Artık Onlar Alt Yazılı İzliyor! Netflix’te İzleyebileceğiniz Şahane 2 Yerli Dizi ↗ ❤️🌹🍿🎞
Netflix’teki Türk dizilerinden hangisini izledin?
Artık Onlar Alt Yazılı İzliyor! Netflix’te İzleyebileceğiniz Şahane 2 Yerli Dizi ↗ ❤️🌹🍿🎞

Netfilix’ te izlediğim Türk filmleri sırasıyla Atiye, Hakan Muhafız, Bir başkadır, Fi ve Muhteşem Yüzyıl (baştan izliyorum). Kulüp ilgimi çekti ama daha başlamadım. Atiye’yi izledim ama izlemesem de olurdu açıkçası. Öyle çok ihtişamı olan bir dizi değildi açıkçası. Hakan Muhafız ise aslında konu olarak güzel ama senaryolaştırma kısmı hoş değil, sonuç olarak izledim ama o da çok büyütülecek bir dizi değildi benim için. Fi yi çok beğendim. Konusu senaryosu filan çok dikkat çekici. O da uyarlama bir dizi sonuçta ama yapacak bişey yok 👀

Selamlar,
Ben Fatma dizisini izledim. Gerçekten güzel ve kendini izlettiren bir yapım olmuş. Dizi arayanlar için harika bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Konusu kısaca; genç, korkusuz ve güçlü bir kadın olan Fatma'nım kocası için verdiği savaş... Hapiste olan eşinin hapisten çıkması sonrası kaybolmasını konu alan dizide Fatma, eşine ulaşabilmek için bir çok kişinin de canına kıymak zorunda kalacak! Tavsiye ederim kesinlikle.
Selam gadası 🙃
Daha yeni Netflix dizilerine merak saran biri olarak lasacade papel onu izledim. Şimdi teen wolf ona geçtim. Yabancı dizileri bitirince Türk dizilerine başlarım. Şimdilik yabancı dizileri izliyorum. Ama bittiği zaman Türk dizilerine de bakarım
#gadası
Selamlar tatlım🥰
Senin tavsiyen üzerine Bir Başkadır izlemiştim. Baya sevdim 2. Sezonu gelse izlesem.

Kadro ve kurgu harika izlemeyenlere öneriyorum.
Cevap
36Cevap
Muhafız, atiye, aşk 101 bunları izledim
Hakan muhafız ve Atiye izledim, bir noktadan sonra sarmiyor ve bırakıyorsun, izlediğim ve etkisinde kaldığım iki Türk dizisi var, birisi "fi" diğeri ise "46 yokoluş", başyapıt diyebileceğim kalitede dizilerdi, böyle sarincada diziler, gece gündüz telefon elimizden düşmüyor, konumuz dışı ama "you"(yabancı dizi) da harikaydı.
Atiye izleyesim gelmiyor ya Mehmet Günsür olsa da beni çekemedi. Kulüp çok iyi. Hatta favorim👍🏼
Aşk 101 de çok keyifliydi. Fatma ve Bir Başkadır da fena degildi. Hakan çok saçma ama her sezonunu izledim Çağataycım çok tatlış😅
Kulüp dizisi bana göz kırpıyor açıkçası. Başlayabilirim ama şu an Lupin'i izliyorum. Aklım orada 😬😬
Hayatımda NF kullanmadım.
İyi yaptın😆
Bir başkadır ve Kulüp dışında diğerleri için çok iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Hakan Muhafız'ın da ilk sezonu oldukça güzel olmasına rağmen sonraki sezonlar için 'bir dizi nasıl mahvedilir dersi verilmiş' diyebilirim.
Bir başkadır hakikaten bir başkadır ama...
Hiçbirini. Türk dizisi izlemiyorum artık. İngilizceden de sıkıldım. Listemde full İspanyol yapımı diziler var.
Trdizisi izlemiyorum hep aynı senaryo, aynı ortam
Türk dizileri normal tv kanallarında yayınlansın bence
Netflix olunca sanki Türk dizilerinin kalitesi Nirvana yapıyor gibi geliyor bana. TV asla izlemem. Ama netflix de olunca izledikçe beğeniyorum
Atiye birinci sezon. Bu listede biri hariç diğerlerini izlemek istiyorum. Ama ne zaman bende bilmiyorum 🙄
Atiyeyi izledim tamamen saçmalık ve kafa karıştırıcı kulüp bugün bitirdim ve bayıldım
Fatma, Hakan Muhafız, Atiye, Bir Başkadır.
Bunları izledim.
Yabancı dizi izliyorum sadece Türk dizilerini izlemiyorum Netfilix'te
Kulüp dizisini izleyeceğim.. hakan muhafız, atiyeyi yarıda bırakmıştım beğenmedim.
şahsiyet, masum, fatma, atiye, saygı
bunların hepsini izleyin.
Atiye'nin sadece bir bölümünü izledim ve sonra yabancı dizilere kaldığım yerden devam ettim.
Fatma ve bir başkadır hariç izledim.
Kulüp başladım henüz bitirmedim.
Netflix yapımı olanlardan sadece Bir Başkadır’ı izledim. Şimdi de Kulüp’ü merak ediyorum.
Kulüp dışında hepsini izledik. Yerli üretime desteğimiz sonsuz!
Atiye
Hakan Muhafız 1. Sezon
Fatma
Bir Başkadır
Bir başkadırı bitirdim şimdi klübe başlamayı düşünüyorum.
Biraz eski belki ama Şahsiyet dizisi çok güzeldi. Haluk Bilginere tekrar hayran oldum o diziyle.
6 bölümü birden bir çırpıda severek ve heyecanla izledim. Çok hüzel bir diziydi. 🌸😎❤️
Ah başımın tatlı belası soruların bitmiyor 😂😂😂
Sabah öğlen ikindi akşam yatsı olmak üzere taksim et soruları
😂
Bir başkadır fatma ve hakan muhafız cidden çok iyi umarım unuturum da tekrar izlerim 😋
Selam tanisabilirmiyiz
Konuşup dertlesebilirmiyiz
Tabi sende istersen
hangisi güzel yorum okumaya geldim:)
tm bakiyim ☺️
Gerçekten hiçbirini izlemedim. Genelde yabancı izliyorum.
Hepsini izledim ama şu ana kadar en başarılısı Kulüp
Atiye, bir başkadır, muhafız
Aşk 101 hoş değildi
Atiye 'le Hakan Muhafiz izledim
Kulup izlemeye yeni başladım. Heryer de reklam afişleri var. Umduğumu bulabilecek miyim bakalım.
bir başkadıııııııır :)
Atiye ve aşk 101 izledim sadece
Netflix kullanmıyorum.
Fatma en sevdigim dizisidir
Türk dizilerini sevmiyorum
Aşk 101 ve Hakan muhafız bir sezon
ask101 turk dizisi miydi dicem olmiycak
Hiçbiri Türk dizisi sevmiyom
Hepsine bakmışım ucundan
A;B;F
Bir başkadır 👍
Aşk 101