Kafasını dinle bozan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Bu arada baş rolde oynayan kadın Almanya doğumlu Türk Gizem Erdoğan.

İslami kötülemek adına bir dizi. Bu arada bu yorumu okuyan arkadaşlarım size de söyleyeyim. IŞİD asla islam örgütü değildir ve uzaktan yakından alakası yoktur. Çünkü içimizdeki batı seviciler hainler algı yaratıp zamanında işid islam falan dediler. Ellerinde patladı iftiraları. O yüzden böyle dizilerden uzak durun mümkünse.
Bende bu yorumu kim yapacak acaba diye bekliyordum.
😏 oğlum istediğin kadar uğraş. Senin ecnebi dedelerin bitiremedi bu topraklarda İslami. Sen ve senin gibiler mi bitirecek. Pentagonun yetiştirip üç beş Arapça Kürtçe öğretip sakal uzattırip doğuya attığı her örgüt nedense islam örgütü oluyor ama pentagondan? Ya birader ya körsünüz ya da gerçekten islam düşmansınız.
Haklısın. Aslında Usame Bin Laden'de Pentagondan çıkmıştı değil mi? A Haber dinleye dinleye bu hale geldiniz yazık.
Oda müslüman demı her sakallı müslüman 😂😂
Git mezarına 2 fatiha oku sonra sorarsın sen müslüman mıydın emmi yoldaş diye.
Cevap
3Cevap
Terör örgütüne katılan kızlar başlarına gekeceklerden habersizmiymis ki?
Suriye sanki Paris gibi anlatıyorlar 13 yaşındaki kızlara.
Hayır zaten savaş ortamındaki kızlar hadi bir umut diye gidiyor olabilirler ama ta Amerikadan Tayland'dan katılan kızlar var katılırken ne düşünüyorlar anlamış değilim
Aynen bende anlayamıyorum. Zaten bu dizide özellikle İsviçre'den giden insanları anlatıyorlar. Şaka gibi ama gerçek. İsviçre.
2 bölüm izleyebildim dizi resmen ilerlemiyor hiç sürükleyici değilll
2. bölümden sonra açılmaya başlıyor
islamı kötülemek için ypılmış propaganda dizisi. işid yakaladığı esire tecavüz edip köle yapan erkeklerin başını kesip infaz eden terör örgütü oraya katılanın müslümanlıkla alakası yok
var veya yok orasını ben bilemem ama tek bildiğim şey varsaoraya katılanlar gerçek islamın orada yaşandığına inandıkları için gidiyor. propaganda değil yani.
senin amacın ne amca! müslüman topraklarda müslümanlığı mı kötülemek
yok senin gibi safları ifşalamak
ahahahhaa güldürdün ya akşam akşam
çok cahilsin :)
sanin kadar olamasamda yolunda ilerliyorum dedem :)
ulan durup dururken sataşmaya çalışıyorsun üstelik dünyadan haberin yok. müslümanlığı kötüleyen mi var burada a cahil? diziyi izledin mi konuşuyorsun? senin gibi tipler yüzünden insanlar dininden soğuyor
işidin nasıl insan topladığını anlatıyor bu dizi. senin gibi cahil ve saf insanların nasıl islam dini adına yaptıkları rezilliklerden bahsediliyor. var olan şeyleri olmamış gibi göstermeye çalışarak bir yere varamassın ve islama da hizmet edemessin. ama kime ne anlatıyoruz.
haa bu arada her gördüğün sakallıya dede dersen başına türlü türlü işler gelir 😂
senin gibi dedelerden uzak duruyorum o yetiyor sen rahat ol ayrıca cahilsem cevap vermeye de çalışmazsın değil mi hadi bakalım 😂
yine rezil olmak istiyosan yaz bana
bu ara ne izlesem diyordum.
iyi oldu bu konusu iyimiiş
İzlemedim nasıl güzel mi.
Kesinlikle izleyeceğim tesekkürler
İlk bölüme baktım sevmedim
Diziyi izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?