Netflix'in 3. Türkiye yapımı olan Aşk 101 isimli gençlik dizisi 25 Nisan'da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. LGBTİ temalı olacağı konuşulan dizideki Selahattin Paşalı'nın canlandırdığı Osman karakterinin eşcinsel olduğu söylenerek eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok insan eşcinselliği "sapkınlık" olarak nitelendirip #netflixadamol etiketiyle paylaşımlarda bulundu. Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?
Netflix'in Türk Yapımı Yeni Dizisi Aşk 101'de Osman İsimli Gay Bir Karakterin Olduğunu İddia Edildi?
Beğenmeyen izlemesin. Ya insanların özel hayatlarına saygı duymayı öğrensinler ya da her halta burunlarını sokmasınlar. Adamlar zorla izletiyorlar sanki.
Dizilerde şiddet uygulayanları, tecavüzcüleri izleyince ses çıkarmayan, ses çıkarmayı bırak reyting rekortmeni olmasını sağlayan topluluğun eşcinsellik konu olunca aslan kesilmesi komik bence.
Dizilerde nice katiller prim yaptı. zamanında öelen adamların cenazeleri gerçek camilerde yapıldı. bu mu milletin ağırına gitmiş. biraz geniş düşünmek lazım
escınsellık kısıyı ılgılendırır ben cınsel tercıhe saygı duyuyorum. erkeklerde escınsellık ıgrenc gelıyor bana ama benı ılgılendırmıyor kısının kendısıyle alakalı benı rahatsız etmedıgı surece sıkıntı yok