Diziler & Filmler Favori Friends karakteriniz hangisi? armstor Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Belki çoğumuza arkadaşlık kavramını sevdiren dizidir kendisi. Herkesin severek izlediği, döneminin ve şu anın da popüler bir dizisi olan Friends de favori karakteriniz hangisi? Rachel Green Monica Geller Phoebe Buffay Chandler Bing Joey Tribbiani Ross Gelller Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Favori Friends karakteriniz hangisi? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zeyneppylmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Joey dedim ama gönlüm hepsinde... anneni mi seviyosun babanı mı sorusu gibi oldu 1 1 Yorumla armstor +1 yıl Aynen biraz öyle bende senin gibi düşünüyorum😂😂 Yorumla
SosyeteDelikanlisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Chandler net. Sonra Joey ve Monica. 1 0 Yorumla
Butercup Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Joey e bayılmayan var mı gerçektennn özellikle how you doing? 0 0 Yorumla
Anravell Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl bilemedim simdi 😊😊 1 1 Yorumla armstor +1 yıl Diyorsun, haklısın aslında😊 Yorumla
itsrobin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ross hariç hepsi sjauausiaja 1 1 Yorumla armstor +1 yıl Peki 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Joey dedim ama gönlüm hepsinde... anneni mi seviyosun babanı mı sorusu gibi oldu
Aynen biraz öyle bende senin gibi düşünüyorum😂😂
Chandler net. Sonra Joey ve Monica.
Joey e bayılmayan var mı gerçektennn özellikle how you doing?
bilemedim simdi 😊😊
Diyorsun, haklısın aslında😊
Ross hariç hepsi sjauausiaja
Peki 😊
izlemedim