Aile & Toplum 2 ay En sevdiğiniz arkadaşlarınız hangileri? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sizin en sevdiğiniz arkadaşlarınız hangileri? İlkokul Lise Üniversite Askerlik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz arkadaşlarınız hangileri? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Seviyom kimseyi insanlar aşırı samimiyetsiz kafa dengi birisi çıkmadi 0 3 Yorumla Soran 2 ay Hooaaaydaaa Yorumla Agthjtedc 2 ay Tek insan Yok diyebilecegum Yorumla Soran 2 ay Vardır vardır Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Lise ve çocukluktan kalma iki dostum var o kadar. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Arkadaşları var mıymış sor knk Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Arkadaş canlısı olmasam da sosyal yaşantımda tanıdığım insanlarla arada diyalog kuruyorum öyle 0 0 Yorumla
ZtTrolcu Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Ortaokulda ki iki kız arkadaşımla ve lisede ki bir kaç kıla baya iyi anlasiyorum 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 99% 2 ay Keşke hiçbiri diye de bir şık koysaydın 😶 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay Hepsi diye şık koyuyom senin için Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 55% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Lise arkadaşlarımla görüşüyorum hâlâ. 0 7 Yorumla Soran 2 ay Knk arkadaşları var mıymış sorsana 😅 Yorumla Edameda06 2 ay İkisi evli, birinin de sevgilisi var Yorumla Soran 2 ay Kötü olmuş ya sevgilisi olanın arası nasıl acaba Yorumla Edameda06 2 ay Ne yapacaksın Yorumla Soran 2 ay Müzmin bekarım Yorumla Edameda06 2 ay Başkasını bul Yorumla Soran 2 ay Bakacaz pusuya yattım radarları açtım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Liseeeeeee oleeeyyyy 0 1 Yorumla Soran 2 ay Yaşasın ergen arkadaşlar yani Yorumla
Jfkclbl Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Hiçbiri hepsinin ben taaa 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sansüre karşıyım taaa devamı? Yorumla Jfkclbl 2 ay Ben küfüre karşıyım ama ne desem acaba hepsinin ben taaaaa gelmişini geçmişini sileyim hatırlamayım mümkünse Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Lise 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. Lise 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Lise 0 7 Yorumla Soran 2 ay Lise bitmedi ki daha senin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Allah Allah ben bitti diye biliyorum ama 30 oluyorum yakında gizlim Yorumla Soran 2 ay O kadar oldu mu ya ne ara büyüdün o kadar kızçe Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaşlandım be gizli Yorumla Soran 2 ay Yak bi cuara o zaman be açık Yorumla Cevap sahibi 2 ay Seni yalnız bırakmam 🚬 Yorumla Soran 2 ay Sen nasıl gizlendin be gizlinaz Yorumla
army42 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay ilkokul 0 7 Yorumla Soran 2 ay İlkokuldan daha yeni mezunsun normal Yorumla army42 2 ay aynen 👍 Yorumla Soran 2 ay Ooo espriye de açığım gocunmam diyosun yani Yorumla army42 2 ay umursamaz birisiyimdir Yorumla Soran 2 ay Serkeş bi hayat hımmm Yorumla army42 2 ay aynen öyle Yorumla Soran 2 ay Seni serseri Yorumla
Sanyuj60 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Lise bambaşka 0 3 Yorumla Soran 2 ay Erbaalı mısın? Yorumla Sanyuj60 2 ay Hayır Yorumla Soran 2 ay Ne demek hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyom kimseyi insanlar aşırı samimiyetsiz kafa dengi birisi çıkmadi
Hooaaaydaaa
Tek insan Yok diyebilecegum
Vardır vardır
Lise ve çocukluktan kalma iki dostum var o kadar.
Arkadaşları var mıymış sor knk
Arkadaş canlısı olmasam da sosyal yaşantımda tanıdığım insanlarla arada diyalog kuruyorum öyle
Ortaokulda ki iki kız arkadaşımla ve lisede ki bir kaç kıla baya iyi anlasiyorum
Keşke hiçbiri diye de bir şık koysaydın 😶
Hepsi diye şık koyuyom senin için
Lise arkadaşlarımla görüşüyorum hâlâ.
Knk arkadaşları var mıymış sorsana 😅
İkisi evli, birinin de sevgilisi var
Kötü olmuş ya sevgilisi olanın arası nasıl acaba
Ne yapacaksın
Müzmin bekarım
Başkasını bul
Bakacaz pusuya yattım radarları açtım
Liseeeeeee oleeeyyyy
Yaşasın ergen arkadaşlar yani
Hiçbiri hepsinin ben taaa
Sansüre karşıyım taaa devamı?
Ben küfüre karşıyım ama ne desem acaba hepsinin ben taaaaa gelmişini geçmişini sileyim hatırlamayım mümkünse
lise arkadaşlığı denen bir şey var
Lise
Lise
Lise
Üniversite
Lise
Lise
Lise bitmedi ki daha senin
Allah Allah ben bitti diye biliyorum ama 30 oluyorum yakında gizlim
O kadar oldu mu ya ne ara büyüdün o kadar kızçe
Yaşlandım be gizli
Yak bi cuara o zaman be açık