Diziler & Filmler Netflix'te en çok izlenen Türk yapımları belli oldu. Sen hangilerini izledin? Hangilerini beğendin? Wertyusensei Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Netflix listeyi açıkladı. Listede global olarak kaçıncı sırada oldukları da yer aldı. Netflix'te en çok izlenen Türk yapımları belli oldu. Sen hangilerini izledin? Hangilerini beğendin? Cevapla Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bunların hiçbirini izlemedim. Hiçbiri de izlenmeye değer değil gözümde. İzlersem yerli yapım olarak TV dizilerine bakarım. Dijital platformlarda yabancı dizi izlemeyi tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hiç birini izlemedim 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kara Para Aşk Netflix yapımı bir dizi değil aslında. Yıllar önce televizyon da yayınlandı. 1 0 Yorumla
postman52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Yapımlarımız dünyanın şeyinde değil burdan bu anlaşılıyor 1 0 Yorumla
1İstanbulBeyi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Türk yapımlarını izleyen var mı cidden 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar