Çekinmeden her şeyi konuşabildiğim güvendiğim arkadaş net idealdir

benimle aynı kafada aynı frekansta olan saygı gördüğünde saygı gösteren samimi olan kötülük düşünmeyen farklı düşüncelere de saygı duyan insana en iyi ve en sevdiğim arkadaş tipi diyebilirim
Dobra olan ama dengesizlik ve dobralığı ayirabilen böyle arkadaşlar iyidir en dibi yaşıyor olsan yine seni mutlu edebilmek için yalan söylemeź şaaak diye bütün acı gerçeği suratına yapıştırır ama aynı zamanda sen o acı gerçekle yüzleşirken sonunda kadar yanında destek de olur sana...
Doğruyu söylemek gerekirse 4 ay sonra 20 olacam arkamı dönüp baktığımda bir arkadaş bile yok bu konu hakkında cevabım ne onu da bilmiyorum hiç arkadaşım olmadı.
Umarım bir arkadaşım vardı sadece o da çocukluk o da beni, benim sevgilime tercih etti enişteciymiş şimdi de bir oğuları var 🥲
Önemi yok Allah'a havale ediyorum öncelik hep kendin olsun arkadaşlar gerçekten geçici
Darlamayan insanları seviyorum kimseyle sürekli konuşmak veya buluşmak zorunda hissetmek istemiyorum. Mesajlarına dönmediğim zaman işim vardır aaaağ
Cevap
15Cevap
Hiç yargılamadan önce dinleyip duygumu anlamaya çalışan, her zaman manevi desteğini hissedebildiğim arkadaş kalp ben
Her yola gelen, her zaman yanında olan insanlar.
Konuşurken eline koz verdim mi düşüncesini uyandırmayanlar en sevdiklerim.
Aşırı özgüvenli olması lazım aşırı eğlenceli olması lazım
Arkadaş tipi olarak tanımlayamam çeşit çeşit arkadaşım var.
Çok samimi olduğum arkadaşım da olsa herşeyi konuşmam. Belli bir sınır vardır
Kız arkadaşım yok böyle herseyi konuştuğum olsa iyi olurdu
Sözümü kesmeden dinleyen, yadırgamadan rahatça anlatabildiğim arkadaş tipi
Fazla bi kriterim yok. Aynı kafadan olalım, aynı aktiviteleri sevelim, kötü alışkanlıkları olmasın, yiyici olmasın ve kötülük beslemesin yeter :)
burada önemli olan bence arkadaş değil kişidir kişi karşısındaki kisiden ne bekliyorsa öyle bir insan olmalı çünkü sonuçta herkes kendi karakteri kişiliği ile uyuntu içinde olan insanlarla arkadaşlık yapar sen nasilsan karşındaki arkadaşında öyledir
Seni yargılamayan neyi hangi niyetle yaptığını bile bir arkadaştır
Her dediğime tamam desin
Candan samimi güvenilir dinleyen sır tutan komik ben harici herkesi yorumlayan😅😅
Kalbi düzğün olan
Valla hepsinin yeri ayrı. Tek tip yok.
Kötü günümde yanımda olabilen!
Güzel eğlenceli
Yargilamayacak bide
Sessiz takılanlar
zeki arkadaşlarım
Olmayan arkadaş
Arkadaşım yok..
Sen git aşkların erosu ol.. 😂😂
MeNFAATSİZ
Arkadaşım yok