AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Normal TV dizisi olsa bu tarz şeyleri beklerdim insanlardan ama Netflix gibi bir platformda her haltı izleyen kesimin bundan rahatsız olması baya ironik.
Osman mı😂 iyiymis ayrıca iptal etmem bana ne Allah Allah izlemem olur biter. Sacma sapan kampanya. Ve kardeşimle gecen bunu farkettik. Dizilerde böyle çok oluyor lez gay işte beyazla siyahi evlenmesi. Alıştiriyorlar milleti ;)
Yahu NetfliX zaten yapımlarında geniş bir perspektife sahip. İptal etmek için bekleyenler ne beklemiş acaba. 2020 yılındayız ilim bilim konularında atılım yapmamız gerekirken hala ikili insan ilişkilerinde akıllar fikirler..
Eşcinsellerden korktukları kadar çalmaktan çırpmaktan korksalardı bu halde olmazdık, o yüzden iptal eden etsin, kalan sağlar bizimdir.
keşke bu kadar tepkiyi ensar vakfı içinde gösterselerdi.
Olmaz çünkü bir kereden bir şey olmaz.
Biseksüel olduğumu söylediğim zaman 2 kız 1 erkeğe bakış açın ne diyen cahiller gay olunca mı problem ediyorlar bazı şeyleri.
Zaten netflixin tek amacı sapkınlığı yaymak. Kaliteli 1-2 içeriği dışında da bir haltı yok. Netflix yasaklansın.
İzlemesinler bu kadar mı zor. Neden başkasının aklıyla hareket eder ki insanımız.
Çünkü senin insanına laf eden bir dizi istersen bir senaryoyu okumaya ne dersin? Türk dizisi diye her seye as bayrakları yapmak cahilliktir.
Kimse as bayrak yapmıyor. Senaryo adı üstünde ama geçmişin kirli çamaşırları belgelerle birlikte ortada insanlar onlara ses çıkarsın önce seneryo adı üstünde kurgu.
Senaryo farklı bir şey sen Amerika yi , çini kotüleyen bir film yap bakalim Türkler Lgbt konusunda çok cahil hastalık olarak kabul edilmeyen bir sey ülkemizde ama Amerikada çinde bunun hastaneleri var.
Amerika ve Çin de bulunan o hastanelerin adını verir misin?
Girip araştıra bilirsiniz ben sana buraya 10 tane amerikan bilim adamlarinin adı kaynağını lgbt hakkında araştırmalarını yazsam görüşün değişcek mi?
Yazamazsınız. Ki öyle hastaneler de yok. Bilim evrenseldir ve eşcinsellik bir hastalık değil doğuştan gelen bir dürtüdür. Kulaktan dolma bilgi yerine tarafsız kaynaklar okuyun.
Eşcinselliğin hastalık olmadığı 1974'te Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından açıklanmıştır. Yani eşcinsellik ruhsal ya da psikolojik bir hastalık değildir.
Ama homofobi tedavi edilebilir.
Amerikan kaynaklarından yazabilirim eş cinsellik bütün dünyada bilimsel olarak doğuştan gelen bir sey olarak kabul edildiği yıllar önce o düşüncesi cöktü. Sizin gibi araştırma yapmadan yorum yapan insanlar hala öyle sanıyor. Umarim yarin obur gün biri yüzüne bakip Lezbiyen diye gulerde o zaman osman dizisini açıp gülerek izlerim.
Lütfen yaz buyrun bekliyorum. Güncel tüm literatürleri takip eden birisiyim ben denk gelmedim sen nerede denk geldin cidden çok merak içerisindeyim.
Çiçeğim, uğraşma Allah’ın homofobiğiyle. Uğraşma sal, kimin kiminle seviştiğiyle ilgilenen insandan ne bekliyorsun sen. ddd Daha bilimsel makale taramayı bilmeyen arkadaşlar gelip şimdi bir bilimsel örnek veririm huff diye atıp tutuyor.
@Doktorkedii ☺️ne diyebilirim ki haklısın.
Modernleşme adı altında bir beyin yıkama serüveni daha.
Eğer gay değil de lezbiyen olsaydı bu kadar tepki toplamızdı, ama bu tarz diziler bizim ülkemizde gayliğe hoşgörü sağlamıyor. Bizim genç nesil sıçılan boka bile özeniyor, gör bak neler olacak
Yabancı ülkelerde normal olan bir şeyi normal gibi lanse etmek aptallıktır. Avrupa'yı örnek alıp bu tarz filmler ile Türk aile ve toplum yapısını bozacak yayınlar yapılmamalı izleyici kitlesi pek olmaz zaten 1 aya biter.
türkiye gibi bir ülkede ne beklenir ki? her dizide lgbt karakteri var netflix'te. özellikle ispanyol dizilerinde. fakat kimse bunu sorun etmezken bizim ülkemizdeki yobaz insanlar sağ olsun, insanın dizi izleme hevesini kaçırıyorlar.
ilerilik eşcinsellik hay senin aklına... gerilik buna karşı çıkmak aman siz ileri olun ben geri olurum...
bana ne?
Ahahah yapma ya kimse sorun etmiyo demek (!)
Abd halkı referandumda eşcinsel evliliği yasakladı ama mahkeme yasağı tanımıyor
Almanya eşcinselliğin hastalık olmadığını söyleyerek eşcinsel terapileri yasakladı.
Brezilya hz isa yı eşcinsel gösteren diziyi yasakladı ( sorun etmeseler yasaklamazlardı)
Ayrıca rusyanın eşcinsel tutumunu araştırabilirsin.
Ama nedense almanya da akrabalarım da burada eşcinselliğe karşı olanları aynı " bilgisiz, kimse sorun etmiyo v. b" bahanelerle karşı çıkıyolar diyo. Çûnkü başka söyleyecekleri söz yok her ülkede aynı mazeret 🤔
Bunun homofobiyle ilgisi yok. "Normalleştirme" nin her türlüsüne karşıyım. Gay olduğunu nasıl anlıyoruz dizide? Hetero olduğunu nasıl anlıyoruz? Bunun cevabını verirseniz sorunu anlıyorsunuz.
Ben de o kampanyayı destekliyorum netflixi en başından saçma buluyorum
Valla bizim insanlar da bir tuhaf. Beğenmiyorsan geç git kardeşim. Ne bu saçma sapan kampanyalar.
Siz çıldırmışsınız
Saçma sapan bir kampanya daha. Netflix'in çok umurumdaydı. 😂
Netflix hangi diziye elini atsa içine illa lez gay sıkıştırçak, bla bla özgürlük tercihler onlar da bizden evet evet aynen. Umarım bu diziyi de batırmazlar diğer Türk Netflix dizilerini de gördük komedi xd
Öncelikle bu üyeliği iptal edelim diye kampanya yapanların % 95 i üye değildir zaten buna adım gibi eminim. Diğer özellikleri ise bunlar aynı zamanda eşşek köpek şaapan tipler ama duyar kasmada en önde koşarlar siyasi yönlerine girmeyecem hiç
Millete topluma neleri özendirmeye normalleştirmeye çalışıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum
Arkadaş ahlaksızlığa karşı çıkınca cahil oluyoruz. O kafada beyin yerine ne taşıyorsunuz siz? Evet cahiliz! Hemde zır cahiliz!
Netflix'in Lgbt dayatması sıktı. Özellikle la case de papelin son sezonunu öfleye pöfleye izledim.
Hea ag aynen ya
Umarım izlenmez de 1-2 bölüme biter zaten dizilerden ne geldiyse başımıza geldi. Hep özenticilik yayıyor başka birşey değil.
aman tanrımm, izlediğim lgbt dizisindeki kadın lez.. ben de hemen lez olmalıyım. aman tanrım, aman tanrım. geç bile kaldım.
Yaşın itibariyle cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Ne anlatmak istediğimi anlayan zaten brğenmiş
Netlix bu eşcinsel yerleştirmeleri sürekli yapıyor.
Hoş değil elbette sakıncalı buluyorum.
içinde sevgi olan her şey sapkınca zaten. xd tecavüzler - şiddetler devamm böyle.
Ülkede bu kadar homofobik insan varken ne beklenirdi ki
Yazık olmuş
Eksileyen sana da teşekkürler
Bu netflix la case de papel de Osman adlı bir Türkü kötü bir karakterde oynatmışdı elite dizisinde de filistinli müslüman erkeği gay karakterinde ve filistinli kızı zina yapan bir karekter olarak seyirciye izletti Osman karakterini de bilerek yaptığını düşünüyorum
Türkiye'de reyting rekoru kıran bazı dizilerAşk-ı MemnuİffetFatmagül'ün Suçu NeTecavüzü , aldatmayı ağızlarının suyu aka aka izleyenler buna mı karşı çıkıyor şimdi
Netflix iyice Gayflix oldu. Murat Övüç’ün nekşflikş nekşflikş diye haykırması boşuna değil. p. s. Homofobik değilim fakat bu derece normalleştirilip güzelleme yapılmasını desteklemiyorum.
yabancı dizilerde hiç ses çıkartmıyor izleyenler türkler yapıncamı zorlarına gitmiş cahil insan işte napıcaksın🙄
sorun da türkiye de olması zaten
@sudebaseren eşcinsellik suç değil veya insanlar bunu saklamak zorunda değil bence bizim ülkemiz için farkındalık oluşturabilir anlayana tabi
Ben suç olduğunu söylemedim ki. Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Fakat insanların tepkisi müslüman bir ülke de böyle bir şeyin olmaması.
Osman diye gay mi olur bari deniz falan koyaydınız djfjgjdhd
🤣🤣🤣🤣🤣
Her türlü namussuzluğu yapıp LGBT bireylere saldıranlara birşey demiyorum artık. ahlak bekçisi kesiliyosunuz başımıza. önce milletin karısına kızına bakmamayı öğren ya ab**anı
Sırf LGBT diyeyse yazıklar olsun. Ama konu farklı ise bir şey diyemeyeceğim.
Dizi Türkleri anlatıyor diye her şeyi hemen oo kabul edelim as bayrakları yapmamak lazim. Senaryoyu okuyun önce. Türkler yıllarca böyle diziler filmlerden dolayı arap olarak tanındı. Senaryosu Türkleri san ki herkes LGBT'ymis gibi gösteriyor. Ve gençleri enses ilişkiye yönlendiriyor.
@Taaip Araplık ile ne alakası var?
Bu dizinin alakası yok arpalık konusuysla bunun gibi onceden yapılmış dizilerden bahsediyorum.
@Taaip LGBT dizileri ile araplığın ne alakası var bunu sordum
Ya kardeşim noktlaama işaretlerine baksana. Bundan önce ki dizilerden örnek verdim. Önceden yapılmış diziler yani türkleri arap olarak gösteren diziler zamanında. Buda ayni şey senaryo da Türklerin LGBT hakkında iyi oldukları enses ilişkinin iyi bir şey Türklerin öyle olduğu yazan şeyler var bu kadar insan boşa tepki göstermiyor.
@Taaip Senaryoyu bilmediğimi söylemişim zaten. Sakin
Bütün dünya da gay ve LGbt var bir tek Türkiyemizde yok evet... Türkler savaşçıdır yiğittir ve lgbt olmaz öyle mi... Yahu senin ceddinde padişahların da var ben ne diyim daha... Bademciliği ben mi yaptım
ufff ne bos adamlar bunlar ya iptal et mk batar netflix zaten sen iptal edersen
Fikirsizlik, içimi ürpertiyor böyle zamanlarda. Beyin yerine bazlama var bazısında; kemiren kemirene.
