Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden farklı Türk dizileri yer alıyor...Netflix Türk Dizileri Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan diziler de var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Aşk101Atiye Fatma 50m 2Bir Başkadır Hakan MuhafızFiPeki sizler Netfix’te yer alan Türk dizilerini başarılı buluyor musunuz?
Netflix’te yer alan Türk yapımı dizileri başarılı buluyor musunuz?
Günaydın 🎈 Sadece, Bir Başkadır ve Aşk 101'i dizini izledim bu görsellerde yer alan. Aşk101 ikinci sezon boşa zaman kaybı oldu. O yüzden ilk sezonu parlatıp İkinci sezonu sırf para uğruna sergiledikleri için başarılı bulmuyorum.
Hakan Muhafız, Aşk 101 ve Fi'yi izledim. Fi sonradan biraz saçmaladı. Aşk 101 1. Sezon'a baktım ve güzeldi derim. Hakan Muhafız da bir kaç kötü yerler vardı onun yerine bu sektör filmlerde iyidi, çünkü ülkemiz o sektörde fazla başarılı değil.
Aşk 101 ve Atiye'yinin 1. sezonlarını izlemiştim. İkiside muhteşemdi. Bu gibi platformlarda Türk dizileri sanki daha kaliteli işler ortaya çıkarıyorlar.
Ya ben artık aynı yüzleri aynı oyuncular görmekten o kadar bıktım ki ne olursa olsun açıp bakmıyorum bile. Bir ara Fatma dizisini izledim o gerçekten başarılı geldi bana. Onun dışında pek tercih etmiyorum işin açıkçası.
Fatma ve Bir Başkadır dizilerini izledim ve beğendim. Atiye dizisini beğenmedim bilemiyorum illa ki bir beğenen olmuştur ama beğenmedim. 1. Sezon iyiydi. 2. Sezon mantık dışıydı. Sırf hikayeyi bitirme adına 3. Sezonu izleyeceğim ama elim gitmiyor ki izliyim. Bir ara izlerim.
Hakan Muhafız fena değildi Aşk 101e bakamadım Netflix izledikten sonra türk dizisi izlemem zaten normal izlediklerim var onları bırakamadığım yüzünden Netflix izleyemiyorum
Evet kaliteli diziler çıkıyor, ama bir yabancı diziler gibi de kaliteli olmuyor, benim Türk dizisi olarak "fi" ve " 46 yokoluş" dizileri hoşuma gitmişti, konumuz değil ama yabancı dizi olarak da you dizisi çok hoşuma gitti.
Evet ‘You’ dizisi çok güzel, ben de beğeniyorum onu. Yabancıların dizi filmleri zaten çok güzel ama Türk dizilerinin de başarılı olup olmadığını merak ettim aslında, ondan sordum
Aşk 101 Ve 50 metre² çok iyi buluyorum çünkü aşk 101 farklı bir Konu daha önce Türkiye’de yapılmamış olan 50 metre² de çok tatlı mahalle dizilerin çok severim