Demet Evgar duyurdu... Avlu yeni sezonda Netflix’te olacak: "Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk... Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. Çok gurur duyuyorum! Siz takip ettiğiniz dizilere para verip izler misiniz?
Netflix'in satın aldığı ilk Türk dizisi Avlu oldu! Takip ettiğiniz dizileri para verip izler misiniz?
Uğruna canımı vereceğim tek diziydi. Durumumuz kötü değil fakat alamam neden derseniz dalga geçerler bir dizi için onca para derler Kendimi savunurum ama hal bununla da kalmıyor... Bu haber çıktığından beri insta.'dan bütün çekilişlere katıldım denemediğim yöntem kalmadı ben eğer Avlu izleyemezsem mahvolurum. Ben her gün bölüm bölüm avlu izlerdim ve yine bu haber çıktığından beri Avlu izlemeye gücüm yok herşeyimi teker teker önem verdiğim her şeyi teker teker kaybediyorum gerçekten artık hayatımı resmen adadığım Avluyu kaybetmeye tahammülüm yok! Ne yapabilirim lütfen söyleyin lütfen!!
kararsız kaldığım bir konu netflix aylık üyelik ücreti 30 ya da 50 tl vardır. aylık 4 bölüm olsa (başka şeyler izlenebilir ya da sadece dizi) bir ay dizi izlemek için internet hariç para ödemek gerekiyor. izlediğim bir dizinin paralı olmasını istemem sanırım
Normalde de netflix'i sürekli kullanan biriyim ben avlu için değilde diğer takip ettiğim diziler için satın alır izlerim. hafta da bir iki defa sinemaya giden bir insanım konu film olunca hiç gocunmam tek keyif aldığım yer diyebilirim🖒
Sinemada olan filmlerin çoğu 4k torrent sitelerinde dolaşıyor bırak diziyi filmler bile var. Ama yinede emeğe saygı için sadece kaliteli filmleri izlemeye gidiyorum.
Ulan İstanbul diye bir dizi vardı çok sevilmişti çok izleniyordu bu dizi ve çok izlendiği için yapımcı ve yönetmen diziyi internet ortamında ayda 3 tl ücretle yayınlama kararı almıştı peki noldu kimse para ödemedi ve internette izlenmedi ve dizi bitti internette yayınlanan dizilerde maalesef izlemmeyecek ve bitecek belki birtek behzat ç. Izlenebilir
@TaylanDERSİM ne alakası var ilk defa olmasıyla hickimse 3tl verip internetten izlemek istemedi burası türkiye burada insanlar 1 kurusun hesabını yapıyor kimse dizi izlemek için para vermez ancak çok kaliteli bir dizi olmasını lazım behzat ç. gibi behzat ç. Para verip izleyenler olur ama bunun dışındaki dizilere kimse para verip izlemez bunun ilk olması veya son olmasiyla alakası yok ayrıca ulan İstanbul dizisinin internetten 3tl yayınlanacağı duyurulmuştu gizli yapılan bir olay degildi
demek istedigim o zaman öyle internetten para verip dizi izleme olayı yoktu netflix blu tv vs bunlara yabancıydı şimdi neredeyse genclerın yarısında netflix blu tv var
Diziye para vermem diyenlere söylüyorum hayatta nelere para veriyosunuz be bir paket sigara almazsın mis gibi izlersin bir insan keyif aldığı şeyden neden vazgeçerki sigara içip ciğere duman dolacağına hiç olmazsa bişeyler izleyerek kafanı doldurursun
Avlu dizisi alintidir yabanci versiyon bu dizinin konusundan cikarlar hep yapiyorlar zaten zaten türk dizilerin cogu alintidir bilen bilir bir cok dizi abd ve kore yapimidir bilginiz olsun 😏
Dizi film kültürü olan birisi için Netflix ücretleri gayet makul 👌🏻 gün içinde o kadar saçma sapan şeylere para harcıyoruz ki bunu düşünerek kendimi motive ediyorum 😅
Çok güzel diziydi ama para verip izleyemem zaten son zamanlarda da izleyemiyordum netten takip ediyordum neyapalım artık netten ulaşıp izleyebiliriz belki.
Avlu dizisi fena bir dizi degil ama orjinali yabanci bir dizi o yuzden fazla. Tutulmaz gibi bizim kendimize öz guzel bir dizi yapmamiz lazim cogu dizi baska dizilerden ozenilmis calinmis oluyor
Nerede saçma bir dizi var onu satın alır. Kadın kaç kez bıçak darbesi aldı sezon finalinde. Baktık yaşıyor, iyice aptal zannettiler seyirciyi. Kısacası umrumdışı.
"Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor."
la casa de papel de baştan itibaren yapımında değildi, baktı dizi tuttu bünyesine aldı ve 3. sezonunu netflix olarak kendi çekti. (hatta satın aldığında dizi aslında tek sezondu, bölüm süreleriyle oynayarak 2 sezona yayıp kendi bünyesinde yayımladı)
şimdi netflix'in sitesinden kontrol ettiğimde la casa de papel de "Netflix Original" olarak geçiyor. demek ki başından beri yapımında bulunmasa bile sonraki sezonları kendi çekeceği durumlarda da netflix original bünyesine alıyor demektir bu :)
ama bir Türk dizisi için bir ilk ve gurur verici bir durum tabi ki. demek ki gelecek sezonları Netflix Original olarak kendisi üstlenip çekimleri yapılacak. her ne kadar diziyi takip etmemiş olsam da kaliteyi arttıracağı düşüncesindeyim
İzlemem ben takip ettiğim söz dizisiydi oda bitti zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsi için konuşmuyorum ama Türk dizilerini netflix satın dizi ve sinema alanında ne kadar saçma sapan yapımlarımızın olduğunu dünyaya duyuruyor. Çok gereksiz.
@İsimsiz17717171 Netflix yayınladığı tüm dizi ve filmleri satın alarak yayınlar. Telif durumlarından ötürü. Netflixe girip incelerseniz göreceksiniz ne kadar çok Türk yapımı dizi ve film olduğunu.
Netflix kesinlikle çok iyi bir platform. Verdiğiniz paraya sonuna kadar deyiyor helal olsun diyorum. Orijinal uygulamalardan para verip izlemek yerine internetten kaçak izlemek hiç hoş değil, saygısızlık. Ön yargılarınızı bir kenara bırakın.
Ona verecek para dediginiz ayda binlerce para degil 16 tl. Eger arkadaslarınızla ortak olup en iyi paketi alırsınız hepiniz 10ar tl verirsiniz gul gibi izlersiniz
En İyi Cevaplar