AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türüne göre konuşurum. Korku ve gerilim sadece.
Escape Room filmleri olur mu bir de American Horror Story’i izledin mii
Oo American Horror Story manyak bir şey. 2. sezonu mükemmeldi
Ayy Kit vardı yaaa ama bence eğlenceli sezon olarak 4 mükemmeldi
Sirk olan mıydı 4.
Evet evet
En nefret ettiğim sezondu😂
Nee ciddi misinnn benim en nefret ettiğim sezon 3. Bu aradaaa
3. sezon güzeldi ya tek nefret ettiğim sirk. Geriye kalanlar orta seviye. Ama 2. sezon baya iyiydi
Yaa bilmiyorun orada Bloody Face falan iyiydi ama şey biraz sıkıcıydı özellikle 3. Sezondan nefret ettim bir de Kyle aşkıma ne çektirdiler ben normalde Evan’ın oynadığı bütün karakterleri severim Kyle hariç
Isimleri unuttum baya oldu izleyeli. Sarisin cocuk mu sevdigin😂
Evet evet Evan Peters X-Men’de falan da oynadı QuickSilver olarakkk bir ara X-Men serisini de izlemem lazım zaten Marvel çok severimmm
Ben DC'ciyim maalesef. Marvel fazla renkli
Ayy DC filmleri falan çok kötü bir son Joker ve Batman’i iyi yaptılar hatta Batman Marvel filmi olsaydı kötü derlerdi ama DC o kadar kötü filmler yapıyor ki güzel diyorlar ama yine de doğruya doğru Joker mükemmeldi
Batman'da güzeldi ya deme öyle. The Riddler baya iyi.
Neyse şeyi soracaktım American Horror Story’den favori karakterin kim
Egolu bir kız var ya o. Hani senin sarışın erkeği kukla yapmıştı.
Uffff bak seni sevmedim çocukkkk 4. Sezonu sevmemişsin hem de o kızı seviyorsunnnn
Sirkteki cidden korkudan ziyade dramdı ama.
Evet konuşabilirim
X-men ya da American Horror Story’i izledin mii
X men izledim tüm serilerini logan dahil
O zaman QuickSilver’ı biliyorsundur
Evet biliyorum, kardeşi wanda maximox,
ve mutant
Ama ben X-Men’deki Wanda’dan bahsediyorum Marvel’daki Aaron Taylor Johnson’ın oynadığından değil
Evet biliyorum Evan Peters, evrenler farklı olsa da karşı yine o hatta x-men: days of future past filminde bir sahnede kız kardeşi görünüyordu
Öyle mi? Bilmiyordumm şey ben Evan’ın fanıyım da American Horror Story’i izlediğimden dolayı arkadaşım da bu yüzden madem Evan’ı seviyorsun o zaman sana X-men’i anlatayım falan diyor ve üç yüz kere anlattı falan ve ben şansıma şey X-men’i biraz izledim ve izlediklerimden hiç birinde Evan’ımı göremedim anca WandaVision’da görebildim onu QuickSilver olarak bir de ben Marvel da çok severim ondan izlemiştim ilk WandaVision’ı Evan var diye değil
Evet zaten evan x mende 3 filmde rol aldı bunlar. x men days of future past 2014, x men apocalypse 2016, x men dark phoenix 2019. birde WandaVision da var. bende marvel tüm filmlerini izledim, şimdi black panther 2 bekliyorum sonra da ant man 3 filmini
Evet hatta dediğim gibi Black Panther ikiye de anlattığım çocukla gideceğiz bir de bana göre Thor Love and Thunder çok kötüydü ama Doctor Strange Multiverse Of Madness fena değildi yaaa
Evet thor kötüydü gerçekten özellikle jane in thor olması zorlama gibi geldi, birde gorr god buthcer karakteri de zayıf bir kötü adam olmuş, Doctor strange 2 güzeldi ama beklenti yüksek olduğu için biraz sönük kaldı. sadece professör x gibi karakterler dikkat çekti
Benim şu an uyumam lazım istersen sonra yine konuşabiliriz filmler konusunda
Tamam teşekkür ederimm müsait olursan yine konuşalımmm
Rica ederimm tabi ki
Uyanınca haber ver hfkghfkgjf
Uyandım dfdfaffghgf
O zaman günaydın bdjghsj
Teşekkürler bugün hasta gibiyim normalde 11 de uyandım da geri uyudum fdsfsd
Neyin var
Ve geçmiş olsun tabii
Soğuk algınlığı sanırım ama iyiyim teşekkürler
Umarım yakında iyileşirsin yaaa
Bu arada şey sen Evan Peters’ı seviyor muydun
Teşekkürler, yani özellikle filmlerini izlemiyorum ama başarılı bir oyuncu
Ay Dahmer’in sadecr ilk bölümün yarısını izleyebildim ama yine de çok iyi oynadığını gördüm
Bunu izlemedim maalesef. başka sevdiğin film serileri var mı ya da özellikle izlediğin bir oyuncu
Şey oyuncu olarak sadece Evan Peters’ı severim ama film serisi olarak Harry Potter mükemmeldi bir de en sevdiğim film Bullet Train senin var mı
Bende harry potter severim birde dc filmlerini, joker karakteri de favorimdir. bu arada ezginin kanalını biliyorsun dimi
Son Joker filmi mükemmeldi bence. Evet tabii ki de Ezginin Kanalını biliyorum
Bende takip ediyorum videolarını.
Ya evet konuşalim lütfen. Prison break i yarım bıraktım içimden baslamaj gelmiyor ( güzeldi ama ). Vikingsi baya izledim sevdim. Peaky blinders bir kaç bölüm izledim adamlar Cook falanda sarmadı. Crown u izledim biraz ama devam etmek istemedim. Coupling diye İngiliz yapımı bir diziyi izlemeyi düşünüyorum
Adamlar Cook değil Cool olacak o
Dahmer izle Dahmer
Listeye eklendi. American horror storyi sormuşsun sevisme sahnelerini izledim sadece gayet iyi, geneli bilemem.
Ne alaka ama tamam sen Dahmer’i izle
Tamam knk 👍
Ben mesela dizi film çok severim neredeyse her akşam dizi film izlerim
American Horror Story dahil mi
Pek fazla yabancı dizi izlemiyorum maalesef
Tamam
Sadece film izlerim izlediğim yabancı dizi sayısı iki elin parmaklarını geçmez
Hangi dizi film
Ne dizisi ne filmi
Yok
Vardır evet
Olur gel