Aile & Toplum En sevdiğiniz arkadaşlarınız hangileri? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizin en sevdiğiniz arkadaşlarınız hangileri? İlkokul Lise Üniversite Askerlik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz arkadaşlarınız hangileri? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Seviyom kimseyi insanlar aşırı samimiyetsiz kafa dengi birisi çıkmadi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hooaaaydaaa Yorumla Agthjtedc +1 yıl Tek insan Yok diyebilecegum Yorumla Soran +1 yıl Vardır vardır Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Lise ve çocukluktan kalma iki dostum var o kadar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşları var mıymış sor knk Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Arkadaş canlısı olmasam da sosyal yaşantımda tanıdığım insanlarla arada diyalog kuruyorum öyle 0 0 Yorumla
ZtTrolcu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ortaokulda ki iki kız arkadaşımla ve lisede ki bir kaç kıla baya iyi anlasiyorum 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Keşke hiçbiri diye de bir şık koysaydın 😶 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi diye şık koyuyom senin için Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Lise arkadaşlarımla görüşüyorum hâlâ. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Knk arkadaşları var mıymış sorsana 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl İkisi evli, birinin de sevgilisi var Yorumla Soran +1 yıl Kötü olmuş ya sevgilisi olanın arası nasıl acaba Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Müzmin bekarım Yorumla Edameda06 +1 yıl Başkasını bul Yorumla Soran +1 yıl Bakacaz pusuya yattım radarları açtım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Liseeeeeee oleeeyyyy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşasın ergen arkadaşlar yani Yorumla
Jfkclbl Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hiçbiri hepsinin ben taaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sansüre karşıyım taaa devamı? Yorumla Jfkclbl +1 yıl Ben küfüre karşıyım ama ne desem acaba hepsinin ben taaaaa gelmişini geçmişini sileyim hatırlamayım mümkünse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lise 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Lise bitmedi ki daha senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah Allah ben bitti diye biliyorum ama 30 oluyorum yakında gizlim Yorumla Soran +1 yıl O kadar oldu mu ya ne ara büyüdün o kadar kızçe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlandım be gizli Yorumla Soran +1 yıl Yak bi cuara o zaman be açık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni yalnız bırakmam 🚬 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl gizlendin be gizlinaz Yorumla
army42 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl ilkokul 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İlkokuldan daha yeni mezunsun normal Yorumla army42 +1 yıl aynen 👍 Yorumla Soran +1 yıl Ooo espriye de açığım gocunmam diyosun yani Yorumla army42 +1 yıl umursamaz birisiyimdir Yorumla Soran +1 yıl Serkeş bi hayat hımmm Yorumla army42 +1 yıl aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Seni serseri Yorumla
Sanyuj60 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Lise bambaşka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erbaalı mısın? Yorumla Sanyuj60 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Ne demek hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyom kimseyi insanlar aşırı samimiyetsiz kafa dengi birisi çıkmadi
Hooaaaydaaa
Tek insan Yok diyebilecegum
Vardır vardır
Lise ve çocukluktan kalma iki dostum var o kadar.
Arkadaşları var mıymış sor knk
Arkadaş canlısı olmasam da sosyal yaşantımda tanıdığım insanlarla arada diyalog kuruyorum öyle
Ortaokulda ki iki kız arkadaşımla ve lisede ki bir kaç kıla baya iyi anlasiyorum
Keşke hiçbiri diye de bir şık koysaydın 😶
Hepsi diye şık koyuyom senin için
Lise arkadaşlarımla görüşüyorum hâlâ.
Knk arkadaşları var mıymış sorsana 😅
İkisi evli, birinin de sevgilisi var
Kötü olmuş ya sevgilisi olanın arası nasıl acaba
Ne yapacaksın
Müzmin bekarım
Başkasını bul
Bakacaz pusuya yattım radarları açtım
Liseeeeeee oleeeyyyy
Yaşasın ergen arkadaşlar yani
Hiçbiri hepsinin ben taaa
Sansüre karşıyım taaa devamı?
Ben küfüre karşıyım ama ne desem acaba hepsinin ben taaaaa gelmişini geçmişini sileyim hatırlamayım mümkünse
lise arkadaşlığı denen bir şey var
Lise
Lise
Lise
Üniversite
Lise
Lise
Lise bitmedi ki daha senin
Allah Allah ben bitti diye biliyorum ama 30 oluyorum yakında gizlim
O kadar oldu mu ya ne ara büyüdün o kadar kızçe
Yaşlandım be gizli
Yak bi cuara o zaman be açık