Selam, sosyal medyada gündem olan bir diziyle karşınızdayım. Daha çıkmadan oldukça tepki alan bir dizi oldu. Bende hiç begenmedim liseli diye dizide 35 yaşında adam var. Kızlar desen 23 yaş altı yok aralarında nasıl liseli bunlar. Dizide gay karakter diye Osman diye birisi var. Netflix Osmanlardan ne istiyorsa. Siz nasıl buldunuz?
Netflix'te yayınlanacak olan Aşk 101 Türk yapımı olan dizinin konusunu nasıl buldunuz?
Gay ve lezbiyen konularını günümüzde neden topluma duyurma cabasindalar? Söyleyeyim hemen çünkü lgbt örgütünün müslüman toplumlara kabullendirme cabalari var ben elhamdülillah muslumanim ama lgbt toplumunu kabul etmiyorum etmeyecegimde lgbt olanlar doğuştan hasta değiller elbette bazılarının hormonsal olarak istemediği halde dönme eğilimi gösterebiliyor ama hepsinin bu durumda olmadığını para kazanmak için veyahutta toplumun ahlakını bozmak için böyle durumlara geldiklerini biliyorum. Nuh Aleyhisselam ve Hud Aleyhisselam zamanında olan sapkınlıklari da Rabbimin verdiği gazabıda bir çoğumuz biliyoruzdur bana şimdi herkes diyecek herşeyi dine bağlama ama birazcık düşünürsek korona illetini Allahü Teâlâ nin insanlar üzerine vermiş olduğu son hizaya getirme olamaz mı sizce de? Ama milletimiz sağolsun hala bu tarz filmleri yaparak bilincaltimıza sapkınlıklari yerleştirdiği için çocuklarımız sapkın pedofili olarak yetisiyor. Şimdi soruyorum sizlere kaç tane dizi de filmde en ufak bir öpüşme sahnesi olmadan sahne çekip yayınlıyorlar. Hicbirinde degil mi? Ben bugüne kadar izlediğim tüm dizi filmlerde bu tarz eğilimlerin olduğunu gördüm. Cok yazık harcadıkları paraya hem de çok yazik 😒😒
A101diye okudum yaaa😂 her zamanki gibi fazla seyirci toplayacak nasilsa netflixe para ödüyorum diye hepsini izleyen bile vardir belki. Konusu b*oktanbile olsa izlerler hic suphem yok ama ben izlemeyecegim. Ayrıca escinsel bireyin ismini osman koymak da ne bileyim insan artik her seyi dine saldırı olarak algılıyor istemeden. Ve duzgun bir konu yok mu da gay lezbiyen falan koyuyorlar. Neden çünkü daha ilgi cekici onlar da haklilar. Talep varsa onlsr da yapar tabi ki
Kendine has kalitesi olan Netflix daha güzel ve kaliteli yayınlar görmek güzel olur. Türk yapımı diziler görmek gurur verici olur lakin bu denli saçma ve anlamsız diziler olmamalı.
Günümüzde kendini medeni sanan kitleye en iyi yutturulacak izletilebilecek tarz da diziler filmler nelerdir ya saçma sapan aşk dizileri ya da topluma kazınmak istenilen eşcinsellik silahlarını kullanmak.
Eşcinselliğe kendisi olumlu bakıyor diye herkesi öyle sanan yaftalayan tipler çok ve tabikide sözde modern tipler bu platformda da çok aşağıda da bir tane örneğini görüyorsunuz.
gay varsa enteresan olacktir bide lezbian attilarmi filme tadindan yenmez ofilm zaten netfiliks her dizi filminde boyle konulari lez gay uyusturucu cinsel ogler isliyor bu senaryolardan hazz alamyan yok ben gunaha giremem yok gunah yok bilmeme ne falan filan izlmesinler...