Netflix nelerle kaynıyor bir şey yok bu böyle oldu diye burunlarını sokmaya mı karar verdiler zaten nerde saçmalık var ordalar
olabılır herkes serbest. uyelıgını ıptal edenlerın escılsellerı yargıladıgını dusunurken ve soylerken bu kısılerı bız yargılamıyormuyuz. sözlerimiz değil davranıslarımız akıllarda kalır sımdı herkes dagılsın
Berbat bir durum net flix izleyen zaten aklından şüphe ederim
Onlar gözlerini kapatıp lanetlemeyi tercih ediyo diye gök kuşağı olanca güzelliği ile gökte parıldamaktan vazgeçmeyecek... Aşk kazanacak 🏳️🌈
LGBT i örnek alınacak bişi değildir LGBT doğuştan ise saygı duyarım ama eğilime girenlere saygı duymam
Türkiyede netflix çekmenin bedeli bu sanırım (lgbt).
homofobik hastalar netflixi izlese ne izlemese ne boş kampanya
Sosyal medyada takip ettikleri bunca Gay'e tepki vermiyorlar da dizisine mi tepki başlatmışlar.
İsimle alakası yok bunun, Kerim Can da Allah'ın adını kullanıyor sonuçta, adının Osman olmasıyla alakası yok. Birileri yine prim yapacaktır bu kampanyadan, ondan başlatılmıştır.
Barivismi osman olmasaymiş berk can ya da kerim can olaymiş
gayflix:Dyıllardan beri dünyayı i. bne yapmaya çalışana bir vizyon!
Bu konuda resmi bir kaynak bulamadım.
Tabii gerçekse ilk günden bile izlerim. Devam Netflix!
Arkadaş ne kadar saçma şeylere takılıyorlar. İğreniyor musun? İzlemezsin olur biter.
Üyeliğimi iptal edeli çok oldu. Dizilerini zaten beğenmiyorum.
Hala geri kafalı insan dolu güzel memleketim. Size ne öyle hissediyorsa hissetsin. Belki bu dizi sayesinde öyle bireylerin ne tür zorluklardan geçtiğini de anlamış olursunuz.
Umarım başarılı olur şimdi noldu haberim yok ama cidden herşeye burnunu sokuyor millet
Nf bokunu çıkardı. Her dizide illa ki bir eşcinsellik teması olucak yani.
Türkiyede her dizide cinayet tecavüz ve şiddet rahatsız etmiyorken eşcinselliğin rahatsız etmesi sacma
Ah şu peşin hükümler.. Ulusal kanal izlemediğim için 1 önce nf üye olmuştum.. şu an TV hiç izlemiyorum
*1 yıl önce
Ayrıca ulusal kanalların bu durumda olmasıyla ne alaka? Yani nedir iki yanlış bir doğru mu ediyor? Yanlış işte MK. yok Osmanlı yok bilmem ne.
@Doktorkedii ve @maeshanza nin yorumları üstüne söylenecek söz yok. Olayı net çözmüşler.
@Uyumsuzuz eyvallah kral 🙏🙏🙏
Öyle açık ve net yazmissin ki ilkokul öğrencileri bile gerçeği anlamıştır diye düşünüyorum 😉👏👏👏👏👏
En büyük ümidim o kral 🙏🙏🙏🙏
Muhafazakar lalelerin ne işi olur ki netflixte.. Hele bir yol alsınlar. Atv ve trt nin dizileri onlara fazla bile.
bence haklı ki zaten çok şişirilmiş bir platform bence herkes adam olsun mnk! S*ktirmesin cinsel tercihini
Adam ol
@Functionk bana mı dedin bebe?
eşcinsellik günah bize yakışmaz biz taciz tecavüz kadına şiddet severiz
Netflix de zaten softcore gay p*rno teması var ama kampanya saçma
Gün geçmiyor da dünyadan bir çomar eksilsin
Saçma bir kampanya bence ayrıca gey olabilir kime ne?
Recep olsaydı daha iyiydi
Örnek Recep İvedik
(örnekler artırılabilir)
paralı platform bu zorla izleten yok diğer yandan eşcinselliği de pompalıyorlarsa oda kabul edilebilir değil
Netflix'in ilk Lgbt dizisi değil ki Sense 8'de öyleydş. İptal falan etmem , sanırsın memlekette tüm erkekler hetero 😃
Netflix maalesef bu konuda aldı başını gidiyor ne sansür var ne bir şey herşey apaçık ve bunu normal birşeymiş gibi yansıtması var tabii.. gittikçe itici bir hal almaya başladı bu durun
normal bir şey zaten biraz araştırsaydınız görebilirdiniz.