Başroller öğğ, yine klişesi bol, izledikten sonra bize ne katıyor, Türkler romantik sahne çekebiliyor mu sankim, sonunun pok gibi bittiği çok belli daha fragmandan insanı kendine çekmiyor.
Hayır izlemedim. Merak ettim ama, gidem de fragmanı izleyem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kanka bizim millet sinamada tirt. Dizi film hepsi boş. Ask mesk sevgi cinler minler hep stabil aptlca hikayeler. 5 saniyemi ayirmam. K bakma yani. Ben artik tv izlemeyide biraktim
İzledim filme okadar harcanmamışlar ki bir tane 18 koymuşlar filmin cogu trende geçiyo tanıştıktan 10 saat sonra sevişiyolar hemen samimileşiyolar😂cok boştu önermem bir etki yaratmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır izlemedim ama ilgi çekici bir yandan yine bilindik bir aşk hikayesi gibi orta da bir farklılık yok ama yine de filmi izleyip karar vercem.
Yine bir başyapıt daha, klişelere doyamadık neşfkliş ver önümüze ne koyarsan yeriz.
Başroller öğğ, yine klişesi bol, izledikten sonra bize ne katıyor, Türkler romantik sahne çekebiliyor mu sankim, sonunun pok gibi bittiği çok belli daha fragmandan insanı kendine çekmiyor.
Tamam şizo sakin ol sjksks
İlacımı almayınca bele oluyor kebe🖤
Az önce izledim fena değil. Adamlar sıfır bütçeyle çekmişler resmen o da dikkatimden kaçmadı
İzlemedim. Fragmana göz attım şimdi, klişe bir şeye benziyor. 😅
güzelse güncelle soruyu izlerim ben de. gerçi güzel değilse de izlerim genel kültür olsun 😂
Dün izledim hoş bir yapım. Ama bu kadar çok rastlantı gerçekçi olmamış.
Bunlar hep ilizyon normalde teyze veya dayı geliyor.
Hayır izlemedim. Merak ettim ama, gidem de fragmanı izleyem
Kanka bizim millet sinamada tirt. Dizi film hepsi boş. Ask mesk sevgi cinler minler hep stabil aptlca hikayeler. 5 saniyemi ayirmam. K bakma yani. Ben artik tv izlemeyide biraktim
İzledim filme okadar harcanmamışlar ki bir tane 18 koymuşlar filmin cogu trende geçiyo tanıştıktan 10 saat sonra sevişiyolar hemen samimileşiyolar😂cok boştu önermem bir etki yaratmadı
+ 18
Aşağı yukarı her Türk yapımını izlemeye gayret ediyorum. En yakın zamanda izleyeceğim. :)
ben de bu gece izlerim
Hayır ama bakarım bu ara
İzlemedim. Bugün yarın izlerim.
Filmiymiş, filmse izlerim ama diziyse beni sıkar.
İzlemeyin boşa zaman kaybı
Bana gore netfilix gereksiz.
Az evel izledim begenmedim pek 😂👍
İzlemedim
Sevmiyorum netflix olayını
Güzel mi acaba
Güzele benziyor
Güzel
Yok daha izlemedim.
Hayır izlemedim.
Izlemem
dün izle dim saçma