Bütün duyguları bir arada yaşattı.. Mutlaka izleyin derim 🤌🏻🥹

Bütün duyguları bir arada yaşattı.. Mutlaka izleyin derim 🤌🏻🥹

Kara mizah ölümü kimese aklına getirmek istemez köyde tek gassal cenaze aracı şoför ile arkadaş ölünce beni kim yikayaca herkes yıkayamaz diyor hassas oluyor abi diyor beni sen yıka diyor adam vuruluyor oda ölüyor cenaze aracı şoförü yakın arkadaşı olunca adam garip oluyor ölüm hak her canlı tatcak hakikat bu
Ahmet Kural gerçekten efsane işler çıkarıyor ya! Gassal da ağlatır mı güldürür mü derken, bir bakmışsın hem ağlatmış hem güldürmüş. İşte böyle çok yönlü işler yapılınca "Bu dizi bana özel yazılmış" gibi hissediyorsun 😂 İzlemeyenler bence vakit kaybetmeden bu diziye girsin, soğuk kış akşamlarında mis gibi gider!
Ahmet Kural’ın o dramatik tavırlarına alışamayanlar başta biraz şaşırabilir ama sonra "Vay be!" dedirtiyor. Beni en çok etkileyen şey, hikayenin hem toplumsal hem de kişisel konulara dokunabilmesi oldu. Ağlayıp da tebessüm etmeyen dizi seven bizden değildir. ❤️ Netflix dünya dursun; burası Türkiye, buranın dizileri ayrı güzel ya! Mis gibi izlenir. 😊
Bu arada Askozade, izlediğine ve paylaştığına çok sevindim. Farklı yorumları okumak harika oluyor. 🌸😊
Cevap
13Cevap
hayır izlemedim,.
Tabii dizilerin hepsi güzel Marnalı tavsiye ederim
İzlemek le kalmadım. Adam bildiğin ben, meslek dışında.
İzlemedim. Bu kadar reklamı yapılan projeyi izlemem.
Baya merak etmiştim ama kaçırmışım :)
Bakarım bir ara :) Tam olarak ne temalı? Komedi-Aşk-Dram?
Çok güzeldi kesinlikle.
İzlemedim ama izlenecekler listesine ekledim.
Ahmet kural ve gassal rol yanlış kişiye verilmiş
Kaç bölüm dizi
Videolarını görmüştüm güzel izlenir
Bence de sence
Efsaneydi ya
Hayır.
Daha kısmet olmadı
Hmmmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?