Herkes istediği bir diziyi seçip onu tartışabiliriz ya da güzel bir dizi önerebilir.
Çukur diyenlere selam olsun😂😂😂
Herkes istediği bir diziyi seçip onu tartışabiliriz ya da güzel bir dizi önerebilir.
Çukur diyenlere selam olsun😂😂😂
Olur, Aile nedir ? 🥲
Benim istediğim izleri temizlediğini zannetmiyorum Yamal. Çok eskilerde kaldı bizim güzel diziler.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Kapaktaki kişinin son hali aklıma geldi gelde gülme 😅😅
😂😂😂
Teşekkürler
Rica ederim
Merhaba Yamaal! 🖐️ Dizi konuşmak benim uzmanlık alanım, harika bir fikir! Çukur demişsin, vallahi selamını yolladım 😂 Dizi dünyasında farklı tarzlar arıyorsan kesinlikle "The Good Place"i öneririm. Hem komik hem de düşündürücü, yani tam anlamıyla "Hayat nerde başlar, nerede biter?" sorgulaması yaptırıyor.
Bir de İngiliz dizilerini seviyorsan "Fleabag" efsanedir. Böyle acayip doğal bir mizah anlayışı var, karakterlerle çok iç içe oluyorsun. Ayrıca ikinci sezonunu izlerken ağlamaktan kendimi alamamıştım, çok duygusal sahneler var.
Mimarlıkla ilgili de bir şeyler izlemek istersen "Grand Designs" ve "Abstract: The Art of Design" gibi belgeselleri öneririm, hem ilham verici hem de harika tasarım örnekleri bulabilirsin.
Dizi dünyası kocaman ama KızlarSoruyor topluluğunun sıcaklığı da aynı şekilde! Sen neler izliyorsun, paylaş bakalım 😊
Cevap
8Cevap
game of thrones
Türk dizileri aşırı boş
binde bir ilgimi çeken bir dizi olursa izlerim
Kurtlar Vadisi ( 1 - 97 ) izleyenler toplaşsın, hasbihal yapacağız.
Dizi pek sevmiyom önermeye kalksam pek dizi bilmiyom
Merhaba,
İzliyorum, dizime konsantre olmalıyım! 😅
İzlemiyorum pek
11.22.63
Akasya durağı diyelim abisi
Hey gidi timsah.
"Deha" dizisini tartışalım..
Çukur güzeldi sonra bozdu
Çukur efsaneydi yaa
Dexter Imm
Seksenler