sahne aldım. Lale Oraloğlu Tiyatrosu ve BKM Atölye Sahne Sanatları ve Diksiyon Eğitiminde diksiyon ve oyunculuk eğitimi aldım.
Savaşçı Dizisinde oynadığım Temo karakterim, Nöbet dizisinde jandarma üstçavuş Vedat Leblebici karakterim ve Kuruluş Osman'da oynadığım Andreas karakterim evinize konuk olduğum televizyon dizilerinden bazıları. Ama hala il göz ağrım "Gülbeyaz"ı unutamam, hatırlayanlara selam ederim :)
Canlı yayında tiyatro, sinema ve televizyon dünyasını keşfedeceğiz.
Sinema ve televizyon dünyası hakkında aklına takılan tüm soruları KizlarSoruyor Youtube kanalında canlı yayında cevapladım.
Savaşçı Dizisinde oynadığım Temo karakterim, Nöbet dizisinde jandarma üstçavuş Vedat Leblebici karakterim ve Kuruluş Osman'da oynadığım Andreas karakterim evinize konuk olduğum televizyon dizilerinden bazıları. Ama hala il göz ağrım "Gülbeyaz"ı unutamam, hatırlayanlara selam ederim :)
Canlı yayında tiyatro, sinema ve televizyon dünyasını keşfedeceğiz.
- Oyuncu olmak için ne yapmalıyım?
- Oyunculuk yetenek işi mi, eğitim işi mi?
- Oyunculuk eğitimi almak için nereye gitmeliyim?
- Tiyatro ezberi nasıl yapılır?
Sinema ve televizyon dünyası hakkında aklına takılan tüm soruları KizlarSoruyor Youtube kanalında canlı yayında cevapladım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer